- Konu Sahibi cilek_receli
-
ileride sorunlar daha da büyücekse ayrılmak en iyisi, yani eğer soğumanızın nedeni davranışlarıysa konuşarak yada aile terapistine gidip düzelebilr miarkadaşlar merhaba..cok uzun süre önce bir konu açmıştım.o zaman hamileydim.şuan kızım 1 yaşında.eşimle alakalı sorunlar bitmedi daha da arttı.ve ben eşimi artık sevmediğime eminim.yüzünü görmeye bile tahammülüm yok.herşeyi batıyor bana.konuşması bakışı uyumadı uyanması herşeyi...cok sık kavga etmeye başladık ve kavgalar saygısızca.küfürler etmeye başladı ben cvp verdiğimde üstüme yürüdü 2 defa.kızım kucağımdaydı bağırma dedim defalarca cocuk korkucak dememe ragmen bırak cocuğu fakan duygu sömürüsü yapma bana diye cvp verdi.ona bile inanmıyor.yüzüne karşı istemiyorum seni diyorum gülüyo dalga geciyo.ama ben gercekten istemiyorum.cinsel hayatımız yok.ben birlikte olmuyorum.en son 2 ay önce birlikte olduk ve ben görev olarak yaptım.ondan önce de 4 ay olmustu.hic bisey hissetmiyorum.elimi bile tutsun istemiyorum.cok soğudum ama o anlamıyor ve hayatımız normal gibi davranıyor.cocuk gibi trip yapıyor.düzelmicek bir evlilik bu bana göre.yıllarca cok caba gösterdim artık istemiyorum onu.ne yapıcam bilmiyorum kızım daha cok ufak onu düsÜnüyorum.bosansam cok etkilenir mi bilemiyorum...
Mantıklı ol.. İlk kendin için sonra evladın için yaşa.. Kendi Ruh sağlığın iyi olmalıki evladınla,kaliteli zaman geçirebilesin.. Ruh halin kötü olduğunu düşün?? çocuğun sorun çıkartıyor,yaramazlık yapıyor! napıcaksın, Öfkeleneceksin doğal olarak seninde sinirlerin gevşicek. Çocuk Sorunlu anne babanın yanında, Psikolojisi bozulcak.. Yararınızdan fazla zararınız dokunucak... Bunları düşün...Evt ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum.bosanmayıp kızım icin devam etsem diyorum ama nereye kadar.ben mutsuzum kavgalar kızımı hızursuz edicek.özel hayatımız yok.bosansam kızım etkilenicek kafam cok karısık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?