Adam haklı ama o da abartmış yani beni aldattın demiş kıza bir sürü küfür etmiş.kadınlar klubüne de bir sürü konu açılıyor ayrıldık barışır mıyız?diye bence kızlar soruyorda öyle yani sonuçta kız gidip flört falan etmemiş adamlarla.burada herkesin açtığı gibi konu açmış sanırım.bence de yanlış yapmış birebir bir adamla ilişki sorunlarını paylaşmakla ama aldatma falan değil yani.1) erkek arkadaşn haklı onunla ilgili olan sorunları gidip elin adamlaryla konuşarak hata yaptın ben olsam bende aynı tepkyi verirdim.
2) çırpındıkça batıyorsun durmalısın...
Adam haklı ama o da abartmış yani beni aldattın demiş kıza bir sürü küfür etmiş.kadınlar klubüne de bir sürü konu açılıyor ayrıldık barışır mıyız?diye bence kızlar soruyorda öyle yani sonuçta kız gidip flört falan etmemiş adamlarla.burada herkesin açtığı gibi konu açmış sanırım.bence de yanlış yapmış birebir bir adamla ilişki sorunlarını paylaşmakla ama aldatma falan değil yani.
Bilmiyorum diğer yazılarnı hatrlamadm .. bu yazısına göre yorum yaptm.. Aldattı damedim yanlş yaptı dedim.. Eğer erkek arkadaşı başka kzlarla ilişksndeki sorunları konuşsaydı aynsnı ona da derdim ve hçbr kadn da aaaa olablr konuşablr demzdi zaten zannetmyorum .. konu sahbi hamle yapmaya çalştıkça batıyor brşy yapma dyorumAdam haklı ama o da abartmış yani beni aldattın demiş kıza bir sürü küfür etmiş.kadınlar klubüne de bir sürü konu açılıyor ayrıldık barışır mıyız?diye bence kızlar soruyorda öyle yani sonuçta kız gidip flört falan etmemiş adamlarla.burada herkesin açtığı gibi konu açmış sanırım.bence de yanlış yapmış birebir bir adamla ilişki sorunlarını paylaşmakla ama aldatma falan değil yani.
bu adam başından beri seni sevmemiş,sana güvenmemiş ve ikili oynamış.sen de dayak yediğin halde , gözünü kapatmışsın seni kandırması için çünkü ona bağımlısın.Ayrıca kendini de saflıkla, iyi niyetli olmakla kandırıyorsun ama değil tam tersine onun gözünde saf,eziksin.Kimse öncesini bilmiyor ki onun eski sevgilisinin bana saldırdığını, beni darp ettiğini, senin sevginden emin olmadigim için onunla görüştüm diye beni ikna etmesini ... Ben her seye bu kadar anlayışlı iyi niyetle bakarken...
27 defa daha bu konuyu açarsan barışırsınız kesinErkek arkadaşımla kavga etmiştik, bende kızlarsoruyordan tanıdığım birine anlatıp sence barışır miyiz vs şeklinde sordum bu konuşma 3-4 kisi de şifrenin olduğu fake bir ınstagram adresinde oldu erkek arkadaşım bu konuşmayı ve hesabı gördü orda çok kızdı benden ayrıldı hakaretler küfürler ve en sonunda aldığı hediyeleri bile istedi
Ikimizin ortak takip ettiği 2 tane bebeği olan amerikalı bir kadın var ona mesaj attım erkek arkadaşıma acaba mesaj atabilir mi onu sevdiğimi ve konuşmayı beklediğimi yazabilir mi diye sordum , sizce çok mu ileri gidiyorum , bu ilişkinin yanlış anlaşılma yüzünden bitecek olması ve bana nefret dolu davranması çok agirima gidiyor
Yok öteki yazıda ayrılma sebebi bu olayı aldatma şeklinde algılamasıymış.yani beni aldattın demiş küfür falan etmiş onu demek istemiştim.birşey yapmaması gerektiği konusunda size katılıyorum.Bilmiyorum diğer yazılarnı hatrlamadm .. bu yazısına göre yorum yaptm.. Aldattı damedim yanlş yaptı dedim.. Eğer erkek arkadaşı başka kzlarla ilişksndeki sorunları konuşsaydı aynsnı ona da derdim ve hçbr kadn da aaaa olablr konuşablr demzdi zaten zannetmyorum .. konu sahbi hamle yapmaya çalştıkça batıyor brşy yapma dyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?