- 10 Ekim 2014
- 46
- 4
- 13
- 31
- Konu Sahibi Idontcareiloveit
-
Bilip bilmeden konuşmayın derim şuan resmi nikah yapıcak konumda değildik imam nikahı kıydık bizde ailemiz biliyor sadece diğer insanlar nişanlı diye biliyor. Lütfen aslını astarını bilmeden insanları yargılamayınızkazene söyleyelim isim adres çıkarsın savcılığa gidelim ben gönüllüyüm bu üyenin sevgilisi mi dostu mu nişanlısı mı kimse suç duyurusunda bulunmak istiyorum
Kankalarıyla sohbet grubundan gelme çoğu fotoğraf zaten erkekler arasında olur böyle muhabbetler biliyorum ama sorun bağımlı gibi sürekli izliyor olması ve ayıptır söylemesi benim gibi bi eşi varken :/
Erkek kardeşim var ordan biliyorum +18 muhabbetler yapıyorlarErkekler arasinda olur böyle muhabbetler demissin ya. Tam olarak nasil muhabbetler bunlar? Cidden bilmek ve ögrenmek istiyorum cünkü hic bilmiyorum. Örnek verebilirmisin detayli bi sekilde? Bi de sen nerden biliyosun erkek muhabbetinin nasil oldugunu, ben de bilmek isterim ondan soruyorum
Erkek kardeşim var ordan biliyorum +18 muhabbetler yapıyorlar
Erkek kardeşim var ordan biliyorum +18 muhabbetler yapıyorlar
Kabul etmiyorum zaten ara verdik şuan düşünme süresindeyiz kafam karışık ne düşünüceğimi bilemedimTamam, erkek muhabbeti yapmak eyvallah ama tanimadigi kadinlarin gizlice fotograflarini cekip paylasmak hem illegal, hem de manyakca. Benim anlayamadigim nokta, hic rahatsiz olmadiniz mi, hic kiskanmadiniz mi, adam otenin berinin bacagina ayagina bakip tahrik olmus. Boyle bir seyi nasil kabul ediyorsunuz?
Erkek muhabbeti nasil olur tam olarak bilenler bana ÖRNEKLI bi sekilde anlatsin lütfen. Baska kadinlarin vücutlari hakkinda yorummu yapiyolar yani etraflarindaki kadinlarin hakkinda mesela?
Aynen öyle. Erkek kardeşimi geçtim kulak misafiri oldum. Bi restoranın tuvaletindeydim karşısında da erkekler tuvaleti. 2-3 arkadaş önden giden bayanın kalçaları hakkında uygunsuz şeyler söylüyorlardı :/Erkek muhabbeti nasil olur tam olarak bilenler bana ÖRNEKLI bi sekilde anlatsin lütfen. Baska kadinlarin vücutlari hakkinda yorummu yapiyolar yani etraflarindaki kadinlarin hakkinda mesela?
O yüzden bu kadar irdeliyorum zaten. Allah tarafından nikahlıyız ama resmi nikahtan sonra geri dönüşü olmaz diye düşünüyorumbence iyi düşün şu an imam nikahlısın ama resmi nikah olunca
kolay ayrılamıyorsun.benim şahsi fikrim iyi düşün derim
yine de senin hayatın.
arkadaşım asla kimseyi yargılamak hakkım değilO yüzden bu kadar irdeliyorum zaten. Allah tarafından nikahlıyız ama resmi nikahtan sonra geri dönüşü olmaz diye düşünüyorum
Aynen öyle. Erkek kardeşimi geçtim kulak misafiri oldum. Bi restoranın tuvaletindeydim karşısında da erkekler tuvaleti. 2-3 arkadaş önden giden bayanın kalçaları hakkında uygunsuz şeyler söylüyorlardı :/
Teşekkür ederim tabvsiyelerin için..arkadaşım asla kimseyi yargılamak hakkım değil
ama eşinden soğuduysan mutlu olamassın.ilerde davranışları
seni daha çok ondan uzaklaştırır üzülürsün
O yüzden bu kadar irdeliyorum zaten. Allah tarafından nikahlıyız ama resmi nikahtan sonra geri dönüşü olmaz diye düşünüyorum
Tabiki her kadın hakkında yorum yapmıyorlar bir de erkekten erkeğe göre değişir gayet düzgün insanlar da varIgrenc bisey ya, yani her gördükleri kadin hakkinda yorumlar yapiyolar öyle mi? yani benim hakkimda da yapiyolar kesin öyleyse :/
Zannetmiyorum daha çok gençler yapar ama dediğim gibi aile yapısı yetiştirilme tarzı arkadaş çevresi erken bunda herkes yapar diye bişey yok30 yasindan büyük erkeklerde yapiyo mu bu gibi muhabbetler?
inşallah mutlu olursun canımTeşekkür ederim tabvsiyelerin için..
İnşallah canım sende kızınla ve eşinle mutlu olursun inşallahinşallah mutlu olursun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?