kafam çok karışık fikirlerinizi merak ediyorum

miniminimarg

Bir umut lazım şimdi bana
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2013
435
403
merhaba,
4-5 aydır peşimde olan birini sonunda kabul ettim ama yalnız kaldığımız her an bana yakınlaşmaya çalışıyor. Onu itmekten bi hal oluyorum artık. Soğumaya başladım, ilişkiyi bitirmeyi düşünüyorum. "ben de kendime şaşırıyorum ama ne yapayım dayanamıyorum sana" diyor. Kızıyorum, tamam dokunmicam diyor iki dk sonra dayanamayıp yine sarılmaya çalışıyor falan... kafam çok karıştı sizce ne yapmalıyım. istemediğimi bile bile böyle davranmasına uyuz oluyorum. Daha önce kimseyle bir yakınlaşması olmamış, annesi çarşaflı falan acaba bu yüzden içinde bir bastırılmışlık var da onu mu engelleyemiyor. Çok seviyorum seni diyor, aşığım diyor, beni hiç bir zaman bırakma evlenelim diyor ama bu azgın hareketleri de kafamı karıştırıyor. gerçekten seviyorsa kendini kontrol edebilmesi gerekmez miydi? Yalnız kaldığımız zaman iki çift laf edemiyoruz.
Bir de şu var, bazen eski sevgilisiyle yaşadığı komik anları falan anlatıyor. Sanki hala onu seviyormuş, unutamıyormuş gibi geliyor bana. Kız evlenmiş şimdi, merak ettim faceden baktık, kızın kocasının resmini görünce o mu daha yakışıklı ben mi diye sordu. bu da çok sinirimi bozdu. Kafam çok karışık, siz ne düşünüyorsunuz?

Şimdi,bence bu erkeklerin iki cinsi var
Biri çok sevdiğinden ilk yakınlaşmayı senle yaşamak ister
Diğeri sürekli aklı fikri yakınlaşmakta olduğu için kimseyi sevemez
Seninki hangi tür bilemedim fakat kendini o adamla kiyaslamasi üstelik sana sormasi hoş değil belli ki egosundan diğer türlü hala seviyor felan olsa bunlari neden sana sorsun ki

Bir dengesizlik var farkindasiniz siz de. Mesela bi cocuk bana eski sevgilimin kocasi mi daha yakışıklı ben mi dese 3715 km uzaklaşirim ondan. Soğumakta haklisiniz o konuda.

Diger davranışlarını bilemeyecegim, koskoca adam biraz oturmuş olmali, her an akli fikri sarilmak öpmek yaklasmak olmamali.

Ama ayrılın da diyemiyorum seviyorsaniz devam edin, hangimizin kötü huyu yok ki?

Çocuk daha bu
5 yaşındaki çocuktan ne olgunluk beklersen bu da öyle
Ben mi daha yakisikliyim o mu nedir ya
Ve daha önemlisi sen nasıl tahammül edebiliyorsunnn
Sabrinaa hayran kaldım
Kaç ordan go go gooo

merhaba,
4-5 aydır peşimde olan birini sonunda kabul ettim ama yalnız kaldığımız her an bana yakınlaşmaya çalışıyor. Onu itmekten bi hal oluyorum artık. Soğumaya başladım, ilişkiyi bitirmeyi düşünüyorum. "ben de kendime şaşırıyorum ama ne yapayım dayanamıyorum sana" diyor. Kızıyorum, tamam dokunmicam diyor iki dk sonra dayanamayıp yine sarılmaya çalışıyor falan... kafam çok karıştı sizce ne yapmalıyım. istemediğimi bile bile böyle davranmasına uyuz oluyorum. Daha önce kimseyle bir yakınlaşması olmamış, annesi çarşaflı falan acaba bu yüzden içinde bir bastırılmışlık var da onu mu engelleyemiyor. Çok seviyorum seni diyor, aşığım diyor, beni hiç bir zaman bırakma evlenelim diyor ama bu azgın hareketleri de kafamı karıştırıyor. gerçekten seviyorsa kendini kontrol edebilmesi gerekmez miydi? Yalnız kaldığımız zaman iki çift laf edemiyoruz.
Bir de şu var, bazen eski sevgilisiyle yaşadığı komik anları falan anlatıyor. Sanki hala onu seviyormuş, unutamıyormuş gibi geliyor bana. Kız evlenmiş şimdi, merak ettim faceden baktık, kızın kocasının resmini görünce o mu daha yakışıklı ben mi diye sordu. bu da çok sinirimi bozdu. Kafam çok karışık, siz ne düşünüyorsunuz?
Direk boşardım :KK66:

merhaba,
hala duruyomusun.vur tekmeyi

Hic evlenilecek ve vakit kaybedilecek bir adam degil. Kafasinda sorun var galiba, insan cok sevdigi sevgilisine "eski sevgilimin kocasi mi yakisIkli ben mi?" diye sorar mi, ne kafada bu? Kisa ve öz: TERKET.

X