Kafam çok karışık böyle bir adamla evlenmeli miyim? Tavsiyelerinize ihtiyacım var

kazene söyleyelim isim adres çıkarsın savcılığa gidelim ben gönüllüyüm bu üyenin sevgilisi mi dostu mu nişanlısı mı kimse suç duyurusunda bulunmak istiyorum
Bilip bilmeden konuşmayın derim şuan resmi nikah yapıcak konumda değildik imam nikahı kıydık bizde ailemiz biliyor sadece diğer insanlar nişanlı diye biliyor. Lütfen aslını astarını bilmeden insanları yargılamayınız

Kankalarıyla sohbet grubundan gelme çoğu fotoğraf zaten erkekler arasında olur böyle muhabbetler biliyorum ama sorun bağımlı gibi sürekli izliyor olması ve ayıptır söylemesi benim gibi bi eşi varken :/

Erkekler arasinda olur böyle muhabbetler demissin ya. Tam olarak nasil muhabbetler bunlar? Cidden bilmek ve ögrenmek istiyorum cünkü hic bilmiyorum. Örnek verebilirmisin detayli bi sekilde? Bi de sen nerden biliyosun erkek muhabbetinin nasil oldugunu, ben de bilmek isterim ondan soruyorum

Erkek kardeşim var ordan biliyorum +18 muhabbetler yapıyorlar

Erkek kardeşim var ordan biliyorum +18 muhabbetler yapıyorlar

Tamam, erkek muhabbeti yapmak eyvallah ama tanimadigi kadinlarin gizlice fotograflarini cekip paylasmak hem illegal, hem de manyakca. Benim anlayamadigim nokta, hic rahatsiz olmadiniz mi, hic kiskanmadiniz mi, adam otenin berinin bacagina ayagina bakip tahrik olmus. Boyle bir seyi nasil kabul ediyorsunuz?

Kabul etmiyorum zaten ara verdik şuan düşünme süresindeyiz kafam karışık ne düşünüceğimi bilemedim

Erkek muhabbeti nasil olur tam olarak bilenler bana ÖRNEKLI bi sekilde anlatsin lütfen. Baska kadinlarin vücutlari hakkinda yorummu yapiyolar yani etraflarindaki kadinlarin hakkinda mesela?

Zannetmiyorum, cunku ucu ortamdaki erkeklere dokunabiliyoer, meselea ya elemanlardan biri g.t meme muhabbeti yaptiklari kizdan hoslaniyorsa? Unlu tiplere agizlarinin sulari akiyordur belki de.

Erkek muhabbeti nasil olur tam olarak bilenler bana ÖRNEKLI bi sekilde anlatsin lütfen. Baska kadinlarin vücutlari hakkinda yorummu yapiyolar yani etraflarindaki kadinlarin hakkinda mesela?
Aynen öyle. Erkek kardeşimi geçtim kulak misafiri oldum. Bi restoranın tuvaletindeydim karşısında da erkekler tuvaleti. 2-3 arkadaş önden giden bayanın kalçaları hakkında uygunsuz şeyler söylüyorlardı :/

O yüzden bu kadar irdeliyorum zaten. Allah tarafından nikahlıyız ama resmi nikahtan sonra geri dönüşü olmaz diye düşünüyorum
arkadaşım asla kimseyi yargılamak hakkım değil
ama eşinden soğuduysan mutlu olamassın.ilerde davranışları
seni daha çok ondan uzaklaştırır üzülürsün

Igrenc bisey ya, yani her gördükleri kadin hakkinda yorumlar yapiyolar öyle mi? yani benim hakkimda da yapiyolar kesin öyleyse :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…