Kızlar merhaba..
Bize green card çıktı. Amerika da çalışma ve yaşama fırsatı ömürboyu,bilmeyenler için..
Burada işlerimiz tıkırında,gelirimiz iyi vs..
En bastan kafaya koymustuk, kesın gıdecektık. Fakat farklı durumlar oluştu. Artılarını,eksilerini yazayım lütfen siz de yorum yapın..
+ amerikada yaşam standardı yüksek. Eğitim vs.. orada yaşam cezbediyor.. ülkenin geleceği de pek iyiye gitmiyor gibi
+ eşim de ben de ingilizce biliyoruz, gözü kara cabbar insanlarız. Tutunur muyuz,tutunuruz.
+ ben memurum. İstifa etmeden izin kullanarak yapabiliyor muyuz diye bakma şansımız var 1 yıl..
+ kenarda toplu paramız var.. orada güzel bir baslangıc yapabılırız
+hamileyim çocugu orada doğurursam abd vatandası olacak ve pek çok sansı olacak..
- bunların yanında burada bellı bır yasam standardımız var.. maddi durumunuz iyi oraya gidersek pek çok şeyi sil bastan yapmak zorunda kalacağız..
- gitmek için akciğer römtgen filmi istiyorlar ki hamıleyken zararlıymıs cekttırmemı onermedı doktorum (dogumdan sonra çektirip te gidebiliriz veya emarı kabul ettirmeye çalışacağız o zararsızmış)
-orada doğum da korkutuyor beni,sezaryen yaptırabilir miyim bilmiyorun
- ailemle bırlıkte buyutmek ıstıyorum evladımı.. vs vs
Sorularla daha detay verebilirim,bir yanım çok ıstıyor,cok heyecanlanıyorum.. kökten değiştirmek istiyorum yaşamımı.. siz olsanız ne yapardınız?