Nedir bu kadinlarin erkeklerden cektikleri yahu?
Anladigim kadariyla seninki biraz dengesiz canim.Böyleleri karsisindaki insana deger verdikleri veya sevdikleri icin degilde,sirf yalniz kalmamak icin biriyle beraber oluyorlar gibime geliyor.Yani arkadas ceversinde herkesin bir sevgilisi varsa buda "modaya" uymak istiyor olabilir.Hem ne bu "sorunlarim var,seninle ilgilenemiyorum" tripleri?Ya adam gibi derdini söyleyip beraber cözüm bulursup ona en azindan teselli olmaya calisirsin (ki zaten bir iliskide özellikle zor günlere beraber gögüs gerilmiyorsa bir terslik var demektir) yada söylememekte direndigi derdinin tasasinida sana yansitmamali diye düsünüyorum.Beyimiz hem söylemiyor hemde trip yapiyor anlasilan.Ayrica kadin dedigin erkeginden ilgi ve alaka bekler,bu cok normal.Eger bu temel "ihtiyaclarini" gideremiyorsa yolun basinda olman senin icin bir avantaj olabilir,mutsuzsan devam ettirme derim ve sakin ama sakin degisecegini düsünme,odun her zaman her yerde odun iste.
ALLAH gönlüne göre versin.
Aynen nedir bu cektigimiz anlamadım gitti hersey yolunda diyorum ve bir anda hemen degisiyor. Haklısın insan degismez sanırım benimki epey bi imkansızlık durumu. Ya ben kendimi düşünüyorum bir sıkıntım olsa sevgilime dahada yakınlasırım ondan uzaklasmam ki, ona dahada baglanırım, helede sorunlarım var deyip benden uzaklasması bana daha cok bahane gibi geliyor. ama diyorum ya pisman olursam ya gercekten sorunları yuzunden boyleyse diye dusunmektende kendimi alamıyorum işteTrip yapmaktan ziyade aramıyor, yada arıyacagım seni diyor 4 5 saat sonra dönüyor. Bu da beni üzüyor ister istemez, cunku gercekten deger verdigim birisi.. Ve eger degismeyip böyle giderse ilerde daha cok üzülecegim biliyorum. offf offf neden bu kadar zor ve karısık bu işler anlamadım gitti :26:
Bir iliskide sorunun olmasi degil,sorunlari cözememek asil sorundur bence.Erkek arkadasin seninle derdi hakkinda konusamiyorsa,aranizda bir iletisim eksikligi varsa bu is eninde sonunda bir yerden patlak verir."ya kendi derdini kendin cöz,bana yansitma" moduna gireceksin (ki böyle birsey cok zor,insan sevdiginin üzülmesine dayanamaz) yada ayrilacaksin bence.Belki iliskiniz cok yeni diye cekiniyordur sana anlatmaya,erkekler sonucta bizim kadar acik konusamiyorlar bircok seyi.Ama SEN mutsuzsan gerisi bos bence,degismeyecegini düsünüyorsan fazla baglanmadan bir nokta koy derim.Zaman senin aleyhine ilerliyor cünkü.
ALLAH yardimcin olsun
bence ne sorunu olduğunu sor eger seni kaybetmek istemiyosa anlatsn beraber çözün hadi sn bişey yapamasnda en azından yanında olursun bunu böle söle eğer değişemiceksen bn bana değer veren birini bulurum de.
Bizim iliskimiz daha cok yeni hemde, birbirimizi tanımadık tam anlamıyla durum böyleyken konusmamaya baslamamız, aramaması, msj bile atmaması, umursamamazlıgı beni yoruyor. Takmıyorum desemde takıyorum cunku cok fazla bisey beklemiyorum ondan. Saygı duyarım msj atmayı sevmez, telefonda konusmaktan hoslanmaz, ee o zaman neden benimle beraber? Oturdugu sehirden olsun kız arkadası.. Acık acık desin bana biseyleri, ama onuda demiyor. Sorunlarım var dedi ve isin icinden cıktı, birdaha n bir msj n bir arama. Bir insanı degistirmek cok zor ama kendimden biliyorum, ben cabaladıkca o degismezse ben kendimi üzerim. Birde sanırım aşık olsaydı bana sorunları bile olsa bu kadar umursamaz kalamazdı, sevmiyordur belkide sadece deger verdigi biriyimdir. Hem bitsin istiyorum hemde bitmesin istiyorum. Sanırım hayattaki en kötü sey bu ikilim. Aslında su anda bitse o kadar etkilenmem herhalde cunku varlıgı ve yoklugu bir, bitincede böyle olacak :26: Bari acıkca soylesin ben bu iliskiyi yapamam sorunlarım var uzaktasın desin, inanın içim cok rahat edecek ama bu belirsizlikler beni öldürüyor.
Yaşın kaç blmiyorum ama kendine saygısızlık yapılmasına izin verme yalan sorunu varmış yok zamanı yokmuş of of erkekelr yalan söylemekten kızlarda onlara inanmaktan bıkmayacaklar faceye girerken sorunu yokmu şifrelerini iste gör bak seviyormu sevmiyor mu ,adam yerine koyma ilgilenme ,telefon aç ben böyle mutlu değilim bu ilişki yürümüyor ikimizide çok mutlu edecek insanların olduğuna inanıyorum de sitemli bir şekilde de değil egosunu tatmin ediyor senle elde tutarak ..
Şimdi siz onun ne yaptığını, ne yapacağını, neden aramadığını, ilgisiz davrandığını vs. bırakın.
Siz, eğer böyle giderse onu hiç bir şekilde bırakamayacak duruma geleceksiniz. Ve ne yazık ki kadınlarkulubu forumunun üzgün kadınlarından biri olup, buradaki kalbi kırık arkadaşlarımızın hikayelerini dinleyip belki de cevap yazacaksınız.
Hiiiiç üstelemeyin. Merak etmeyin. Sizden ve ailenizden daha değerli değil elin oğlu.
İnşallah iyi olur ama. Göstergeler hep aynı şeyi işaret ediyor. Gidişat o..
Rahat davranın fazla bağlanmayın en çok seven taraf olmayın aslaaaa..
Lütfen buradaki uyarıları dikkate alın.
Sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?