Testlerin foto atsam bakar mısınız?Kimyasal falan mı yaşadınız acaba
Testlerin foto ekliyorum bakar mısınız rica etsem?Yaptığınz saate göre değişiklik göstermiş olabilir
Normalde Sabah ilk idrar ile yapılır canım
Güzel haberlerini bekliyoruz
Tabi bakiimTestlerin foto ekliyorum bakar mısınız rica etsem?
Sağlık ocağına verdim bugün çıkar mı acabaAtın ama zaten kan vermişsiniz sonucu alırsınız birkaç saate
Bu testler erken gebelik testi miBunlar Eki Görüntüle 3160915 ilk testlerim
Yok canım Çarşamba çıkar arada e nabiza bak düşüyor oraya ama bugün düşmezSağlık ocağına verdim bugün çıkar mı acaba
Çok teşekkür ederimYok canım Çarşamba çıkar arada e nabiza bak düşüyor oraya ama bugün düşmez
Çok teşekkür ederimYok canım Çarşamba çıkar arada e nabiza bak düşüyor oraya ama bugün düşmez
Hayır normal test. İnanın fotodan az bile çıkmış eşim bile aa evet bu çift çizgi dedi. Ama sonrakiler negatifBu testler erken gebelik testi mi
Eyer ilk idrar ile yaptıysanız evet pozitif duruyor
bugün cikar sonucunuz ben sabah verip öğleden sonra e nabizdan almistim sonucumuSağlık ocağına verdim bugün çıkar mı acaba
Yaa öyle mi çok teşekkür ederimbugün cikar sonucunuz ben sabah verip öğleden sonra e nabizdan almistim sonucumu
rabbim gonlune gore versin rica ederimYaa öyle mi çok teşekkür ederim
Aminnnn hepimizinrabbim gonlune gore versin rica ederim
Değişebilir kurumun düzenine göre bazen erkenden çıkıyor ama e nabıza düşmesi günler sürüyor ben devlet hastanesinde vermiştim bir saat sonra çıkmıştı ama e nabıza ikinci gün düşmüştü özelde iki saate çıkmıştı arar öğrenirsinizSağlık ocağına verdim bugün çıkar mı acaba
Tamamdır öyle yapayımDeğişebilir kurumun düzenine göre bazen erkenden çıkıyor ama e nabıza düşmesi günler sürüyor ben devlet hastanesinde vermiştim bir saat sonra çıkmıştı ama e nabıza ikinci gün düşmüştü özelde iki saate çıkmıştı arar öğrenirsiniz
O zmn kesin hamilesindir canım normal test için yeterli koyuluk sonraki testlerin negatif çıkma sebebi idrarinizin artık ilk idrar olmaması HCG hormonu azalmış yaniÇok teşekkür ederim
Hayır normal test. İnanın fotodan az bile çıkmış eşim bile aa evet bu çift çizgi dedi. Ama sonrakiler negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?