Kafam çok karışık. Ne yapmam gerekiyor?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Layt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Layt

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
8
0
16
Bulgaristan
Herkese merhaba...

Ben 22 yaşındayım iki senedir ciddi bir ilişkim var ve bugüne kadar herşey iyi gidiyordu..Bakımlı bir genç kızım, makyaj yaparım, giyime çok önem veririm ve shoping yapmayı çok seviyorum. Kendimi övmüyorum, lütfen yalnış anlamayın, sadece etrafımda olan insanların söyledii gbi anlatıyorum.. Evet mavi gözlü model değilim ama yinede çirkin sayılmam. Kendimi bildim bileli özgüvenim vardı. Herkes beğenirdi.

Sevgilimin ailesiile daha tanışamıyoruz ama resimlerden görmüşler beni.. ve “bu kız çok karakuru, sana hiç yakışmıyor”..“çok çirkin” ..“biz sana mavi gözlü sarışın birini yakıştırıyoruz”..annesi demişki: “ bak oğlum çirkin kızla evlenme sonra pişman olursun”,” Seni bir kızla tanıştırıcaz,çok tatlı”.. herşeyi yazamam ama anladığınız beni ciddie almıyorlar ve dış güzelliğimle ilgili sürekli kötü mesajlar alıyorum.. Bu arada, sevgilimin eski kız arkadaşı mavi gözlü ve sarışın kızdı.. anladığım kadarıyla, o kıza hala bayılıyorlar, fotolarını bile atmamışlar.. ve bu durum beni çok rahatsız ediyor..resmen komplekse girdim!!! özgüvenim sıfır oldu..bu dediklerinden dolayı çok kırıldım ve sevgilimin ailesi ile artık tanışmak istemiyorum.. çok negatif geliyorlar bana..
Veee en önemlisi ailesinin söylediklerini bana erkek arkadaşım gülerek anlatıyor..acaba ne yapmaya çalışıyor?nasıl bir tepki vermem doğru olur? bütün bunlar normal mi sizce yoksa ben mi abartıyorum..yada gerçekten çirkinim. Çok stres yapıyorum. Bazen sevgilim de beni beğenmiyor gbi hissediyorum..çok seviyorum ama eskisi gbi davranamiyorum, soğuk konuşuyorum onunla..
Bir tavsiyeniz var mı?

bi kere ailesinin onu demesi çok yanlışken erkek arkadaşının bunları sana soylemesını gectım gulerek anlatması cok daha yanlıs.Bence sevgilini al karşına ne yapmak istedğini ne düşündüğünü konuş.

Acaba sizin tanışma isteğiniz çok fazlaydı da oda böyle bir şey mi uydurdu diye düşündümm..yani bilmiyorum aranızda ki diyaloğu ama tahmin yani..

hani bezdirme politikası mı uyguluyor acaba :26: bak artık tanışmak istemiyormuşsun ve o gülüyor

lütfen yanlış anlama ama... ßana sevgilim gelicek bu şeklde ailesinin bunları dedğini anlatıcak resimleri hala atmamış olucaklar ve segilim buna izin vericek o insanla o gün bitiririm ilişkimi bu nasıl birşeyy yaa.. ne saçmalıktır.

oncelıkle guzellık gelıp gecıcıdır elbette dıs gorunus onemlıdır ama adam adam olmadıkdan sonra gorunus benım ıcın 0dır yanii..

oncelıkle sevgılınle konus.. sevgılının senden sıkayetı yok zaten aılesıde ona karısması sacma ..
ergen dıılkı sonucta kendı kararlarını ve goruslerını savunabılecek yastadır yanılmıyorsam.. sevgılının aılesıne sız nasıl konusuyorsnuz o benım sevdıgım dıye aılesıne bırazda olsa rest cekebılırdı ozaman onlarda falanca kısı var sana yapalım gıbı seyler sölemezlerdı..

sevgılınle konus sen demıyormusun aılene vs vs gıbı konusmalar yap..

ailesinin böyle bi düşüncesi varsa ömür boyu devam eder artık sinir oldum erkek tarafı kızları yargılamada ne kadar becerikli ya güzel değimiymiş bilmem neymiş erkek arkadaşında sana anlatıyo bide ona da kızdım

hadi ailevi patavatsız diyelim
ya erkek arkaşın
o an alıp o kızın resimlerini yırtması sana sahip çıkması gerekmezmiydi
bide gelip sana anlatmış..
ben dogru bulmadım.
yarın öbürgünde ailesiyle sorun yaşadıgında "ben sana demiştim sana çirkin diyorlardı sen bilerek geldin" derse napcaksın
ben ayrıl yada ayrılma demem.. hakkım yoktur zatenn..
ama bu olay basit bi konu deil.. ALLAH yardımcın olsun

bazı insanlar kendini ne sanıyor anlamıyorum çok sinirlendim tatlım sakın kendine güvenini kaybetme bırak ne söylerse söylesin yalnız işin zor o kadının düşüncesi değişmez ve zamanla erkek arkadaşında annesinin dedikledinden etkilenir, ki sana anlattığına göre etkilenmeye başlamış bile. iyi düşünmelisin bence :S

Hyr ben hic bi zmn tanismak istedigimi solemedim.. hep o hayal kurdu, ailemle tanisirsin die beraber tatile fln cikariz...buarada ben turkiyede yasammiyorum o yuzden tanismak icin ya benim oraya gitmem yada onlarin gelemesi lazim

Kizlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim!!! Her şey bitti zaten... erkek arkadasim mesaj atmıs:bitti ben kompleksli kiz istemiyorum. benim bir sorunum yok senin var hep olucakta bu kafa bu mantalite bu davranis ve yasayisinla olursan boyle yasamak zorundasin demis.. konustum herseyi, anlattim fotolardan rahatsiz oldugumu..anlamiyor!! yine beni sucluyor.. eski kiz arkadasimla fotolar ailemde kalirsa nolucak????? diyor, zaten gulup geciyorlar... ben boyle cevaptan sonra daha çok kırıldım..cok kirici seyler yaziyor: "umarim karsina senin gbi biri cikar benim ne yasadiklarimi anlarsin..senden nefret ediyorum.. zaten sen kaybettin..."----- BEN MI ABARTIYORUM HERSEYI YA cok kotuyum.

ailesini boşver de ya erkek arkadaşın ona ne demelii..
insan sevdiğini güzel bulur sana çok çirkinken bir başkasına gül gibidir o sevdiği kişi..
erkek arkadaşında sana gülerek anlatmış es doğrusu sende hala bu adamla ciddi düşünüyorsun . iyi o zaman annesinin sözünü tutsun mavi gözlü bir gelin alsınlar keyifleri
bilir. erkek arkadaşınında ben dogru biri olduğuna inanmıyorum bunlar bir düşün istersen.
eger adam gibi adam olaydı annesine orda benim sevdiğim dünyalar tatlısı benim gözümde onunla ben evleneceğim der konuyu kapatır ikiletmezdi ?
ayrıca böyle bir aile ye de gelin gidilmez aklını başına almalısın bence

hayır sen abartmıyorsun en iyi olanı yapmışssın senin erkek arkadaşım tam bir neyse gerisini sen biliyorsun zaten o adamdan sana ne yar olurdu ne de koca çok iyi olmuş
zaten o aile ye de gelin gidemezdin hadi toparla kendini bak yol yakınken döndün sevinmen lazım

hayır sen abartmıyorsun. sadece eski ilişkide bitmeyen birşeyler varmıŞ ve bunun suçlusunu sen olarak göstererek ufakta bir duygu sömürüsüyle kaçtı gitti işte. erkekliği bukadarmış. ne erkek ardkasın nede ailesi 5 para etmez. bence üüzlmek yerine sevin. erkenden tanıdın... ya nişandan sonra yasasaydın bu olayı daha zor olmıcakmıydı..

soyledim, niye resimleri yirtmadin atmadin dedim?? nolucak diyor gulup geciyor herkes.. zaten o kizla evlenicek degilim.

benide asil korkutan bu zaten eger ailesiyle tanisirsam ileride ciddi bisey olursa dha buyuk sorunlar olabilir.bana karsi kotu davranirlarsa arkamdan konusurlarsa dayanabilirmiyim? ben cok duygusal biriyim hemen aglarim. hayatim boyunca onlarla karsilasmak ve butun bunlari yasamak zorunda kalicam.

Aynen öyle. Şuan bu şekilde seni kıran insanlar ilerde emin ol daha çok kırarlar ki erkek arkdaısnda senin değil onların yanında olunca iş çığrından çıkıcak .. bOşver zamanla unutursun neler uutulmuyorkii

bunlar bana soyluyor sadece " benim icin sen dunya guzelisin onlarin dedikelri umrumda degil".. ailesine soyleyemiyor...az once aradim telefonlarima cikmiyor galiba bu sefer ciddiymis. cok seviyorum ama cok ((( napicam simdi. off

Senin yerinde olsam öyle bir adamdan onun ayrılmasını beklemeden kendim ayrılırdım..

Bence eski sevgilisindeymiş aklı, ailesinin dolduruşları da tuz biber olmuş.

Bir de eski sevgilisinin fotoğrafını inatla yırtmaması her şeyi açıklıyor.

Artık sen de yoluna bak..

bunlar bana soyluyor sadece " benim icin sen dunya guzelisin onlarin dedikelri umrumda degil".. ailesine soyleyemiyor...az once aradim telefonlarima cikmiyor galiba bu sefer ciddiymis. cok seviyorum ama cok ((( napicam simdi. off

ya neden hala arıyorsun ki ? onun da bir taraflarına bir şeyler oluyordur arayıp ta sunu havalandırma güzelim ya aslında o demeden senin ayrılman gerekiyordu

Bende sizin gibi düşünüyorum.. ve uzun zamandır bu soru kafama takılıyor acaba eski sevgilisini unutmamış mı..eski sevgilisiyle çok kötü ayrılmışlar, kız onu aldatmıs ve şuanda evli.. ilk zamanlar benimle cıkarken kızla mailleşmiş sonra kalbini kırmış benim artk sevgilim var die..ve ben bu mailleri cok gec farkettim..tesadufen hotmailine girerken buldum ve şok gecirdim.. karşımda o kdr agladıki intikam pesinde oldugunu soyledi ve bir şekilde affettirdi kendini. ama ben icimde onu affedemiyorum ve acaba aklı hala o kızda mı düşünüyorum çünkü beni kaybetmekten korkmuyor gbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…