Kafam çok karışık böyle bir adamla evlenmeli miyim? Tavsiyelerinize ihtiyacım var

Erkek muhabbeti nasil olur tam olarak bilenler bana ÖRNEKLI bi sekilde anlatsin lütfen. Baska kadinlarin vücutlari hakkinda yorummu yapiyolar yani etraflarindaki kadinlarin hakkinda mesela?

Örnek,
- Şu giden taşmış.
- Yok ya değil, ayaklarına baksana?
- Abi iyi misin, ayağına neden bakıyorsun, herkes gibi yüzüne, göğsüne baksana.
- Ben ona bakıyorum.
- Gerisi önemli değil mi?
- Olsa da olur, olmasa da olur.
- Hayatını etkiliyor mu?
- Gizli fotoğrafları paylaşıyoruz bazen arkadaşlarla işte.
- Abi ne biçim arkadaşların var? Bir psikoloğa gitsene öncelikle, evlenecek adamsın.

Tesekkür ederim örnek icin. 30 yasindan büyük olanlar da yapiyo mu böyle muhabbetler?

Ne denir ki bilemedim, elini ayagini bu adama teslim etmek istiyorsan evlen canim.. Ama psikolojik olarak saglikli bisey oldugunu zannetmiyorum.

Başka erkekler için kalça, göğüs ne anlama geliyorsa nişanlın için de ayak o anlama geliyor. Yani nişanlinin başkasının, hele de yakınlarının kalçasının göğsünün fotoğrafını çektigini düşünüp ona göre tepki ver canım. Bize ayak ne var sanki gibi gelebilir ama onun için anlamı farklı. Cesaret ister bu adamla evlenmek.

Tesekkür ederim örnek icin. 30 yasindan büyük olanlar da yapiyo mu böyle muhabbetler?

Rica ederim. zipzip, açık açık konuşayım, senin aradığın şey yaşta falan değil, durumunla ilgili yaşı tutturduğun zaman geriye kalan denk getirmek zorunda kalacağın diğer bir milyon şeyi düşünmeye başla şimdiden. Diyelim ki aradığın 23-27, hani bunlardaki doğum tarihi, dolayısıyla burç, yaşadığı yerler, sosyo ekonomik koşullar, aile durumu, dini inanç, akrabalık ilişkileri, psikolojik durum, eğitim durumu, anne babanın çocuklara etkisi, zeka seviyesi, algı yeteneği, başına gelmiş veya gelmemiş tramvalar, bildiği dil, okuduğu kitap sayısı, arkadaşlık ilişkileri, meslek, zevkler vs. vs. vs. seninkiyle aynı olan durum yok, sen özelsin ve senin koşulların sana özel, bir tane daha bundan bulamazsın, benzerlikler bulduğunu sanırsın ama farklılıklar her zaman ama her zaman daha fazla olur.

Geçen bir yorum yaptın bunu ancak bir oğlak erkeği yapar diye değil mi? bu mantıkla peygamber İsa da oğlak ve o olayda o şekilde davranmazdı, Edgar allan poe da oğlak, kendisi 13 yaşında bir kızla evlendi ve karısı veremden öldü, kendisi de delirdi. Düşünce tarzını değiştir, geliştir, ne olursun.

30 yaşından büyük ve küçük her tip erkek yapabilir böyle muhabbetler, dünyanın her bir tarafında yapabilirler, yapmaya da bilirler, aseksüel bir erkek yapmayabilir, eşcinsel bir erkek gerek duymayabilir, ölü bir erkek yapamaz, komada bir erkek yapamaz, 1 yaşındaki bir erkek konuşamadığından yapamaz, 87 yaşındaki erkek belki konuşma engelli olduğundan yapamaz, astronot bir erkek uzayda yapabilir bunlar genellenebilecek şeyler değil gözünü seveyim.

Son düzenleme:

Zipzipten sana soru var ; sen kaç yaşındasın canım?

Zipzipten sana soru var ; sen kaç yaşındasın canım?

Vampirim ben ölümsüzüm, hayırlısıya 5214 oluyorum seneye asurlu anam yazının bulunmasıyla hamile kalmış bana :[
Hodri meydan. Madem internette yazılan her yaş cevabı gerçek, ben de doğruyu söylüyorum.

