- Konu Sahibi Kutahyali9056
Merhaba hanimlar :)
Ben iki senelik evliyim ve evliligim
Ben iki senelik evliyim ve evliligim
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ertele canim cocuk isini. Iyi bir kilo verene kadarda asla dusunme ola ki hamile kalirsan ilk isin diyetisyene gitmek ve harfiyen diyetine uymak olsun. Ben de hamileliklerimde cok kilo aliyorum ilkinde 42den 62ye ciktim ama normalde zayif yapim olsa da bi ara 50den 65i gorunce kendi azmimle 65den 47ye dusmus insanim esimde kilo verebilecegimi bildigi icin suanki halime birlikte guluyoruz. Mesela suan esimin baksirini giyiyorum kocaman bir gobegim oldugu icin (ikizler) ustumde ne varsa karnim disarda olacak sekilde siyiriyorum yukari ve ayagimda babet corabi var dusun halimiMerhaba hanimlar :)
Ben üc senelik evliyim ve evliligim aslinda gayet güzel gidiyor.. bi konu haric oda cinsellik.
Esimle belki ayda 1-2 kes birlikte oluyoruz. Cok sey denedim.. farkli pozisyonlar, oyuncaklar, heycan verici farkli seyler iste.. ama bunu yükseltemedik..
Evliligimle beraber 8 kilo aldim ve aslinda ben kendimi gayet hos buluyorum. Ve baskalari tarafindan begenildigimi biliyorum ve duyuyorum. Kilolu degilim
yani. Ama esim bu konuda cok kirici davraniyor. Fici gibi olmussun. Tartildinmi kilo almissin. Sismissin. Kollarimi ellerken acaip kalinlasmis fln diyor.. gecen sort giydim evin icinde bacaklara bak nasil sallaniyor dedikten sonra yine uzun pijamami giydim ve guluyor.. kackere dedim soyleme sunlari beni kiriyorsun diye ama herdefasinda ayni..
neyse gelelim asil konuya.. biz artik uc sene sonra cocuk dusunuyorduk bu aralar.. ama ben artik kararsizim.. beni suan bu halimle begenmeyen hamileligimde begeniceginu hic sanmiyorum.. o yuzden esime guvenipde cocuk meselesini ertelesemmi diye dusunuyorum.. sonucta hamilelikte bi suru kilo, catlak ve duygusal degisimler getirircek.. esime aslinda guveniyorum ama hamileligin vericegi piskolojiyle kendimi yipratirim diye dusunuyorum.. bilmiyorum kizlar kafam cok karisik.. bu satirlari yazarken de tabi yine agliyorum.. icimi dokmek istedim
Eşinizle bu kararınızı konuşun senin bu davranışların bana böyle hissettiriyor vs vs diyeMerhaba hanimlar :)
Ben üc senelik evliyim ve evliligim aslinda gayet güzel gidiyor.. bi konu haric oda cinsellik.
Esimle belki ayda 1-2 kes birlikte oluyoruz. Cok sey denedim.. farkli pozisyonlar, oyuncaklar, heycan verici farkli seyler iste.. ama bunu yükseltemedik..
Evliligimle beraber 8 kilo aldim ve aslinda ben kendimi gayet hos buluyorum. Ve baskalari tarafindan begenildigimi biliyorum ve duyuyorum. Kilolu degilim
yani. Ama esim bu konuda cok kirici davraniyor. Fici gibi olmussun. Tartildinmi kilo almissin. Sismissin. Kollarimi ellerken acaip kalinlasmis fln diyor.. gecen sort giydim evin icinde bacaklara bak nasil sallaniyor dedikten sonra yine uzun pijamami giydim ve guluyor.. kackere dedim soyleme sunlari beni kiriyorsun diye ama herdefasinda ayni..
neyse gelelim asil konuya.. biz artik uc sene sonra cocuk dusunuyorduk bu aralar.. ama ben artik kararsizim.. beni suan bu halimle begenmeyen hamileligimde begeniceginu hic sanmiyorum.. o yuzden esime guvenipde cocuk meselesini ertelesemmi diye dusunuyorum.. sonucta hamilelikte bi suru kilo, catlak ve duygusal degisimler getirircek.. esime aslinda guveniyorum ama hamileligin vericegi piskolojiyle kendimi yipratirim diye dusunuyorum.. bilmiyorum kizlar kafam cok karisik.. bu satirlari yazarken de tabi yine agliyorum.. icimi dokmek istedim
Merhaba hanimlar :)
Evliligimle beraber 8 kilo aldim ve aslinda ben kendimi gayet hos buluyorum. Kilolu degilim
Oyuncak ne oluyo?Tesekkur ederim oncelikle cevaplariniz icin.. evet bende bunu bi nevi piskolojik siddet olarak goruyorum.. gercekten piskolojimi cunku cok yipratiyor soyledikleri.. sana takiliyorum, seviyorum sana kaynamasini diyor ama iste..
Tekrar soylim ben kilolu degilim. Ovunmek istemiyorum ama dogruyu soylim disardakiler tarafindan oldukca begenilen, kiskanilan ve arzulanan bi kadinim. Esim niye boyle yapiyor anlamiyorum.. belki gercekten kendi yetersizligini beni asagliyarak ortmeye calisiyor.. cunku bugune kadar esimle aklimda kalan bi seks hayatimiz olmadi.. hep kendini tatmin etmeyi dusunuyor. Beni hic dogru durust tatmin etmisligi yok. Daha seks hayatimizda bi doymuslugum olmadan cocuk yapmak da beni olumsuz etkileyecegini dusunuyorum.. galiba gercekten cocuk fikrini ertlememiz gerekiyor...