Kafam çok karışık.. Yardımlarınıza ihtiyacım var..

Uzak mesafe ilişkisi yürütmek sıkıntı olabiliyor, ben de sevdiceğimden 1 yılı aşkın süredir ayrıyım. Bu anormal bir durum değil, hayat şartları bizi bazen buna zorluyor.

Yalnız bir ilişkide dönüp dönüp aynı sebeple ciddi tartışmalar yaşanıyorsa, aynı konu tekrar tekrar sıkıntı yaratıyor ve bir çözüme kavuşmuyorsa, o noktanın üzerinde önemle durmakta fayda var. Bilin ki o konuyu çözmeden ilişkinizde tam bir huzur yakalayamazsınız. Aileler, görüşler farklıysa bu duruma göre önemli ya da önemsiz olabilir. Belki biraz daha detay yazarsan daha farklı yorumlayabiliriz, pek bilgi vermemişsin.

Şuan tartıştığınız konular ilerde evlenince büyük sorunlara neden olmakta.
Gelecekte din konusunun nasıl bir engel olacağının farkında mısın ?
Ortak noktada buluşabilecek misiniz ?
Bence bunları düşünüp adım at ya da atma.

Sevgiliniz için aşırı dinci demişsiniz.Belli ki bu durum size ters...Ne yazık ki bu tarz sorunlar evlenince aşılmıyor hatta daha beter bir hal alıyor...Çünkü sevgiliniz sizin dine uygun şekilde davranmanızı isteyecek.Zorlamasa bile zamanla bu size zor gelmeye başlayacak...Fazla zorlamayın bence...

Kızlar şu ara kafam o kadar karışık ki.. konuya gireyim en iyisi..
Benim 3 yıllık bi ilişkim var.. evliliğe doğru gitmesini istediğimiz ciddi bi ilişkimiz var..

Ama uzaktan bi ilişki yani ayrı şehirlerdeyiz 3 ayda bir hatta 5 ayda bir görüştüğümüz oluyor.. Yani yıl içinde 3 - 4 kere görüşebiliyoruz . .
Onu seviyorum ama çevremde gördüğüm gibi normal bi ilişkim yok yani kendisi ve ailesi aşırı dinci ve bu konu yüzünden hep tartışıyoruz ama ben hep aynı konuların tartışılmasından çok sıkıldım.. ve şimdi yine konuşmuyoruz 4 gün oldu daha önceki tartışmalarımızda hep ben ilk adım atardım barışalım falan diye ama artık içimden gelmiyor kızlar .. Soğukluk oldu heralde bilmiyorum şuan o kadar kafam karışık ki acaba baskası olsa daha mı mutlu olurdum dıye dusunuyorum ama sonra böyle düşündüğüm için kendime kızıyorum. Sevgimize ihanet etmişim gibi geliyo.. Bilmiyorum kızlar ne yapacağımı.. :( size danışayım dedim .. inşallah yardımcı olursunuz..

:14:

Yani dinci derken sizi mi bazı seylere zorluyor. Yapmak istemediğiniz şeyleri mi yapmanızı istiyorr

Kızlar şu ara kafam o kadar karışık ki.. konuya gireyim en iyisi..
Benim 3 yıllık bi ilişkim var.. evliliğe doğru gitmesini istediğimiz ciddi bi ilişkimiz var..

Ama uzaktan bi ilişki yani ayrı şehirlerdeyiz 3 ayda bir hatta 5 ayda bir görüştüğümüz oluyor.. Yani yıl içinde 3 - 4 kere görüşebiliyoruz . .
Onu seviyorum ama çevremde gördüğüm gibi normal bi ilişkim yok yani kendisi ve ailesi aşırı dinci ve bu konu yüzünden hep tartışıyoruz ama ben hep aynı konuların tartışılmasından çok sıkıldım.. ve şimdi yine konuşmuyoruz 4 gün oldu daha önceki tartışmalarımızda hep ben ilk adım atardım barışalım falan diye ama artık içimden gelmiyor kızlar .. Soğukluk oldu heralde bilmiyorum şuan o kadar kafam karışık ki acaba baskası olsa daha mı mutlu olurdum dıye dusunuyorum ama sonra böyle düşündüğüm için kendime kızıyorum. Sevgimize ihanet etmişim gibi geliyo.. Bilmiyorum kızlar ne yapacağımı.. :( size danışayım dedim .. inşallah yardımcı olursunuz..

:14:

Canım arkadasım sana tavsıyem uzak ılıskılerde hem ılıskı guvende olmaz hemde bu sekılde tanıyamazsın
Sıze tavsıyem zaten ıte kak ben bır ılıskı hısssettım
Her seyden once asırı uclarda dın vs ılerı sevıye bır aılesı var ıse ve bunun tam tersı senın aılennılerı goruslu daha ıdealse bu ılıskı olmaz
Bazen her ne kadar aılesıyle gorusmıcem etmıcem vs desekte aslında ıkı kısı evlenırken aılelerde evlendıgı kesındır

Sıze tavsıyem puruzlu ılıskınızı bıtırıp sıze aılesnıze ya da en basıt ornegı ıle bır calıstıgınız ortam arkadas cevresıolur. Kendınızeyasısan bırını bulmanız
Ask sevgı vs bunlar gecıcı mantıklı bır ılıskı dogru bır ılıskınoncelıklı tercıh ederek ask yasamnız

Arkadaşlar kusura bakmayın ben mesajımın yayınlanmadıgını dusunmustum sanırım kk nın formatı değişmiş.. o yüzden yeni gördüm mesajlarınızı kusura bakmayın.. zaten düşünme kararı aldık güven konusunda endişem zaten yok o konuda sıkıntı yok sadece dedğim gibi bir tek bu konu yüzünden biraz çatışıyor ve her geçengün sevgilim dahada hassaslaşıyor dini kitaplar okudukça.. bilmiyorum nereye varacak.. hayırlısı olsun ama hayırlımı değilmi onu nasıl anlayacağım onuda bilmiyorum...

Back
X