Kafam çok karışık ne yapmalıyım?

Bir sevgilisi var. Üzülen siz olursunuz. Lütfen aklınız ve mantığınız ile hareket etmeye çalışın.

Ayrılmalarını beklemeye ne gerek var şimdi foto paylaşın da kıyamet kopsun :halay:

Hem "o kıza" hem de işyerindekilere kendinizi kanıtlamış olursunuz.

Hatta kim bilir belki bir gün birinci kadın dahi olursunuz.

Adam senin ilgisini farketmiş ve seni oltaya getirmiş
Sen de sazan gbi yemişsin
Sen şuan sadece heycansin.
Heycanli geçtiğinde asıl uzun soluklu ilişkisine devam edecek.

şimdi canım ilerisini merak ediyorsun ya etme. çünkü bu senaryolar hep aynı. genelde böyle hırtları ALLAH iyilerin yakasından düşürür kendi gibilere musallat eder. o sevgilisinden ayrılacak hatta senle evlenecek . evlendiğiniz gün bakcaksın ki aaaa o uğruna herşeyi mübah gördüğün adamın yerinde gaz yelleri esio başını başka türlü döndürüo artık. elinde bir çocukla ananın eviyle yuvan arasnda mekik dokuorsun. çünkü böyle adamlar helal bilmez adap bilmez düstur bilmez düzen bilmez. batar yani gelemez akıllı durmalara...şu an 'o kız' die bahsettiğin arkadaş üstünden bir çamur atacak ama bil bakalım kimin paçasına yapışacak. hadi bol fotolu yollar diliyorum sana.

Bir iş yerine girdim oraya çalışan yönetici pozisyonunda biri vardı. Hoşlanmaya başladım.
Bütün kızların gözdesi olan biri. Benden yaşça büyük ve sevgilisi var uzun süreli. İşyerindeki kızlar sevgilisi var demeden ona baya yürüyorlar.
Kızlardan biri herkesi toplayıp benim onu sevdiğimi söyleyip dolduruşa getirmeye çalışıyor ve o kız benim ondan hoşlandığımı bilmiyor. Ben hoşlandığım kişiyle arkadaş oldum ve bir grubumuz oldu sürekli görüşüp eğleniyoruz. Ama bu kız gidip patronumuzlada yakın olduğu için yalan yanlış şeyler anlatıyor. Dayanmaya çalıştım fakat en sonunda dayanamayıp saldırdım. İşten çıkartıldım ama hoşlandığım kişyle bağım kopmadı her gün bizim ekiple geziyoruz.
Bir süre sonra yalnız görüşmeye başladık arkadaş olarak. Her günümüz beraber, beni eve bıraktıktan hemen sonra arayıp saatlerce konuşuyoruz. Ama hoşlandığımı söyleyemiyorum. Sürekli şüpheci yaklaşıp sende de varmı diğer kızlar gibi hisler dediğinde hayır diyorum. En sonunda benden hoşlandığını söyledi ve bende itiraf ettim herşey çok güzel gidiyor ikimiz arasında yan yana çok mutluyuz ama 2 prüz var.
Sevgilisi var ve hala o işyerinde çalışıyor.
Ve ben bunların hepsini sineye çektim çünkü sevgilisinden ayrılacak ama benimle böyle yakın olduğunu kızın öğrenmesini istemiyor sonuçta uzun soluklu bir ilişki. Ve artık beni sevdiğini de söyledi o kızla bitmesine çok az bir süre kaldı. Bende seviyorum onu başka kimseyi istemiyorum. Biz şuan sevgili değiliz.
O kızla ayrıldıktan ne kadar sonra sevgili olmalıyız? Ne kadar süre sonra fotoğraflarımızı paylaşmalıyız?
Ay canim adam evli olsa karisini bosamasini mi beklerdin hani sonucta seviyorsunuz ya birbirinizi bu nasil mide ya

