• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam çok karışık...

passionness

Big girls don't cry
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2012
16
2
86
İstanbul
Merhaba üniversite öğrencisiyim yaklaşık 1yıldır güzel giden bir ilişkim var ama körkütük aşık olduğum söylenemez seviyorum ancak gözümü kör edecek cinsten değil.Ancak erkek arkadaşım için durum biraz öyle.Sürekli üzerime düşüp beni şımartan el üstünde tutan üzerime titreyen bi sevgili kısacası duygularının çok yoğun olduğunu biliyorum.Bu yüzden şanslı hissediyorum vicdanlı iyi kalpli biri.Ancak beni rahatsız eden durum aşırı sahiplenmesi sen benimsin cümlesini sürekli kurarak bunu bana empoze etmesi ve kıskançlıklar vesaire.Ben biraz özgür ruhlu biriyim ve cool yürütülen ilişkilerden yanayım kıskançlıkları konusunda çok mücadele ettim birçoğunu yendim.Ama alenen gösterilen sahiplenilme durumu sürekli boynumda bir el varmış gibi hissettiriyor.Misal hayallerim var birkaçından bahsedeyim erasmus yurtdışı eğitim programına katılmak istiyordum karşı çıktı.Birlikte gideriz gideceksen diyor.Bunun üzerine bir sürü ajitasyon seni seviyorumlar o kadar süre sensiz yapamam sen ordayken aklım kalır vesaire birkaç duygu yüklü konuşma beni bir şekilde vazgeçirdi ve hata yaptım.Daha sonra not ortalamam düştü bu şansımı da kaybettim.Ama yapmak istediklerim,hayallerim aklımdan çıkmıyor onun hayali okul bitince bir an önce evlenmek,benim bu kadar erken değil.Bu aralar work and travel yapmak istediğime karar verdim.Ancak biliyorum ki bu konu bizim tartışmamıza sebep olacak bu tarz şeylerde 'tek başıma' bulunmam onu rahatsız ediyor.Biraz sizinle konuşmaya,tecübelerinize ihtiyacım var.Bir erkek için bu kadar şey feda edilir mi? Feda edip pişman olan veya hayallerinden vazgeçip buna değdi pişman değilim mutluyum diyen var mı? Teşekkür ederim.

Bence hayallerinin peşinden git. Kimsenin engellemesine izin verme.
Evlilik için felan cok erken daha üniversitede okuyorsunuz. Belliki sevgilinnde yaşının verdigi gaz ile düşünüyor gerçekler üniversite bitince yüzüne vuracaktir. Askerlik, iş ,kariyer vsss... evlenmek hele hic kolau degil belli bir birikim gerektiriyor.
Sen yoluna bak derim.
Sevgilinde saygi duymali sana isteklerine hayallerine.... seviyor ise duymak zorunda duymali

Sevdigi adam icin buyuk fedakarliklar yapabilir insan ama bu kisi senin gelisimine, iyiligine katkisi olacak seyleri engelleyen kisi degil.

Sen work and travel'a da basvur. Gelmek istiyorsa kendini ayarlasin sana gore. Sen ona uyma o sana uysun pesinden gelsin ici rahat etmiyorsa.

Merhaba üniversite öğrencisiyim yaklaşık 1yıldır güzel giden bir ilişkim var ama körkütük aşık olduğum söylenemez seviyorum ancak gözümü kör edecek cinsten değil.Ancak erkek arkadaşım için durum biraz öyle.Sürekli üzerime düşüp beni şımartan el üstünde tutan üzerime titreyen bi sevgili kısacası duygularının çok yoğun olduğunu biliyorum.Bu yüzden şanslı hissediyorum vicdanlı iyi kalpli biri.Ancak beni rahatsız eden durum aşırı sahiplenmesi sen benimsin cümlesini sürekli kurarak bunu bana empoze etmesi ve kıskançlıklar vesaire.Ben biraz özgür ruhlu biriyim ve cool yürütülen ilişkilerden yanayım kıskançlıkları konusunda çok mücadele ettim birçoğunu yendim.Ama alenen gösterilen sahiplenilme durumu sürekli boynumda bir el varmış gibi hissettiriyor.Misal hayallerim var birkaçından bahsedeyim erasmus yurtdışı eğitim programına katılmak istiyordum karşı çıktı.Birlikte gideriz gideceksen diyor.Bunun üzerine bir sürü ajitasyon seni seviyorumlar o kadar süre sensiz yapamam sen ordayken aklım kalır vesaire birkaç duygu yüklü konuşma beni bir şekilde vazgeçirdi ve hata yaptım.Daha sonra not ortalamam düştü bu şansımı da kaybettim.Ama yapmak istediklerim,hayallerim aklımdan çıkmıyor onun hayali okul bitince bir an önce evlenmek,benim bu kadar erken değil.Bu aralar work and travel yapmak istediğime karar verdim.Ancak biliyorum ki bu konu bizim tartışmamıza sebep olacak bu tarz şeylerde 'tek başıma' bulunmam onu rahatsız ediyor.Biraz sizinle konuşmaya,tecübelerinize ihtiyacım var.Bir erkek için bu kadar şey feda edilir mi? Feda edip pişman olan veya hayallerinden vazgeçip buna değdi pişman değilim mutluyum diyen var mı? Teşekkür ederim.
Hayır kesinlikle bir kişi için bunlar feda edilmez yani şöyle diyeyim Açıkça eğer seni seviyorsa senin için zaten en iyisinin Olmasını ister

