Kafam çok karisik yardim eder misiniz ???

Gonder su hediyeleri kurtar cocugu kendinden bu kadar takintili olmaya gerek yok ayrica benim partnerim de üçüncü şahıslara özelimi anlatsa araya soksa ben daha da deliririm yani.

Erkek arkadaşımla kavga etmiştik, bende kızlarsoruyordan tanıdığım birine anlatıp sence barışır miyiz vs şeklinde sordum bu konuşma 3-4 kisi de şifrenin olduğu fake bir ınstagram adresinde oldu erkek arkadaşım bu konuşmayı ve hesabı gördü orda çok kızdı benden ayrıldı hakaretler küfürler ve en sonunda aldığı hediyeleri bile istedi

Ikimizin ortak takip ettiği 2 tane bebeği olan amerikalı bir kadın var ona mesaj attım erkek arkadaşıma acaba mesaj atabilir mi onu sevdiğimi ve konuşmayı beklediğimi yazabilir mi diye sordum , sizce çok mu ileri gidiyorum , bu ilişkinin yanlış anlaşılma yüzünden bitecek olması ve bana nefret dolu davranması çok agirima gidiyor
Erkek arkadaşın bahane aramış.Size de ders olur bundan sonra hiç bir şifrenızı kımseyle paylaşmazsınız.Sakın baskalarını araya katmayın.Görmezden gelin.Çok daha degerlı olursunuz.Aşk acısından kımse olmez

Yok öteki yazıda ayrılma sebebi bu olayı aldatma şeklinde algılamasıymış.yani beni aldattın demiş küfür falan etmiş onu demek istemiştim.birşey yapmaması gerektiği konusunda size katılıyorum.
Tamam şimdi anladm 😀 bu tabiki de aldatma değil saçmalamış konu sahibinin sevgilisi sadece hoş bir durum değil kızarsn tribini atarsnda hakaret küfür çok yersiz ve seviyesizce olmuş

Back
X