Sevgilisini sevmiyor zaten uzun zamandır sorunları var ve uzun soluklu bir ilişki oldupu için ayrılmaya cesaret edememiş.
Yapma canım bunu kendine:KK12: uzun solukluymuşta sevmiyormuşda. Sevgilisini zaten sevmese sizi tanımadan önce ayrılırdı ya da sizden hoşlandığı an ayrılırdı. Bence bu eleman sizinle gönül eğlendirmek istiyor

Bir iş yerine girdim oraya çalışan yönetici pozisyonunda biri vardı. Hoşlanmaya başladım.
Bütün kızların gözdesi olan biri. Benden yaşça büyük ve sevgilisi var uzun süreli. İşyerindeki kızlar sevgilisi var demeden ona baya yürüyorlar.
Kızlardan biri herkesi toplayıp benim onu sevdiğimi söyleyip dolduruşa getirmeye çalışıyor ve o kız benim ondan hoşlandığımı bilmiyor. Ben hoşlandığım kişiyle arkadaş oldum ve bir grubumuz oldu sürekli görüşüp eğleniyoruz. Ama bu kız gidip patronumuzlada yakın olduğu için yalan yanlış şeyler anlatıyor. Dayanmaya çalıştım fakat en sonunda dayanamayıp saldırdım. İşten çıkartıldım ama hoşlandığım kişyle bağım kopmadı her gün bizim ekiple geziyoruz.
Bir süre sonra yalnız görüşmeye başladık arkadaş olarak. Her günümüz beraber, beni eve bıraktıktan hemen sonra arayıp saatlerce konuşuyoruz. Ama hoşlandığımı söyleyemiyorum. Sürekli şüpheci yaklaşıp sende de varmı diğer kızlar gibi hisler dediğinde hayır diyorum. En sonunda benden hoşlandığını söyledi ve bende itiraf ettim herşey çok güzel gidiyor ikimiz arasında yan yana çok mutluyuz ama 2 prüz var.
Ve ben bunların hepsini sineye çektim çünkü sevgilisinden ayrılacak ama benimle böyle yakın olduğunu kızın öğrenmesini istemiyor sonuçta uzun soluklu bir ilişki. Ve artık beni sevdiğini de söyledi o kızla bitmesine çok az bir süre kaldı. Bende seviyorum onu başka kimseyi istemiyorum. Biz şuan sevgili değiliz.
O kızla ayrıldıktan ne kadar sonra sevgili olmalıyız? Ne kadar süre sonra fotoğraflarımızı paylaşmalıyız?
Hele bir ayrilsinlar da...

Az önce mevlananın bir sözü çıktı karşıma
"unutma, senin için başkasından vazgeçen birgün başkası için senden vazgeçer"

İlahi adalet hiç şaşmaz. Ne yaşattıysanız yaşarsınız. Böyle şerefsiz erkek müsvetteleri yüzünden Bu kadar onursuz bi kadın olmayın, yazık.

Bir kucucuk bilenzik meselesi 😂😂😂.
Şaka olmanızı umut ediyorum. Ve üzgünüm gerçekleri söyleyeceğim tüm bunların sizin hayal ürününüz olduğunu düşünüyorum. Adam o işyerinde sevgilisi varken neden ekip olarak ayrı eğlensin de sevgilisini çağırmasın o ayrı saçma, ayrıca kız arkadaşı iyi yapmış sizi kovdurmuş sonuçta sizin o insana yürüdüğünüz doğru ve bunu patrona demesinin nesi yanlış basmışlar tekmeyi çok iyi olmuş!

siz o kişiyi sevdiğinizi herkese mi söylediniz de sizin hakkınızda herkesi doldurdu ne alaka siz kör göze parmak yanaşırsanız adama o kızda tabi ki foyanızı çıkartır ortaya.. Adam sevgilisinin duymasını bile istemiyor yani kızı seviyor eğer konu doğruysa seninle sadece eğleniyor sayın midesiz ve gurursuz cici insan

