- Konu Sahibi passionness
Merhaba üniversite öğrencisiyim yaklaşık 1yıldır güzel giden bir ilişkim var ama körkütük aşık olduğum söylenemez seviyorum ancak gözümü kör edecek cinsten değil.Ancak erkek arkadaşım için durum biraz öyle.Sürekli üzerime düşüp beni şımartan el üstünde tutan üzerime titreyen bi sevgili kısacası duygularının çok yoğun olduğunu biliyorum.Bu yüzden şanslı hissediyorum vicdanlı iyi kalpli biri.Ancak beni rahatsız eden durum aşırı sahiplenmesi sen benimsin cümlesini sürekli kurarak bunu bana empoze etmesi ve kıskançlıklar vesaire.Ben biraz özgür ruhlu biriyim ve cool yürütülen ilişkilerden yanayım kıskançlıkları konusunda çok mücadele ettim birçoğunu yendim.Ama alenen gösterilen sahiplenilme durumu sürekli boynumda bir el varmış gibi hissettiriyor.Misal hayallerim var birkaçından bahsedeyim erasmus yurtdışı eğitim programına katılmak istiyordum karşı çıktı.Birlikte gideriz gideceksen diyor.Bunun üzerine bir sürü ajitasyon seni seviyorumlar o kadar süre sensiz yapamam sen ordayken aklım kalır vesaire birkaç duygu yüklü konuşma beni bir şekilde vazgeçirdi ve hata yaptım.Daha sonra not ortalamam düştü bu şansımı da kaybettim.Ama yapmak istediklerim,hayallerim aklımdan çıkmıyor onun hayali okul bitince bir an önce evlenmek,benim bu kadar erken değil.Bu aralar work and travel yapmak istediğime karar verdim.Ancak biliyorum ki bu konu bizim tartışmamıza sebep olacak bu tarz şeylerde 'tek başıma' bulunmam onu rahatsız ediyor.Biraz sizinle konuşmaya,tecübelerinize ihtiyacım var.Bir erkek için bu kadar şey feda edilir mi? Feda edip pişman olan veya hayallerinden vazgeçip buna değdi pişman değilim mutluyum diyen var mı? Teşekkür ederim.