Merhaba hanimlar :)
Ben üc senelik evliyim ve evliligim aslinda gayet güzel gidiyor.. bi konu haric oda cinsellik.
Esimle belki ayda 1-2 kes birlikte oluyoruz. Cok sey denedim.. farkli pozisyonlar, oyuncaklar, heycan verici farkli seyler iste.. ama bunu yükseltemedik..
Evliligimle beraber 8 kilo aldim ve aslinda ben kendimi gayet hos buluyorum. Ve baskalari tarafindan begenildigimi biliyorum ve duyuyorum. Kilolu degilim
yani. Ama esim bu konuda cok kirici davraniyor. Fici gibi olmussun. Tartildinmi kilo almissin. Sismissin. Kollarimi ellerken acaip kalinlasmis fln diyor.. gecen sort giydim evin icinde bacaklara bak nasil sallaniyor dedikten sonra yine uzun pijamami giydim ve guluyor.. kackere dedim soyleme sunlari beni kiriyorsun diye ama herdefasinda ayni..
neyse gelelim asil konuya.. biz artik uc sene sonra cocuk dusunuyorduk bu aralar.. ama ben artik kararsizim.. beni suan bu halimle begenmeyen hamileligimde begeniceginu hic sanmiyorum.. o yuzden esime guvenipde cocuk meselesini ertelesemmi diye dusunuyorum.. sonucta hamilelikte bi suru kilo, catlak ve duygusal degisimler getirircek.. esime aslinda guveniyorum ama hamileligin vericegi piskolojiyle kendimi yipratirim diye dusunuyorum.. bilmiyorum kizlar kafam cok karisik.. bu satirlari yazarken de tabi yine agliyorum.. icimi dokmek istedim