Kafam çok karışık ne yapmalıyım?

Sizi garantileyip diğerinden ayrıldığının farkında mısınız? Karşınızdakinin dürüstlüğünü yani ne kadar dürüst olduğunu buradan öğrenin. Siz kendi başınıza gelene kadar buna aşk gözü ile bakıyorsunuz ama karşınızdaki insan diğer kızların ondan hoşlandığını bile bile her gün görüşmeye devam edip, onların ilgisinden mutlu olan biri. Yani geç öteye demeyip yan cebime koyayım diyor. Belli ki karakter açısından zayıf ç, kendine bir fan klubü kurmuş, sınıf başkanı ile eğleniyor. Sizi diğer kızla kıyaslayan daha doğrusu kız arkadaşında model değişimine giden buna devam eder. Bilmiyorum sizin gözlerinizi açmak için umarım anlattıklarım işe yaramıştır. Keşke diğer kızdan ayrılıp, diğer asalaklara mesafeli, ciddi davranıp size öyle yanaşsaydı.

Sevgilisinden ayrılacak ama duymasını kesinlikle istemiyor.Kaç yaşındasın kuzum?

herşey çok güzel gidiyor ikimiz arasında yan yana çok mutluyuz ama 2 prüz var.
Sevgilisi var ve hala o işyerinde çalışıyor.

Ben ortada tek bir pürüz gördüm. Sevgilisi olan bir adamı ayartan siz.

Sevgilisini sevmiyor zaten uzun zamandır sorunları var ve uzun soluklu bir ilişki oldupu için ayrılmaya cesaret edememiş.

Sevse de sevmese de birisiyle beraber ve siz 3. kişi oluyorsunuz.
Neler yazdım sildim ama şunu bilin, bu gün buraya bu konuyu açan yarın bir gün aldatılıyor muyum diye konu açar.
Etme bulma dünyası.

Maddi durumu iyi değil. Yönetici pozisyonunda fakat yönetici değil sözü geçen biri ama benim gibi normal eleman. Yani paralık maddi durumluk hiçbirşey söz konusu bile değil.
Senin tek derdin firmada bütün kızların gözdesi olan adamı (!) ben kaptım demek.Fotoğraf paylaşmak istemende ondan.

Tüm kızlar adama hayran ama adam fakir(!)
Yersen.

Ayrılmayacak bacım hiç kendini kaptırma ve yol ver hem uzun ilişki yürütebilmek için çok emek vermek gerekir sevgilisi de emek vermiştir eminim şimdi bu adam bu emeği yok sayıp kızı aldatiyosa sana kim bilir neler yapmaz? Bugün onu senle aldatan yarın başkasıyla seni aldatır o yüzden önce bb de eğer zincirlerini kırıp gelirse hoşgeldin dersin boşver fotoğrafı motogtafi te allam yaa gotunde ayı bağırıyo sen ne zaman fotoğraf atayım diyosun

Sevgilisini sevmiyor diyelim, hiç mi düşünmüyorsunuz bu adam başkasıyla sevgiliyken bana açılacak, yani diğer kadını aldatacak kadar ahlaksız, benim böyle bir adamla ne işi olur diye? "Sende de var mı diğer kızlar gibi hisler?" nasıl egoist bir insanın soracağı soru ayrıca? Herkes ona aşık, herkes etrafında pervane... Leş kafalar. Ve ne laubali, ne acayip ilişkiler yaşıyorsunuz yahu. 2 pürüz var demişsiniz de, bu ilişkide aslında 4 pürüz var. Diğer ikisini bir düşünün bakalım, ne olabilir acaba? Sizde ve adamda eksik olan şeyler olabilir mesela.

Şu an sevgili değiliz ne zaman sevgili olmalıyız mı? O ayrıldıktan bi süre sonra ne olacak şu andan itibaren sevgiliyiz diyeceksiniz ve sevgili mi olacaksınız bir anda? Böylece o da sevgilisini aldatmamış mı olacak? Nasıl oluyor bu işler ya ben anlamıyorum gerçekten. Ne güzel kandırıyorsunuz kendinizi. Sahi kanıyor musunuz?

böyle özgüvenlerin hastasıyım..
sevgilisi olan adam benden hoşlanıyor ama sevgilisinden ayrılamıyor ama ayrılıcak ama aklım ne zaman fotoğraf paylaşmalıyız sorusuna takıldı..

valla bu kafaya erişmek için ne yapılıyorsa öğrenmek istiyorum.

Sevgilisini sizin ile aldatmış oluyor, hiç merak etmeyin sizi de bir başkası ile aldatır ilerleyen zamanlarda ilişkiye başlarsanız.

Şaka olmanızı umut ediyorum. Ve üzgünüm gerçekleri söyleyeceğim tüm bunların sizin hayal ürününüz olduğunu düşünüyorum. Adam o işyerinde sevgilisi varken neden ekip olarak ayrı eğlensin de sevgilisini çağırmasın o ayrı saçma, ayrıca kız arkadaşı iyi yapmış sizi kovdurmuş sonuçta sizin o insana yürüdüğünüz doğru ve bunu patrona demesinin nesi yanlış basmışlar tekmeyi çok iyi olmuş!

siz o kişiyi sevdiğinizi herkese mi söylediniz de sizin hakkınızda herkesi doldurdu ne alaka siz kör göze parmak yanaşırsanız adama o kızda tabi ki foyanızı çıkartır ortaya.. Adam sevgilisinin duymasını bile istemiyor yani kızı seviyor eğer konu doğruysa seninle sadece eğleniyor sayın midesiz ve gurursuz cici insan

İş yerindeki sevgilisi var demeden ona yürüyen kızlardan ne farkınız olduğunu düşünüyorsunuz? Aynısını yapmışsınız. Ben size söyleyeyim adam ayrılmayacak sevgilisinden. Ek olarak nasıl güveniyorsunuz? Yarın bir gün resmiyete döküldü diyelim sizin ilişkiniz devam ederken bir başkasına gidip ben zaten onu sevmiyorum dese sizin için bu sizi şaşırtır mı?

1- 3 ay sonra
2- 3 ay sonra

Sormamissiniz ama 3. Bonus soruya da cevap vereyim.

Bu adam beni ne zaman boynuzlar?
3- 1 ay sonra

Bisey degil, gorevimiz efem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…