Almış 1 yıl yatıp çıkmışhiç mi ceza almamış o günden beri nasıl dışarda
Biliyorum annem bizim her zaman arkamızda ben herşeyi buna göre planladım seviyorum ve uzun yıllar güvenemediğim kadar güvenimi kazandı 2 yılda çok yol kat ettik babam sorun biliyor 2 yıldırdaAilenin hepsinin rizasini almadan sakin evlenmeyi dusunme.. ilerde birgun allah korusun geri donmek istersn ozman kapilari acik olsun.. sen istedin demesinler.. cezasjni cekti ve artik oyle degil diyorsun. Ozman babasinin rizasini almaya calismali . Seni getcekten seviyor ve istiyorsa guven kazanmali. Kimse aileden onemli degildir unutma
Babanada hak ver sevgilin kotu diye demiyorum. Her gun bir kadin ölduruluyor. Kim ister cocugunun kotu olmasini. Hemen kabul etmesini bekleme. Sende 2 yilda olsa iyi tani. Körü körune seviyorum diye yurume. Dene biraz.neye nasil tepki veroyor bak.Basit bisey degil kasten adam öldurmeye tesebbur etmis.Biliyorum annem bizim her zaman arkamızda ben herşeyi buna göre planladım seviyorum ve uzun yıllar güvenemediğim kadar güvenimi kazandı 2 yılda çok yol kat ettik babam sorun biliyor 2 yıldırda
ben 2 yıldır toplasam onunla 10 kez bağıra çağıra kavga etmişimdir nelerle denedim ben babamdan çok güvensizim emin olabilirsiniz tövbe etmiş sinir anlarını da gördüm başka insanlara davranışlarını daBabanada hak ver sevgilin kotu diye demiyorum. Her gun bir kadin ölduruluyor. Kim ister cocugunun kotu olmasini. Hemen kabul etmesini bekleme. Sende 2 yilda olsa iyi tani. Körü körune seviyorum diye yurume. Dene biraz.neye nasil tepki veroyor bak.Basit bisey degil kasten adam öldurmeye tesebbur etmis.
Tanışıyorlar birlikte pikniğe bile gittik tabii araştırmadan önceİnsanlar geçmişte yaptıkları hataların bedelini bir ömür çekmemeliler ama diğer taraftan babanızın sizin için endişelenmesini haksız bulamadım..
Babanızı erkek arkadaşınızla tanıştırın hatta işyeri adresini verin gitsin görsün patronuyla da görüşmüş olur böylece..bu şekilde rıza gösterebilir..fakat erkek arkadaşınız öfke kontrolü tedavisi görmeli..
Aile rızasını almadan evlenmeyin.
Annem gönülden razı aile demek tek baba demek değil onuda ezmek istemiyorum ama çok bunaldım benim hayallerimi bilmiyomuş gibi davranıyor endişelenebilir ama ön yargı bu endişe gibi değilBabanız korkuyor.Toplum hapis yatan (özellikle de cinayetten suçlu) kişilere karşı öyle önyargılı ki.Bırak kız vermeyi ekmek parası kazanmalarını bile istemiyor.Ailenizi karşınıza almanızı önermem.
Allah kolaylik versin ozman ne diyim babanizi ikna edebilirseniz ne guzelben 2 yıldır toplasam onunla 10 kez bağıra çağıra kavga etmişimdir nelerle denedim ben babamdan çok güvensizim emin olabilirsiniz tövbe etmiş sinir anlarını da gördüm başka insanlara davranışlarını da
Evet önyargı.Babanızla erkek arkadaşınız bir araya gelebiliyorsa erkek arkadaşınız konuşsun.Umarım hakkınızda hayırlı ne ise o olur.Annem gönülden razı aile demek tek baba demek değil onuda ezmek istemiyorum ama çok bunaldım benim hayallerimi bilmiyomuş gibi davranıyor endişelenebilir ama ön yargı bu endişe gibi değil
İnşallah teşekkür ederim yine de yazışmak bile rahatlatıyor .Sonuçları yazarım bakalım neler bekliyo beni.Allah kolaylik versin ozman ne diyim babanizi ikna edebilirseniz ne guzel
Şiddetli bi kavga oluyo üniversite 1. sınıf sevgilim ailesine çok ağır iftiralar atıyolar annesinden dinlemiştim arkadaşlarını alıp konuşanların yanına gidiyor karşı tarafa onlarda toplanmış oluyolar çocukla kavga ederken çocuk bıçak çıkarıyor alıp geri ona saplıyor . Çocuğun arkadaşları kasıtlı yaptı gördük diyorlar esnaflar şahit oluyor tabi oşekilde cezasıda az oluyor çıkıyor şimdi kavga etmez direk bu şekilde olaylarda hayatından çıkarır insanlarıSuçun içeriği nedir? Biraz ayrıntı verebilir misiniz?
Şiddetli bi kavga oluyo üniversite 1. sınıf sevgilim ailesine çok ağır iftiralar atıyolar annesinden dinlemiştim arkadaşlarını alıp konuşanların yanına gidiyor karşı tarafa onlarda toplanmış oluyolar çocukla kavga ederken çocuk bıçak çıkarıyor alıp geri ona saplıyor . Çocuğun arkadaşları kasıtlı yaptı gördük diyorlar esnaflar şahit oluyor tabi oşekilde cezasıda az oluyor çıkıyor şimdi kavga etmez direk bu şekilde olaylarda hayatından çıkarır insanları
Haksız demiyorum sadece fazla ön yargılı anlayışlıolmalı kaç sinir anı geçti yanında bsevgilim bu olaylar ortaya çıkmadan önce evimize gelir giderdi yani tanıyo düzelmiş olamazmı hiç mi görmiycek sabrını azminiBaban haklı
Biraz babana empati yap. Yarın öbür gün bu adamın gözü dönse benim kızımı da bıçaklar mı diye düşünüyor. Haksız da değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?