Katiliyorum.
a

kazene söyleyelim isim adres çıkarsın savcılığa gidelim ben gönüllüyüm bu üyenin sevgilisi mi dostu mu nişanlısı mı kimse suç duyurusunda bulunmak istiyorum
Zarar gören kim.Kazen kimsenin adresini çıkaramaz.Telekominikasyon kurumu tek yetkili makamdır ve savcıya ne diyeceksiniz?İnternet sitesinde bir nick nişanlısının bacak çeken fotoğraflarından bahsetti.Eeee hanfendi sizin bacağınız mı der savcı.Hayır.Gördün mü?Hayır.EEEEE Suç unsuru ne? :) :) :) :) İnternette yazılan her şey suç olsaydı itiraf sitelerindeki annemle yattım ablamla seviştim bilmem ne onların hakkından gelirlerdi...

Ya sen ve senin gibilere inanamiyorum
Sen nikahli falan değilsin
Bildiğin zina bunun adı.
Dini nikahın geçerli olabilmesi icin resmi nikah şart. .
Ve ayrica kimsenin bilmediği etrafın duymadığı dini nikah geçerli sayılmiyor ki
Zaten hocalar resmi nikah olmadan dini nikah yapmıyor artık
Nihat Hatipoğlu da bunu açıkladı
Boşuna eşim deyip durma o senin eşin falan değil olsa olsa sevgilin yada seks partnerin..
Ama rica ederim artık dini şu ahlaksızlıklara bulaştırmayın ya.. ....

Var benim başımda da bundan ...Kendisi külotlu çorap fetişisti ..500 kere konuştum ki bunun konuşularak çözüleceğine kendim bile inanmazken İki kere telefon bir kere pc kırdım duvarda şiddetle de çözülmezdi ama dayanamadım ..Ağladım ,zırladım, kavga ettim ,küstüm,kustum yok hiçbir şey değişmiyor..Söz veriyor ,bir daha yakaladığımda ben seni aldattım mı niye bu kadar büyütüyorsun diyor ..Bir de utanmadan kavga ediyor benle ,bu sapıklık değil ,bu aldatma değil amma büyütüyosun diye Ama sokakta külotlu çoraplı kadınları yok edemem biliyosun ki sen de kimsenin ayaklarını kesemezsin işte ne zaman bi kadın geçse külotlu çorap giymiş ve benim yanımda bu dangalak o zaman panik atak gibi başlıyor stres sıkıntım ...Kendimi yetersiz ,çirkin ,aldatılmış,aptal yerine konan ,zerre güveni olmayan biri haline getirdi beni bu fetişizm .O kğlotlu çoraplarla boğucam bi gün ya kendimi ya onu Bence dön yol yakınken ,herkesin kaldırabileceği bir şey değil bu maalesef ..Aklıma geldi sinirlendim yine pislik !!!

Şöyle konularda "erkektir yapar" deyip şu adamları yüceltmeyin Allah aşkına.
Sonra totosu havada bir sürü adam çıkıyor ortaya kendini bir şey sanan.

Soruna kesin ve net cevap veriyorum ben asla evlenmem.
Fetiş dediğin şey bildiğin sapıklık.
İğrenç!

Nasıl erkektir yapar?

Ayrıcalıklı mı gelmişler dünyaya?

Genlerinin yapıları daha mı özel kılınmış?

Bu yaklaşımlar tamamen komik diyemiyorum trajik.

o değil de arkadaşlarınızı ayaklarından
o değil de gizlice çekilmiş ayak ve bacak fotoğraflarından arkadaşlarını nasıl tanıyabildin?

Siz bu sapıkla evlenmeyin.Pardon zaten evli gibisiniz,boşanın bir zahmet. İnş. bir gün yakalanır ne diyeyim başka bilemedim.

Iyk Bildiğin sapık.
Midenin bulanması konusunda haklısın canım.
Bence konuş bi.
Olmazsa düğünün süresini uzatın baktın ki düzelmiyor bence böyle biri ile evlilik yürümez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…