KAFAM ÇOK KARIŞIK AYRILMALIMIYIM?

4.5 ayda bi düzene oturması gerekirdi daha net olurdun emin ol. En son yazdığın haber verme durumları ilk haftada başlamalı eğer devam kararı alındıysa. Hatta eve bırakılmalı . Telefonda konuşmaması da ilginç . Tamam sürekli konuşmak başka birşey ama gün içinde insan bir sesini duymak ister heyecanlanip istekli olması gereken zamanlar bunlar gerçekten tuhaf .

Bu kadar sürede bir yemek yememeniz de ilginç.

Aklında kalacaksa eğer dene ve gör acaba demezsin en azından ama düşündüğün den farklı çıkacağını sanmıyorum .
Haber verme olayları ilk gün başladı .Ama dediğiniz gibi hiç sesimi filan duymak istemiyor.Hiç aramiyor .Ama yanımda olduğunda çok ilgili

39 yaşında adam 4 5 aydır bir kere bile yemeğe davet etmedi mi seni ? Bence de çok cimri , hiç gözüm tutmadı
Adamakıllı etmedi evet ya gittigimizde aç misin diye sordu.Bir kere de musiatswn bizim orda çok güzel bi yer var orda aksam yemek yiyelim dedi.Ama bunun için bana bir gün önceden haber ver dedim.Ve halen vermedi.Pazartesi ve perşembe günleri oruç tutuyor bir gün birlikte iftar yapalım dedim ona da haber verecekti vermedi

ya bu benim kuzenimin fenotipi :KK57: 38 yaşında falan o da Allahım var ya bir özgüven bi eyvallahım yok tavırları, bi vurdum duymazlık erkeklerden soğudum.
yani bi şey demek istemiyorum kısmet olmadığı içn evlenmemiş olabilir ama o yaşta bekar olan beylerin de kafa biraz kontaklaşıyor. ya da hali hazırda kontak olduğu için o yaşa kadar evlenmemiş olabiliyor. dikkat etmek lazım.
Sanirim ben benden 10 yaş büyük olunca yanında değerli olurum diue düşündum ilk baştaAma Nerde adam kendine hayran.

Haber verme olayları ilk gün başladı .Ama dediğiniz gibi hiç sesimi filan duymak istemiyor.Hiç aramiyor .Ama yanımda olduğunda çok ilgili

Bu sürede ciddi düşünen birisi sana değer verdiğini her halükarda gösterirdi emin ol canım . Liseli gibi olmasa da insan heveslenir bi arar sorar bi yemeğe götürür. Anlattiklarinizdan iyi bir aday olmadığıni düşünüyorum hala .

Ama dediğim gibi acabaniz kalmasın istiyorsanız deneyin ve görün belli eder muhakkak .

Kızlar bişey daha var bunla ilk buluşmamizda yanimdan ayrılınca hemen mesaj.attı gülücük filan..Sonra Eve gidené kadar bikaç şey yazistik.Bana ilerleyen saatlerde görüşürüz dedi ama hiç mesaj atmadi o gün watsaba da girmedi bir gün boyunca taa ertesi gün akşam yazdi aklınca benden bekledi

Adamakıllı etmedi evet ya gittigimizde aç misin diye sordu.Bir kere de musiatswn bizim orda çok güzel bi yer var orda aksam yemek yiyelim dedi.Ama bunun için bana bir gün önceden haber ver dedim.Ve halen vermedi.Pazartesi ve perşembe günleri oruç tutuyor bir gün birlikte iftar yapalım dedim ona da haber verecekti vermedi
Sen akşam çıkamıyor musun? Gündüz buluşuyorsanız o yüzden mi acaba?

ya bu benim kuzenimin fenotipi :KK57: 38 yaşında falan o da Allahım var ya bir özgüven bi eyvallahım yok tavırları, bi vurdum duymazlık erkeklerden soğudum.
yani bi şey demek istemiyorum kısmet olmadığı içn evlenmemiş olabilir ama o yaşta bekar olan beylerin de kafa biraz kontaklaşıyor. ya da hali hazırda kontak olduğu için o yaşa kadar evlenmemiş olabiliyor. dikkat etmek lazım.
Pekı narsist kişilik bozukluğu filan var mı kuzeninizde

Pekı narsist kişilik bozukluğu filan var mı kuzeninizde
nacizane fikrim bunun narsisizm değil antisosyallik gibi bişey olduğu yönünde.
sürekli birileri ile görüşüp evlenmeye çalışıyor bi yandan da onları istemediği için önlerine set çekiyor. bu arada hiç biriyle duygusal bir bağ kurmuyor.
bilemiyorum tanıları psikyatrist koyar tabi :)
biz napıcaz baktık kafa kontak bizi de delirtmeden uzaklaşıcaz. hatta açıklama bile yapma kalakalsın ya :D

nacizane fikrim bunun narsisizm değil antisosyallik gibi bişey olduğu yönünde.
sürekli birileri ile görüşüp evlenmeye çalışıyor bi yandan da onları istemediği için önlerine set çekiyor. bu arada hiç biriyle duygusal bir bağ kurmuyor.
bilemiyorum tanıları psikyatrist koyar tabi :)
biz napıcaz baktık kafa kontak bizi de delirtmeden uzaklaşıcaz. hatta açıklama bile yapma kalakalsın ya :KK70:
Aslında süper olur ama bizi tanıştıran kişi benim.yakın arkadaşım ve ailesi de çok ama çok sevdiğim birisi.Onlara ayıp etmiş olmaz miyim

Evet sabredin. Ama onu daha fazla tanımak için değil. Gerçekten kalbinizin mutmain olacaği kişiyi bulmak için. Daha fazla zaman kaybetmeyin derim bu adayla.

Bu sürede ciddi düşünen birisi sana değer verdiğini her halükarda gösterirdi emin ol canım . Liseli gibi olmasa da insan heveslenir bi arar sorar bi yemeğe götürür. Anlattiklarinizdan iyi bir aday olmadığıni düşünüyorum hala .

Ama dediğim gibi acabaniz kalmasın istiyorsanız deneyin ve görün belli eder muhakkak .

Siz daha 29 yaşınızdasınız alternatifiniz çok olur fakat 39 yaşına gelmiş evlilik isteyen bi insanin alternatifi kısıtlıdır. Bu nedenle size ilgi ve alaka duymayarak yaşından dolayı tedirgin olup evlenmek isteyebilir.
Daha çok gençsiniz. 10 yaş büyük biri ile evlenerek yazık edersiniz ancak kendinize.
40 yaşına gelmiş adamın heyecanı ve hevesleri sınırlıdır.
Ne sevginize ne de mantığınıza uymayan biri,görüşmeyin

Aslında ciddi olmamaklada peka
ilgisi yok gibi ailesi beni tanıyor yengesine filan resmimi atmış mesajları gösterdi beni çok begendiklerini söyledi.Bir yil içinde bizim nisan söz vb işleri halletmemiz gerektiğini söyledi.Ama dediğiniz gibi insan heyecanlanir ya haftada bir kez ara yok..Telefonda hiç konusmuyoruz

Back
X