merhaba,29 yaşındayım
1.5 yıllık evliyim eşimle severek evlendik.çok mutlu giden bir evliliğimiz vardı.3 ay önce çok üzücü bir olay yaşadık.benim sağlık sorunlarımda gündeme geldi.ben normalde çok güzel ve bakımlı bir kadınım.ancak yaşadığımız üzücü olay neticesinde kendimi toparlayamadım darmadağın oldum.hergün değişik şekillerde fönlediğim saçlarım banyodan banyoya taranır oldu.saçlarım ağardı resmen.eşimde çok üzüldüğünü ancak artık kendime gelmem gerektiğini söylüyor.3 aydır izindeyim normalde çok yoğun çalışıyorum.bu 3 ay içerisinde eşimle çok sık tartışmaya başladık.sürekli ağlayan bir indan haline geldim.gelelim sorunuma eşim bu akşam "biri bana asılsa ne yaparsın" diye garip bir soru sordu.önce kıskandırmak için sorduğunu sandım.sonra anladım ki evimizin yakınlarında eşimin gidiş geliş saatlerinde sürekli karşısına çıkan eşim markete girince markete giren sürekli bakan bir kız varmış.ancak hiç konuşmamış kız tek kelime etmemiş.sadece bakıyormuş.eşim anlarsınya birinin senden hoşlandığını işte öyle bakıyor dedi. ne hissettiğini bu durumun gururunu okşayıp okşamadığını sorduğumda kızla hiç ilgilenmediğini ancak beğenilmenin güzel bir duygu olduğunu söyledi.bir kaç saat sonra sence ben seksimiyim diye sordu.donup kaldım.eşim bana aşırı derecede düşkündür.bensiz hiç biryere gitmez gelmez istemesem bile ısrarla götürür.benden ayrı arkadaşları ile bile görüşmez evi ve işi dışında başka bir yaşantısı yoktur.ama yinede kafam çok karıştı.eşimin uykuda sayıklama huyu vardır sorduğum sorulara bile cevap verir.
biraz önce cevabından emin olduğum bir iki soru sordum uyku arasında cevap verdi.sonra o kızı sordum. tanıştınızmı konuştunuzmu diye.hayır dedi. peki tanışmak istiyormusun diye sordum evet istiyorum dedi. şok oldum
ne yapmalıyım