canım bu konuda seni en iyi anlayanlardan biri benim inan bana ,benimde yaklaşık 6 ay süren bir ilişkim oldu yeni bitirdim ,aynı şeyler benimde başıma geldi adam aramıyordu doğru düzgün ama araması yoktu başlarda değişik geldi bana yanındayken bana kız çocuğu gibi davranıyordu her dediğimi yapardı ilgi,şefkat ama uzaktayken tanıyamıyordum onu,söylüyordum her defasında ona olmuyorsa ayrılalım ,böyle üzülüyorum ben diyordum yok falan diyordu yeniden başlayalım tamam senle ilgisi yok hep aynı laflar üzerinde konuşuyordu.bende inanıyordum ona ,ilk erkek arkadaşım hadi diyordum bana kıyamaz bırakamaz beni diyordum çünkü yanındayken çok iyiydi tabi başlarda öyleydi ,sonra eski sevgilisiyle görüştüğünü öğrendim,dünyan yıkıldı aramaları kesildi konuşmalarıda ,bende itiraf ettridim durumu
bir ilişki uzaktada olsan yakında da farketmez emek ister ,artık erkekler maalesef çok rahat,kadınları elde etmek için kendilerine aşık etmek için uğraşmıyorlar bile,çünkü kadınlar peşlerinde koşuyor sen bence kendini çek sürekli ayırlalım deme ,o zaman hayır falan diyecektir ama yine yaptıklarını yapacaktır ,benimki öyle yaptı ,şaka mı yapıyorsun ben senin gibi gzüel kızı nerden bulucam falan bir sürü şeyler söylerdi inanma sakın aynası iştir kişinin lafına bakılmaz derler ,eğer seni kaybetmek istemiyorsa seni aramalarını artıırması gerekir bence sen şimdi aramalarını msjlarını kes sen her ayrılalım ok madem dediğinde onların hoşuna gidiyor onun için üzülüyorum msjı veriyorsun karşındakine sende onun yaptğını yap arama umursama aradğında birşey yokmuş gibi davran davranışları değişmezsede yol ver gitsin bu insnalar kendilerini vazgeçlimez sanıyorlar bizim sevgimizi aşkımızı kullanıyorlar şımarıyorlar .