MutlulukVeSevgi
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 20 Ağustos 2018
- 31
- 5
- 1
- 26
- Konu Sahibi MutlulukVeSevgi
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle mizaç olarak kendimi anlatayım. Sessiz sakin bir insanımdır. Çoğu zaman hakkımı savunamam. Şimdi benim çok yakın bir kız arkadaşım var. İlkokuldan beri arkadaşız. Benim bir senedir süren bir ilişkim var. O da benim çocukluk arkadaşım ve arkadaşımla da tanışıyorlar. Hayatımdaki kişi dengesiz bir insan. Beni çok üzdü. Ben de üzüldüğüm zaman bu arkadaşımla dertleşiyordum. Şimdi şöyle ki şu an hala beraberiz erkek arkadaşımla ve o eski dengesiz halinden eser yok. Sorun ne peki,diyeceksiniz. Sorun şu ki arkadaşım erkek arkadaşımla ilişki kurmama ikide bir laf ediyor. Niye hala çıkıyorsun onunla,o seni üzmedi mi diyor. Ben de artık düzeldiğini söyleyince de,siz zaten birbirinize uygun değilsiniz,bırak onu diyor. Son günlerdir kafasını buna takmış durumda. Ben kiminle ilişki kurup kurmayacağımda özgür olmalıyım. Sürekli üzerimde bir baskı hissediyorum. Ben onun ilişkilerine karışmadığım halde o benimkisine çok karışıyor. Bardağı taşıran son damla ise dün erkek arkadaşımla konuşmuş ve bizim birbirimize uygun olmadığımızı anlatmış. Çok sinirlendim arkadaşlar bu kadarı da fazla değil mi? Yoksa benim iyiliğimi düşündüğü için mi böyle yapıyor?Kafam çok karışık. Yardım...
Konu halloldu.
Konu halloldu.
Son düzenleme: