• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafam çok karısık sizce ne yapmalıyım

farketmeme yok ozamanlar babasına vermek için istediğinde farketti zaten ama benım aldıgımdan haberi yoktu malesef korkumdan söyleyememiştim babası kendi evine dogal gaz yaptırmak için alacaktı

Babası için, sizin için, çocuğunuz için... bir şekilde istedi işte ve şimdi siz ne durumda kaldınız? Size tek söyleyebileceğim çocuğunuz ufak ne şart altında olursanız olun çocuğunuz sizde kalır, iffetle ilgili bir durum olmadığı sürece ve bakabileceğinizi ispatladığınız sürece çocuğu babaya vermezler.

ben hep dedim zatenn ona bunları bir şekilde kullanalım diye raba ev vs hep babasının agzına baktı

eşinizin tavrı çok yanlış ama sizin tepkiniz? iki yanlış bir doğru eder mi? derdinizi anlatmak, sorunu çözmek yerine alternatif yollar denemişsiniz... o da olmamış işte...

sallamıyor değil bir sürü yalanda yok sadece altınları benım aldıgımı söylemedim o kadar o zaman babasına vermek için istemişti zaten ondan sonra ben söyleyemeyince calındı bildiler hep kendi ailem dahil hatalıyım tamam ama olan oldu yanı yapacsak birşey yok cok ta lazımsa parası calısır veririm de yanı sorun değil

Herkesin 3-5 kuruşta olsa birikimi var
Çalındı demezsen kimse çalındı sanmaz ki
Ne bilim hırsız girse bile ev bark darma duman olur dimi ?

sallamıyor değil bir sürü yalanda yok sadece altınları benım aldıgımı söylemedim o kadar o zaman babasına vermek için istemişti zaten ondan sonra ben söyleyemeyince calındı bildiler hep kendi ailem dahil hatalıyım tamam ama olan oldu yanı yapacsak birşey yok cok ta lazımsa parası calısır veririm de yanı sorun değil

İnanın sizde rahatlığı edinmek için neler vermezdim, ne güzel "olan oldu yani yapacak bir şey yok" demek di mi? ... hayırlı günler arkadaşım

Kusura bakmayın ama onun babası yiyeceğine ben tek mi yiyeyim dediniz
Siz eşsiniz, birbirinizden saklı gizliniz olmamalı
Hele ki takıyı da sadece sizin akrabalar takmıyor
Ev peşinatı verseniz, ne şiş yanardı ne kebap

Ne için harcadınız peki ?

aset yaptım sonra o altınlar isteyınce tekrar bozdurup küçük altın yapmaya calıstım yeterli olmadı eve harcadım kendime harcadım sonucta baskasıyla yemedim

benim 2. evlılıgım dugun oldu halıyle ılk dugun kadar takı olmadı bılezık altın ve paralar ılk evlılıklere gore bızım cevremızde azdı ona ragmen 40 bın lıralık takı toplandı sızde olsun hadı 20 bın lıra yahu :S cocugun allah korusun amansız bır hastalıgı cıksaydı dusunemıyorum olacaklar .
aılenızın durumu yokmu parayı toparlasın versın dıcemde onlarada yazık turkıye sartlarında kac para kazanıyorda kacını bırıktırebılıyoruz :53:

İnanın sizde rahatlığı edinmek için neler vermezdim, ne güzel "olan oldu yani yapacak bir şey yok" demek di mi? ... hayırlı günler arkadaşım

öyle yapılacak birşey varmı yok bosansakta ben birsey kaybetmem olan cocuga olacak sadece ki ilk bosanan da biz değiliz

benim 2. evlılıgım dugun oldu halıyle ılk dugun kadar takı olmadı bılezık altın ve paralar ılk evlılıklere gore bızım cevremızde azdı ona ragmen 40 bın lıralık takı toplandı sızde olsun hadı 20 bın lıra yahu :S cocugun allah korusun amansız bır hastalıgı cıksaydı dusunemıyorum olacaklar .
aılenızın durumu yokmu parayı toparlasın versın dıcemde onlarada yazık turkıye sartlarında kac para kazanıyorda kacını bırıktırebılıyoruz :53:

o kadar yoktu en fazla 10 bindi o zamanın parasıyla 40 binler nerde cok yoktu ki bana taktıkları takılar 5 bindi zaten

aset yaptım sonra o altınlar isteyınce tekrar bozdurup küçük altın yapmaya calıstım yeterli olmadı eve harcadım kendime harcadım sonucta baskasıyla yemedim

