Arkadaslarım ben yaklaşık 4.5 ay önce evlilik amacı ile biriyle tanistirildim.Yakın bir arkadaşımın kuzeni.Ama bu kişi ile ilgili kafamı karistiran çok şey var arkadaşlar.
Benden 10 yaş büyük olmasına rağmen fotoğraf çekmeye aşırı düşkün birisi. Yani sürekli kendi resmini çekiyor.39 yaşında bir adamın bu kadar kendi resmini çekmesi bana pek normal gelmiyor.Onun dışında beni hiç aramiyor.Sadece yazışıyoruz.Telefonda konuşurken hemen konunun bittiğini yazısma da yeni konu açıldığını söyledi ama ben pek tatmin olmadım açıkçası.Ayrica dört buçuk aydır yemeğe gitmedik arkadaşlar.Çay kahve vb içiyoruz sadece aç misin diye soruyor ama ben sonuçta açım diyemem ki onun bugün yemek yeme bir öğlen yemeği yiyelim demesi gerekmez mi? Cimri oldugundan supheleniyorum.Hatta sanirim cimriAyrica yanımda iken çok ilgili ama mesajlarda hiç değil.Tek bir sevgi sözcugu söylemiyor.Canım bile demiyor.
Apdestli namazli birisı bende artik yuva kurmak.istiyorum yaşım 29.Ama sonunda mutsuz da olmak istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım arkadaşlarım biraz daha tanımaya çalışip sabretmelı miyim.yoksa ayrılmalı mi?