kafam çok karışık ne yapmalıyım

• Konu Sahibi Konu Sahibi bitti
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

bitti

Ziyaretçi
merhaba,29 yaşındayım
1.5 yıllık evliyim eşimle severek evlendik.çok mutlu giden bir evliliğimiz vardı.3 ay önce çok üzücü bir olay yaşadık.benim sağlık sorunlarımda gündeme geldi.ben normalde çok güzel ve bakımlı bir kadınım.ancak yaşadığımız üzücü olay neticesinde kendimi toparlayamadım darmadağın oldum.hergün değişik şekillerde fönlediğim saçlarım banyodan banyoya taranır oldu.saçlarım ağardı resmen.eşimde çok üzüldüğünü ancak artık kendime gelmem gerektiğini söylüyor.3 aydır izindeyim normalde çok yoğun çalışıyorum.bu 3 ay içerisinde eşimle çok sık tartışmaya başladık.sürekli ağlayan bir indan haline geldim.gelelim sorunuma eşim bu akşam "biri bana asılsa ne yaparsın" diye garip bir soru sordu.önce kıskandırmak için sorduğunu sandım.sonra anladım ki evimizin yakınlarında eşimin gidiş geliş saatlerinde sürekli karşısına çıkan eşim markete girince markete giren sürekli bakan bir kız varmış.ancak hiç konuşmamış kız tek kelime etmemiş.sadece bakıyormuş.eşim anlarsınya birinin senden hoşlandığını işte öyle bakıyor dedi. ne hissettiğini bu durumun gururunu okşayıp okşamadığını sorduğumda kızla hiç ilgilenmediğini ancak beğenilmenin güzel bir duygu olduğunu söyledi.bir kaç saat sonra sence ben seksimiyim diye sordu.donup kaldım.eşim bana aşırı derecede düşkündür.bensiz hiç biryere gitmez gelmez istemesem bile ısrarla götürür.benden ayrı arkadaşları ile bile görüşmez evi ve işi dışında başka bir yaşantısı yoktur.ama yinede kafam çok karıştı.eşimin uykuda sayıklama huyu vardır sorduğum sorulara bile cevap verir.
biraz önce cevabından emin olduğum bir iki soru sordum uyku arasında cevap verdi.sonra o kızı sordum. tanıştınızmı konuştunuzmu diye.hayır dedi. peki tanışmak istiyormusun diye sordum evet istiyorum dedi. şok oldum
ne yapmalıyım

Son düzenleyen: Moderatör:
daha önce de uykuda konuşturdıysanız ve söledikleri dogru çıktıysa gerçekten tanışmak istiyodur
ama uyku bu ne dedigini bilmiyo da olabilir :umursamaz:
bundan dolayı şüphelenmek yanlış olur bence

Bence bu kadar kuruntu etme ama eşini boşda bırakma...seni çantada keklik zannetmesin...biraz gözünü korkut istersen ..en ufak bir şüpheye düşersem bi daha yüzümü göremezsin falan de...sorduğu abuk subuk sorular karşısında da tavrını net bi şekilde ortaya koy...zor bir durum ama üstesinden geleceğinden eminim...

Der hal kendine gelmelisin bence toparlanmalısın eşinle kendinle ilgilenmelisin göz göre göre onun ellerinden kayıp gitmesine seyirci kalmıcaksın dimi uyandıgında sordumda şunu şunu dedin diye sakın üstüne gitme her insanın begenilmek hoşuna gider bide eşi kendini bırakmışsa nasıl bi sorun yaşadın bilmiyorum ama her karanlık gün gibi senin sorununda bi aydınlıgı vardır silkinip ayaga kalkma zamanın gelmiş geçiyor bile cnm üzülmek yada aglamak sorunları çözmez karışıklık yaratır bence kötü bi şey yok sadece tehlike alarmları çalıyo gibi düşün

evet kendine eskisi gibi çeki düzen ver seni kaybetmekten korksun bence zemuszemus
erkeklere arada bunu hatırlatmak lazım

evet kendine eskisi gibi çeki düzen ver seni kaybetmekten korksun bence zemuszemus
erkeklere arada bunu hatırlatmak lazım

Annemin bi sözü var cnm ne kadar hasta olursanız olun tüm gün yatsanızda asla eşinizi eşofmanlarınızla saçınız başınız dagınık karşılamayın der özenli olmak lazım bakımlı olmak lazım

ne yapacağınız ortada bir an önce kendinizi toparlamalı eşinizin sizi görmeye alıştığı halinizi almalısınız.erkekler salaş kadından nefret eder.heleki siz bakımlı olduğunuzu sonradan da çeşitli nedenlerle aşırı dağıttığınızı söylüyorsunuz yani adam sizi bakımlı hoş görmeye alışkın.sizin şuan ki salaş haliniz de onu çoktan itmeye çevresindeki kadınların farkına varmaya başlamış tehlike çanları çalıyor.haberiniz olsun.

Bence senin kocan çok iyi biri canım.. bunu hissetim

Adam ne güzel izah etmiş karısına..

