Kafam cok karışık yardım edin :(

Onnf

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
659
206
23
33
İyi geceler benim ilişkimle ilgili bazı problemlerim var. Biz iki yıldır birlikteyiz eskisi gibi davranmıyor. Asırı düşüncesiz olmaya başladı. Bayram izni. Vardı memlekete gitti bende okula gidicem bidahs gorusemicegimzii bildigi halde hala memlekette. Normalde her hafta görüşüyoruz ama bu kez gelmek istemedi nedenini de açıklamıyor. Ben asırı üstüne gidiyorum inadına mı yapıyor bilmiyorum. Ayrılmak istediğimde de ayrılmak istemiyor. Onun dışında paradı yok diye almadığım sey kalmadı kendisi dusunupte bana bisey almıyor artık surekli parsm yok diyor. Eskiden dogum gunumde alıyordu hediye. Simdi ise onun dışında hic bişeyini gormedim napmaya çalışıyor bu çıldırıcam. Halden anlamıyor o. Kadar krııldıgımı. Söylüyorum düzelme yok haklsıın diyor sürekli ama icraat yok..bana akıl verin lutfen

Neden böyle bişey yapsın. Ki. Oyle. Olsa ayrılınca ses etmezdi isine gelirdi

Bu durum ilk kez oluyorsa biraz bekleyin, artık hep böyle gidiyorsa soğumuş ama açıkça bitirmeye cesareti yok demektir.
Bunu hissettiğiniz an siz bitirin şu an konuşmak için erken gibi. Bu bekleme sürecinde de kendinizi geri çekin.

Sana değer vermiyor , neden sen ona hediye alıp duruyorsun ki , alma hiç bi şey .

Ben zamanında ondan ayrıldım etmedigim hakaret kalmadı halada oyle benden sıkıldı gibi. Geliyor ama öyle olsa neden ayrılmayı kabul etmesin

Ben zamanında ondan ayrıldım etmedigim hakaret kalmadı halada oyle benden sıkıldı gibi. Geliyor ama öyle olsa neden ayrılmayı kabul etmesin
Çünkü yalnızlık korkusu yaşıyor olabilir. Senin gibi birini bulamayacağını vs sebepleri vardır illa. Ama bulacağını düşündüğü ilk anda ayrılmayı kabul etmeyi bırak bence direk kendisi ayrılığı teklif edebilir . Bu erkek milletine pek güvenmicen

Aklına yatan birini buldu mu terkeder benden söylemesi

İyi geceler benim ilişkimle ilgili bazı problemlerim var. Biz iki yıldır birlikteyiz eskisi gibi davranmıyor. Asırı düşüncesiz olmaya başladı. Bayram izni. Vardı memlekete gitti bende okula gidicem bidahs gorusemicegimzii bildigi halde hala memlekette. Normalde her hafta görüşüyoruz ama bu kez gelmek istemedi nedenini de açıklamıyor. Ben asırı üstüne gidiyorum inadına mı yapıyor bilmiyorum. Ayrılmak istediğimde de ayrılmak istemiyor. Onun dışında paradı yok diye almadığım sey kalmadı kendisi dusunupte bana bisey almıyor artık surekli parsm yok diyor. Eskiden dogum gunumde alıyordu hediye. Simdi ise onun dışında hic bişeyini gormedim napmaya çalışıyor bu çıldırıcam. Halden anlamıyor o. Kadar krııldıgımı. Söylüyorum düzelme yok haklsıın diyor sürekli ama icraat yok..bana akıl verin lutfen
Eskisi kadar ilgili davranmıyor diye sürekli ayrılığı gündeme getirmende iyi bir tutum değil.Üstüne düşüpte iyice kendini önemli hissetmesini sağlama.Sakin dur.Zamanla çıkar ortaya zaten ne olduğu.

Kendisi aslında buraya gelmis supriz yapacakmış biletine de baktım ben kuruntu yapmışım kısacs

Back
X