Siz herşeyi götünüzden anlamışsınız. sevgilisi var ama o iş yerinde değil. Kovulma nedenimde bana iftira atan bambaşka bir kızı dövdüğüm için. Bana midesiz gurursuz diyeceğine sen kendi salaklığına bak gözünle okumayı beceremiyorsun gelmişsin burda konuşmak için konuşuyorsun. Bakın bunu genel yazıyorum. İstediğinizi deyin. İnsan gibi akıl almaya çalışırken sizin gelip burda konuşmak için konuşmanız çok saçma. Ne sallasam da insanları boku bokuna huzursuz etsem diye. Mantıklı ve kırıcı olmayan şeyler yazın.

Peki diyelim sevgilisinden ayrildi ve sizinle sevgili oldu. Baska birini bulup sizden ayrilmayacagina nasil guveneceksiniz? Cok kiskanc degilimdir ama bu yapida birine asla guvenmezdim

Bir sevgilisi var. Üzülen siz olursunuz. Lütfen aklınız ve mantığınız ile hareket etmeye çalışın.

Teşekkür ederim kırıcı olmayan ama net olan bir cevap yazdığınız için. Üzüldüğüm için yazdım zaten ve ne yapmalıyım diye akıl istedim ama siz hariç diğer herkes paraya veya başka birşeye bağladı konuyu

Peki diyelim sevgilisinden ayrildi ve sizinle sevgili oldu. Baska birini bulup sizden ayrilmayacagina nasil guveneceksiniz? Cok kiskanc degilimdir ama bu yapida birine asla guvenmezdim

İşte aklımdaki sorulardan bir tanesi de bu ya olursa. Korkuyorum ama kalbime söz geçiremiyorum ve körü körüne salakça güveniyorum. Ben çok kıskanç biri olmama rağmen bunu nedensizce sineye çekebiliyorum işte benim takıldığım nokta burda be buna nasıl göz yumabildim

İşte aklımdaki sorulardan bir tanesi de bu ya olursa. Korkuyorum ama kalbime söz geçiremiyorum ve körü körüne salakça güveniyorum. Ben çok kıskanç biri olmama rağmen bunu nedensizce sineye çekebiliyorum işte benim takıldığım nokta burda be buna nasıl göz yumabildim
Eger burada verilen tavsiyeleri iyi analiz edip buna gore adim atabilecek yapida biriyseniz sunu soylemek isterim. Iliskiniz basladigi gun itibariyle cok zorlu bir surece gireceksiniz. Guven bir iliskide cok onemlidir ve siz ben guvenilmez biriyim diyen bir insanla yola cikacaksiniz. Cok iyi dusunmeniz laxim

Evet bi zahmen aklın karışık olsun tatlım.adamın ego tavan yapmış belli.sende diğerleri gibi bana yütüyormusun diye zar atmış umduğu cevabı alamayınca ben senden hoşlanıyorum diye ikinci zararını atmış sende atlamışsın bebeğim.o çocuk o uzun soluklu kızla devam eder demedi deme.temkinli ol demeye geldim

Siz herşeyi götünüzden anlamışsınız. sevgilisi var ama o iş yerinde değil. Kovulma nedenimde bana iftira atan bambaşka bir kızı dövdüğüm için. Bana midesiz gurursuz diyeceğine sen kendi salaklığına bak gözünle okumayı beceremiyorsun gelmişsin burda konuşmak için konuşuyorsun. Bakın bunu genel yazıyorum. İstediğinizi deyin. İnsan gibi akıl almaya çalışırken sizin gelip burda konuşmak için konuşmanız çok saçma. Ne sallasam da insanları boku bokuna huzursuz etsem diye. Mantıklı ve kırıcı olmayan şeyler yazın.
Senin gibi kadınlar için bir tabir var ama neyse etrafındakilerde emin ol arkandan o şekilde konuşuyorlar buna hoşlandığın kazma da dahil

Back
X