Kafam çok karışık

nurkarli

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2017
69
31
18
33
Kızlar bugün evlilik teklifi aldım ve çok mutsuzum.Heyecanımla anlattığım herkes tepkiler gösterdi.Sevgilim eski bir suçlu (kasten adam öldürmeye teşebbüsten) evet ama şuan 30 yaşında bu hatayı yaptığında 18 yaşındaymış.Tüm arkadaşlarım babam ön yargılarını kıramıyorum.Hatasını anlamış 12 senedir aynı yerde saat ustalığı yapıyor.Alın terini kazanıp ailesine bakıyor (ailesinin durumu iyi olmasına rağmen) 2 yıldır sevgiliyiz annemin desteği sayesinde herşey yolundaydı taa ki bugüne gelene kadar ben kabul ettim babam asla diyor.Araştırmış sağolsun benim hiç haberim olmadı.Olabilir neden bu kadar kesin düşünceleri var insanların iş veren oğlu gibi seviyor çevresinde saygın bir kişi.Kendi çevreme laf geçiremedim bir türlü en son hiç duymadan görmeden yürümeye niyetliyim.Sizler ne dersiniz ben napıcam bilmiyorum.

Ailenin hepsinin rizasini almadan sakin evlenmeyi dusunme.. ilerde birgun allah korusun geri donmek istersn ozman kapilari acik olsun.. sen istedin demesinler.. cezasjni cekti ve artik oyle degil diyorsun. Ozman babasinin rizasini almaya calismali . Seni getcekten seviyor ve istiyorsa guven kazanmali. Kimse aileden onemli degildir unutma

Biliyorum annem bizim her zaman arkamızda ben herşeyi buna göre planladım seviyorum ve uzun yıllar güvenemediğim kadar güvenimi kazandı 2 yılda çok yol kat ettik babam sorun biliyor 2 yıldırda

Biliyorum annem bizim her zaman arkamızda ben herşeyi buna göre planladım seviyorum ve uzun yıllar güvenemediğim kadar güvenimi kazandı 2 yılda çok yol kat ettik babam sorun biliyor 2 yıldırda
Babanada hak ver sevgilin kotu diye demiyorum. Her gun bir kadin ölduruluyor. Kim ister cocugunun kotu olmasini. Hemen kabul etmesini bekleme. Sende 2 yilda olsa iyi tani. Körü körune seviyorum diye yurume. Dene biraz.neye nasil tepki veroyor bak.Basit bisey degil kasten adam öldurmeye tesebbur etmis.

İnsanlar geçmişte yaptıkları hataların bedelini bir ömür çekmemeliler ama diğer taraftan babanızın sizin için endişelenmesini haksız bulamadım..

Babanızı erkek arkadaşınızla tanıştırın hatta işyeri adresini verin gitsin görsün patronuyla da görüşmüş olur böylece..bu şekilde rıza gösterebilir fakat erkek arkadaşınız öfke kontrolü tedavisi görmeli..

Aile rızasını almadan evlenmeyin.

ben 2 yıldır toplasam onunla 10 kez bağıra çağıra kavga etmişimdir nelerle denedim ben babamdan çok güvensizim emin olabilirsiniz tövbe etmiş sinir anlarını da gördüm başka insanlara davranışlarını da

Tanışıyorlar birlikte pikniğe bile gittik tabii araştırmadan önce

Annem gönülden razı aile demek tek baba demek değil onuda ezmek istemiyorum ama çok bunaldım benim hayallerimi bilmiyomuş gibi davranıyor endişelenebilir ama ön yargı bu endişe gibi değil

Allah kolaylik versin ozman ne diyim babanizi ikna edebilirseniz ne guzel

Annem gönülden razı aile demek tek baba demek değil onuda ezmek istemiyorum ama çok bunaldım benim hayallerimi bilmiyomuş gibi davranıyor endişelenebilir ama ön yargı bu endişe gibi değil
Evet önyargı.Babanızla erkek arkadaşınız bir araya gelebiliyorsa erkek arkadaşınız konuşsun.Umarım hakkınızda hayırlı ne ise o olur.

Suçun içeriği nedir? Biraz ayrıntı verebilir misiniz?

Suçun içeriği nedir? Biraz ayrıntı verebilir misiniz?
Şiddetli bi kavga oluyo üniversite 1. sınıf sevgilim ailesine çok ağır iftiralar atıyolar annesinden dinlemiştim arkadaşlarını alıp konuşanların yanına gidiyor karşı tarafa onlarda toplanmış oluyolar çocukla kavga ederken çocuk bıçak çıkarıyor alıp geri ona saplıyor . Çocuğun arkadaşları kasıtlı yaptı gördük diyorlar esnaflar şahit oluyor tabi oşekilde cezasıda az oluyor çıkıyor şimdi kavga etmez direk bu şekilde olaylarda hayatından çıkarır insanları

Bilemedim. Ben olsam ben de uzak surmak isterdim.

Ben babaya hak verdim acikcasi.adam oldurmek ne demek kasten hem de.tuylerim diken diken oldu valla.tovbe ettim dese de ben de emin olamam yarin bi gun benim evladima da aynisini yapmayacagindan.bilemedim...

Baban haklı
Biraz babana empati yap. Yarın öbür gün bu adamın gözü dönse benim kızımı da bıçaklar mı diye düşünüyor. Haksız da değil.
Haksız demiyorum sadece fazla ön yargılı anlayışlıolmalı kaç sinir anı geçti yanında bsevgilim bu olaylar ortaya çıkmadan önce evimize gelir giderdi yani tanıyo düzelmiş olamazmı hiç mi görmiycek sabrını azmini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…