Kafam çok karışık.Neden böyleyim tavsiye lütfen,

O kadarını bilemiyorum, uzun sürece bekletirse eee yani :) kabul edince de seni beğendiği için kabul ettiği anlamına gelmez.

Yasiniz 22 görünüyor. Daha cok uzun seneler var onunuzde.

haklısıniz.ama hayatimin askını bulmak istiyorum artık.mezun oldum iş ariyorum.KPSS sonucumu bekliyorum.
Belki hayat benden adım bekliyordur diye dusunurekten aklima geldi ben mi adım atsam diye 😂

haklısıniz.ama hayatimin askını bulmak istiyorum artık.mezun oldum iş ariyorum.KPSS sonucumu bekliyorum.
Belki hayat benden adım bekliyordur diye dusunurekten aklima geldi ben mi adım atsam diye 😂
Kullanici adinizi yasiyorsunuz gibi geliyor. 23 yasindayim demissiniz 22 yaziyor hangisi dogu bilmiyorum ama bana cok olgun gelmediniz. Acele etmeyin derim ben.

platonik aşık oldugum birisi vardı staj yaptigim yerde.ayni ortamdayken her gordugunde bana bakip farkediyordu filan ben de ona bakinca cekingenlesti.ama ne tanıştık ne ismimi ogrenebildi ne de konustuk.ama 7 aydir gormesem de unutamadim.
takip istegi atma konusunda cok ama cok kararsizim.instagram paylasimlarini gormustum.kiz resmi yok hic sevgiliyle ilgili.28 yasinda.sevgilisi var mi bilmiyorum.
Sizce neden bu kadar kararsizim?Ne tavsiye edersiniz takip istegi atsam mı ?
At tabi ne kaybedeceksiniz

Back
X