Rüya Yorumları Kafam çok karışık kızlar bir bakın :(

Lvbglm

Esma kılıç
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2017
173
30
13
kızlar rüyamda yumurta gördüm elımde kocaman büyüktü avucumdaydı. Baktım internetten gebelik diyor. İstisna ama benım gibi görül hamile olduğunu öğrenen var mı ? Test yapmalımyım 5 gün gecikti

Vallahi bu forumda larbonatla test yapan gordum. Camasir suyuyla yapan gordum hatta en son kanini ve idrarini karistirip gebelik testi yapanda gördüm. Bundan sonra sasirmam diyordum ki konunuzla bir saskinlik daha yasadim :) yahu bir test yapsaniza ruyaya yatacaginiza. Gerci ruyayada yatmamissiniz ama olsun. Siz yinede test yapin.

5 gün çok bir gecikmedir bana göre
bence hemen yaptırın
hayırlısı :)

Bende çok heyecanlıyım aslında :)) adetim de duzensız hep bir ikilemdeyim

Ben de niyeyse hep buraya soranları gördüm.
rüyadan test mi yapacağız şimdi de
Mune

Ruya gormeseydin 5 gunluk gecikmeyi daha umursamayacak miydinBende gecen sucuklu yumurta gordum kismet mi cikacak ne

test yap.

Oturduğunuz yerden eleştiri yapmak çok kolay. Belki suan hasta yatıyorum belki ilk çocuğum senelerdir olmuyor bir umut yazıyorum benımle aynısını yaşayan belki olmustur diye ....

Ruya gormeseydin 5 gunluk gecikmeyi daha umursamayacak miydinBende gecen sucuklu yumurta gordum kismet mi cikacak ne

Haşlanmış yumurta olursa erkek bebek, sahanda yumurta olursa kız bebek, sucuklu yumurta koca bulacaksın demek

Pastırmalı yumurta ise, hem zengin hem de anası( yani müstakbel kv) Hakk'ın rahmetine kavuşmuş koca demek

Sucuk ev yapimiydi anaci mi olcak ya lutfen cevap verir misin bi yorumla bacim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…