Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ruya gormeseydin 5 gunluk gecikmeyi daha umursamayacak miydinBende gecen sucuklu yumurta gordum kismet mi cikacak ne
![]()
Amin cnm sendeIstemsizce kahkaha attım)) sen çok yaşamak emi
![]()
Karninda acikmis olabilirIstemsizce kahkaha attım)) sen çok yaşamak emi
![]()
test yap.kızlar rüyamda yumurta gördüm elımde kocaman büyüktü avucumdaydı. Baktım internetten gebelik diyor. İstisna ama benım gibi görül hamile olduğunu öğrenen var mı ? Test yapmalımyım 5 gün gecikti![]()
Ruya gormeseydin 5 gunluk gecikmeyi daha umursamayacak miydinBende gecen sucuklu yumurta gordum kismet mi cikacak ne
![]()
Sucuk ev yapimiydi anaci mi olcak ya lutfen cevap verir misin bi yorumla bacimHaşlanmış yumurta olursa erkek bebek, sahanda yumurta olursa kız bebek, sucuklu yumurta koca bulacaksın demek
Pastırmalı yumurta ise, hem zengin hem de anası( yani müstakbel kv) Hakk'ın rahmetine kavuşmuş koca demek![]()
Sucuk ev yapimiydi anaci mi olcak ya lutfen cevap verir misin bi yorumla bacim![]()
Bak hic bu acidan bakmamistim cok tesekkur ederimEv yapımı sucuksa, o zaman adam evine bağlı bi koca olacaktır. Afiyetle yiyebilirsin![]()