Kizlar kafam o kadar karisik yorgunum bitkinim konuyu biraz özet geceyim fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim... Evleneli bir yil oldu dugunde ailesinin etmedigi hakaret yapmadigi sey kalmadi ortada hic bir sebep yokken bence amac takilari almakti aldilarda. Dugunden sonra napiosunuz die aradigimda bile sebepsiz azarlamaya baslayip bizi ayirmaya calistilar.hamile kaldim aramadilar 24 haftalikken ölu dogum yaptim bir gecmis olsun bile demediler.suan esimin ailesiyle hic gorusmuyoruz. Esim sadece telefonla gorusuyor. Ailesine karsi hic bi tepkisi yok normal aralari hep yanimda oldugunu beni cok sevdigini soyluo ama hic bir zamn sozlu olarak beni savunmadi. Surekli ailesiyle aramizda gecenler yaptiklari kafamda donup duruo esim bisey soylemio ama cogu kez bu nedenlerden tartsma cikariyorum.bugun yine ogrendimki altinlari bozdurup kendilerine ev almislar ve esim bunu benden saklamis. Sordugumda oda bizim olmuycakmi sanki sonunda die cok normal biseyms gibi tepki verdi. Artik kendimi cok gucsuz hissediyorum aile hep aramizda sorun boyle nereye kadar devam ettirebiliriz bilmiyorum. Suan artik bosanmayida dusunuyorum herkes ne hali varsa görsün yeter dayancak gucum yok diyorum.. kizlar kusura bakmayin uzun oldu okuyup fikirlerinizi dusuncelerinizi benle paylasirsaniz cok sevinirim..