Aset yaptım ne demek haset mi
Keskin sirke küpüne zarar veri arkadaşım
Ben sana kayınpederine ver demiyorum ama kaş yapayım derken göz çıkarmak bu
Eşin senin düşmanın değil ki ganimet gibi ele geçirmişsin hemen

Ortak bişeye yatırım yapsan sorun olmazdı
Ev peşinatı olur ya da ilerde para edecek bi yerden arsa veya araba

Eve harcadın da hiç mi çakmadı, bana enteresan geliyo 100 lira bile anlaşılıyo çünkü

öyle yapılacak birşey varmı yok bosansakta ben birsey kaybetmem olan cocuga olacak sadece ki ilk bosanan da biz değiliz

Ne bekliyordunuz? eşinize itiraf ettiniz ki eşiniz itiraf.com sitesi değil, anlasın amaaan canın sağolsun hayatım mı desin? siz çocuğunuzu düşünseydiniz harcamalarınızı ona göre yapardınız, gerçekten çocuğunuz için üzüldüm ben de...

ya guzelım yuvan yıkılmıs bır kac parca esyaya sımdı hangısı duruyor hepsı eskımıs yırtılmıs renk atmıs solmustur
hatanı telafı edebılme sansın varmı?
aılenın tavrı nedır

buarada bosanmalarda herkez kaybeder oylke bana bısey olmaz fılan deme gecmısınde gelecegının bır kısmınıda harbıden haybeye gıtmıs veya gıtmek uzere

cocuguna gelınce daha kucuk kendıne yenıden bır hayat kurarsın ama sakın bır daha hataları tekrarlama seffaf olmalı evlılıkler

sen baskasıyla yemedım dıyorsun bende buna ınanıyorum , ama bunu sokaktakı mahalledekı akrabalarındakı ınsanlar acaba naptı o paraları der der yani kendınızı soktunuz duruma degmemıs keske yapmasaydınız

?????????
ben arkadaşlara katılmıyorum altınlar sizin hakkınızdır AMA böyle rahat olunmaz ki, yalan dolan nereye kadar?

Eve harcadın da hiç mi çakmadı, bana enteresan geliyo 100 lira bile anlaşılıyo çünkü

beyaz altın set ayrıca hiçde farketmedi acıkcası sormadıda nerden aldın vs diye ki babası bizim birşeyler almamıza karsı cıktı hep ben dedim birşeyler alalım diye baba istemeyince olmadı

set demek ıstemıs cekım set sana tercuman olmak benı gururlandırdı ,

belkıde adam gordu ama abım annem babam aldı demıstır bılemıyorum

beyaz altın set ayrıca hiçde farketmedi acıkcası sormadıda nerden aldın vs diye ki babası bizim birşeyler almamıza karsı cıktı hep ben dedim birşeyler alalım diye baba istemeyince olmadı

Anladım fazla babacıymış eşiniz ama
Ben zaten onlara da verin demedim
Sadece nasıl çalındı sandılar ? O kısmı anlamadım
Ve bi arsaya yatırım yapsanız, en azından yatırım yaptım derdiniz

yanlış anlamayın ama olayı tam anlamak için ve size daha iyi yardımcı olmak için. altınların toplam değerini ne kadardı ve siz ne kadarını harcadınız? altınları kocanız sorunca hiç birşey (?) demediniz onlar da çalındı bildiler ve 7 yıl sonra bir tartışmada bunu itiraf ettiniz öyle mi?

bence altınlardan bırazcık esımın babasına verdım gerıde gelmedı araba aldık kendı evımıze gectık ha geldı ha gelecek altınlar gerı gelmedı veysedı yanı bırazını ne olacaktı kı ,
ayrıca onlarda aılelerden oturu cocuklara takılıyor sen gıtme kımseye takı toka takma kım gelsın senın evladına
cokta kucukmusun o zamanlarda ama ne dıyeyımkı olmus bıtmıs gecmıs

set demek ıstemıs cekım set sana tercuman olmak benı gururlandırdı ,

belkıde adam gordu ama abım annem babam aldı demıstır bılemıyorum

Sana madalya takıcam bi ara Cute ama burayı kaynatmayalım.

Set var set var şimdi
O miktarda bi set fazla gösterişli olmaz mı
Eşinin fark etmemesi çok enteresan

Back
X