Ha tanışmak istiyorum demesi bilinçaltı işte

Her erkek beğenilmeken hoşlanır...

Lütfen kendine bak...neden bıraktın bu kadar... sanada yazık

[tşkkk

yakın davran sıcak davran senin için onun çok önemli oldugunu ona hissettir cinsellik olmasada sen ona sıcak oldukça bekler eşin seni yeterki rahatsızım hastayım bittim ben mahfoldum ben diye kendi derdine düşüp eşini dışarı itme evlilik iyi günde kötü gündedir cnm sen elinden geleni yap eşin senin yanında olucak ben buna inanıyorum

Yavrun içinde çok üzüldüm cennette bir melegin var senin artık bunu böyle düşün bence rahatlarsın umarım en kısa zamanda yine olur bebegin ama önce senin kendini ii hissetmen ve güvenini geri kazanman gerek :1hug:

Canım seninde dediğin gibi kendini i,raz boşlamışsın toparla kendini allah şifa wersin canım herşey yoluna warır hayırlısı olsun senin için canım eşini mutlu etmek sadece cinsel yolla olmuyo sen daha iyi bilirsin bi gülüş bi bakış güzel söz yeter erkeklere heralde bilemiyorum ama inş herşey istediğin gibi olur seewgilera.s.

arkadaşlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için gecenin bu saatinde yanımda olduğunuz için saolun

bence öncelikle kendinizi toplayın...
sonra bu uykuda konuşturma eylemine son verin.. siz güvenmedikçe güvensiz durumlara mahal verirsiniz.. kendinize güvenin ..kendi ellerinizle eşinizi bir yanlışa itmeyin....lmaz:

bence çok üzerine düşme
kendine iyi bak sende
yine fönle saçlarını
eşin gelince makyajını yap
bakımlı çık karşsıını..

canim bak oturuk kendine ceki duzen vermenin esin icin romantik guzel bir gece hazirlamanin birlikte disari cikip boy gostermenin elaleme bu herif benimdir haa demenin vakti gelmis..
uzme kendini artik olan olmus hayatiniz devam ediyor.. esin seni aldatmaz dusunme oyle ama neticede yeni insanlar hep ilgi ceker..
ilgisiini yeniden toplaman cok zor degil erkenden farketmissin durumu.. esiniz seksi olup olmadigini dahi unutmus yeniden size sorma ihtiyaci duymus bu zman icersinde dusun artik..
birlikte olmaniz simdilk mumkun olmasa bile guzel zaman gecirmeniz sevismeniz mumkundur heralde.. hem bu sekilde askiniz da alevlenir yeniden..
uzme kendini canim.. hersey hayatta bizim icin yeni bir baslangic yapma zamani..

sız ıstediğinız cevabı duymussunuz..
amacınız zaten kendınızı yaralamak..
bunu yapmayın..
sadece sız uzulursunuz...

.....................................................

başınız sagolsun ..
bız kadınlar kolay kolay atlatamayız yaşananları..
erkekler daha kolay atlatıyor bızlere gore...
eşinizin sordugu soruyu okuyunca acaba dedım eşiniz sızın kendınıze gelmenız ıcınmı yaptı ama sonra uyurken verılen cevap yanlış duşunceye sahıpmışım dedırttı...
buradakı cogu arkadaşlarımız kendınızı bıran once toparlamanızı zaten yazmış benım duşuncemde oyle fakat fazla ayrıntılara gırıp eşinizi kendı elınızle ıtmeyın x olan kışıye..
egerkı (olmaz sanırım sız toparlanırsanız şayet) sonradan bırşeyler daha sezersenız eşinize bellı etmeden kışının kım oldugunu ogrenıp bılmıyormuş gıbı o kışının aılesıne oturmaya gıdersınız bır ıkı gıdış gelışten sonra
yaşanacakları takıp eder ona gore hareket edersınız..
kızın aılesıne konuşmak yada konuşmamak gıbı...
Allaha emanet olun..

Son düzenleme:
meraba canım ben nilüfer çok ilgimi çekti mesajın ilk önce allah sabır versin bak kendin söylüyosun saçlarıma fönler çektiriyodum diye şimdi ise banyodan banyoya neden ama bunu kendine sor mesela neden kendini bıraktın. bak bende 1,5 yıllık evliyim ve dünya tatlısı 3 aylık kızım var ve bende severek evlendim eşimle ama bi soğukluk var anlamıyorum tahammülüm sınırda çocuktan olsa gerek konuşamıyorum bile biliyomusun işten gelince. benimde çok moralim bozuk sanki beni istemiyo gibi ama canım bak erkeklerin doğasında var bu evlenene kadar herşey çok güzel ama birlikte yaşamaya başlayınca herşey değişiyo valla ama bişey dicem kocana güvenmiyomusun ben şahsen güveniyorum öle bişey yapacağına inanıyosan tekrar ilişkini gözden geçir yoksa çok çekersin hayatım veya hiç ilgili davranma bakalım yanaşıcakmı :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…