Hayallerinden vazgeçme. Seni seven deger veren guvenen erkek hayallerini destekler. Seni kisitlamaya çalışıp bir esya gibi tapunu almayi bekleyen adam acikcasi seni mutlu eder mi? Onunla sabahlari birlikte uyanmak mi hayallerin ideallerin mi? Cevaba göre hayatina yön ver derim.
Abla tavsiyesi hicbir erkek için hayallerinden vazgeçme

Ben eşimle severek evlendım ben onun için neler feda ettim hala çok seviyorum ama bir erkek için hayaller feda edilmemeli bende bir çok hayalimden vazgectim ama suan ne giden zaman, ne giden istek ne de giden hayaller eskisi gibi olmuyor

e-dil-mez!

benzer bir ilişki içindeyim konularım da var tüm kk bilir yani ben aşık değilim ama sevgilim bana daha fazla düşkündür.

ancak hayalim ne olursa olsun destekçidir, yurt dışı planlarım dahil. gerçek sevgi bunu gerektirir diye düşünüyorum. eğer istiyorsa size eşlik etsin ancak size engel olmasın.

Hayallerinin uyuşmadıgı bir adamla hayat kurma. Sevgili olmak da bir hayat kurma biçimidir birbirinize göre şekil alırsınız sonuçta. Hayat tarzınız görüşleriniz uyuşmuyor. İnsanın kendinden çokfazla fedakarlık yaptıgı ilişkilerin sonu iyi olmuyor. Tek başına sen ona uyum saglayamazsın. O uyum saglamayı reddediyorsa uzatma sevgililigi. Yani ben mi bu konuda biraz dar görüşlüyüm sevgililigi hep evlilik provası olarak düşünürüm. Sevgili oldugum bu adamla ilerde hayatımı birleştirebilirim şeklinde. Hayatı birleştiremeyecegim karakterdeyse sevgili olmanın güzel vakit geçiriyor olmanın da bir anlamı yok gibi düşünüyorum. Eskiden de böyle düşünürdüm. Evlilik meraklısı oldugumdan degil ama iki tarafın da hem duygularımla oynadın hayallerimi yıktın raddesine gelmemesi için bu gerekli bence.

Hayallerinden vazgeçme,
Baskı altınada girme,
Ne kadar fedakarlık yaparsan yap hep daha fazlasını isterler,
En son yaptıgın fedakarlıgın kendinden vazgecmek olur.
Erkek arkadasını evcimen gördüm yani evlenip hemen çoluk çocuga karısmak istiyor gibi evlilik büyük sorumluluk sen şimdilik kaldıramazsın gibi geldi.

O senin için hayallerinden vazgeçer miydi ? Geçti mi? Kendi kıskançlığı yüzünden senin başarı merdivenlerine köstek koyuyor büyük haksızlık... Madem yalnız olmanı istemiyor başka yerlerde o zaman seninle gelir... Okul bitince önünüzde en az iki yıl kadar bir süre var gerçekten evlenmek istediğiniz zaman, askerlik, iş, vs... Sen bunları mecbur beklerken, geriye dönüp baktığında ne kadar çok fedakarlık yaptığını göreceksin ama elinde olan sıfır fedakarlık olacak... İyi düşün... Ailen seni bu yaşına " elin oğluna dünya fedakarlık yaparak, ideallerinden vazgeç" diye getirmedi...

Ya o kadar tanıdık şeyler ki :) Er yada geç bitecek bir ilişki için fazla taviz veriyorsun. Bu ilişkinin ilerlemesi imkansız. Hayallerini daha fazla ertelememeni öneririm. Çünkü ömür boyu ah vah tüh diyeceğini şimdiden garanti ediyorum sana :) Umarım biraz olsun yaşayan insanlardan ders alabilirsin.

Hayallerinden kesinlikle vazgeçme, erkek arkadaşın seni bu kadar çok seviyorsa senin iyiliğin uğraşır. Geleceğini etkileyecek kararlar alırken destekçin olur, engellemez.

Ben anlamıyorum. Aileleriniz bile set çekemediği hayallerin üzerine nasıl hiç bir sıfatı olmayan el oğulları olmaz diyebiliyor. Ne hakla?

Seviyorsan bekleyeceksin diyeceksiniz, bu kadar. İzin alma pozisyonuna girmeniz saçmalık.

Back
X