Kafam çok karışık!

Angela_35

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2018
82
14
18
29
3 yıllık bir ilişkim var. 1 buçuk yıldır uzak ilişki yaşıyoruz 2 3 ayda bir görüşüyoruz. Ama benim için hislerim o ilk zamanlardaki gibi değil. 3 aydan beri ilk defa dün gördüm onu kalbim heyecanla atmadı. O giderken ağlamadım kalbimde Bi burukluk olmadı. Yanında kendimi mutlu hissediyorum evet ama öyle aşırı aşırı Bi mutluluk değil. Ve asıl sorun o beni çok seviyor benim için herşey den vazgeçebilecek kadar çok. Ama ben onu o kadar çok seviyorum diyemem. Çünkü hiç onun için herşey den vazgeçerim kafasına girmedim. 22 yaşındayım bu yaz evlenme kararı almıştık ama muhabbetler ciddileşince ben geri adım attım. Sizce bu normal mi o böyle severken benim onun kadar sevememem? 3 ay sonra onu gördüğümde heyecanlanmamam giderken üzülmemem? Evlilik korkusu, uzaklığa alıştığım için mi böyle hissediyorum? Ve en önemlisi o o kadar iyi birisi ki bana o kadar çok değer veriyor ki anlatamam. Ben mutlu olayım diye uğraşıyo hep. Sizce sırf o iyi diye sevdiğim evet seviyorum onu ama aşık olmadığım insanla devam etmeli miyim? Ben sadece korkuyorum ya Bi daha beni öyle seven olmazsa veya ben onu gerçekten çok seviyorsam da bu uzaklık yüzünden farkında değilsem? Ayrıldığımız da pişman olursam? Gerçekten şuanki duygularımla hareket edip ayrılmalı mıyım? Ona da kötülük mü ediyorum bu hislerim varken hayatında kalarak?Aşk diye bişey var mı? Sevmek evlenmek için hayatını devam ettirmek için yeterli mi? Aşkın ömrü gerçekten 3 yıl mı? Aşk yerini sadece sevgiye bıraktı bilmiyorum .

o ne kadar soru öyle:KK53:
öncelikle kafan bu kadar karışıkken bir karar vermeye çalışma.
sorularının tek bir doğru cevabı yok olamaz.
kimi çıkar seni sevenle evlen der. kimi çıkar aşk olmadan olmaz der.
daha küçüksün evlenme işini aklından çıkararak duygularını tart.
benim 22 yaşıma sorsan aşık olmadığım adamla evlenmem derdim.
benim bu yaşıma soruyorsan sevgi yeterli zira geriye kalan zaten o.
seni seven,merhametli ve bencil olmayan biriyse hemen kestirip atma.

Ask, kiminle evlenirsen evlen, bir kac yil icinde bitecek.
Flimlerdeki gibi degil yani, bir bakmissin adam karsinda gaz cikariyor :D

Ask, sevgiye donusurse, o evlilik tadindan yenmez.seven insan kiyamaz..
Ustune dustugu icin rahatlikla onu gozden cikarir pozisyonundasin.
Kendini geri cekse, bu kez sen bu konunun tam tersi konu acarsin.

Sevmediginden eminsen, ona da yazik hayatini isgal etme umut verme gelecekle ilgili.

Kimi ilk gördüğünde aşık olur, yüreği her gördüğünde pır pır eder, kimi evlendikten sonra aşık olur. Ve daha önce görmediği şeyi görür. Ve birşey söyleyeyim mi? Yıllarca tanıdığın biriyle evlendikten sonra aşık olduğun kişiyle daha mutlu oluyorsun, daha huzurlu.. hele bir de zıt iseniz.. işte eşsiz bir hayattır. Kalbinin sesini dinle, bu kez mantıkla hareket ettirecek durum değil. Kalp yanılmaz.

Bence hemen karar verme..zaten kimseyide herseyden vazgeçecek kadar sevme...

3 yıllık bir ilişkim var. 1 buçuk yıldır uzak ilişki yaşıyoruz 2 3 ayda bir görüşüyoruz. Ama benim için hislerim o ilk zamanlardaki gibi değil. 3 aydan beri ilk defa dün gördüm onu kalbim heyecanla atmadı. O giderken ağlamadım kalbimde Bi burukluk olmadı. Yanında kendimi mutlu hissediyorum evet ama öyle aşırı aşırı Bi mutluluk değil. Ve asıl sorun o beni çok seviyor benim için herşey den vazgeçebilecek kadar çok. Ama ben onu o kadar çok seviyorum diyemem. Çünkü hiç onun için herşey den vazgeçerim kafasına girmedim. 22 yaşındayım bu yaz evlenme kararı almıştık ama muhabbetler ciddileşince ben geri adım attım. Sizce bu normal mi o böyle severken benim onun kadar sevememem? 3 ay sonra onu gördüğümde heyecanlanmamam giderken üzülmemem? Evlilik korkusu, uzaklığa alıştığım için mi böyle hissediyorum? Ve en önemlisi o o kadar iyi birisi ki bana o kadar çok değer veriyor ki anlatamam. Ben mutlu olayım diye uğraşıyo hep. Sizce sırf o iyi diye sevdiğim evet seviyorum onu ama aşık olmadığım insanla devam etmeli miyim? Ben sadece korkuyorum ya Bi daha beni öyle seven olmazsa veya ben onu gerçekten çok seviyorsam da bu uzaklık yüzünden farkında değilsem? Ayrıldığımız da pişman olursam? Gerçekten şuanki duygularımla hareket edip ayrılmalı mıyım? Ona da kötülük mü ediyorum bu hislerim varken hayatında kalarak?Aşk diye bişey var mı? Sevmek evlenmek için hayatını devam ettirmek için yeterli mi? Aşkın ömrü gerçekten 3 yıl mı? Aşk yerini sadece sevgiye bıraktı bilmiyorum .
Uzaklık duygularınıza da mesafe koymuş.

Kimi ilk gördüğünde aşık olur, yüreği her gördüğünde pır pır eder, kimi evlendikten sonra aşık olur. Ve daha önce görmediği şeyi görür. Ve birşey söyleyeyim mi? Yıllarca tanıdığın biriyle evlendikten sonra aşık olduğun kişiyle daha mutlu oluyorsun, daha huzurlu.. hele bir de zıt iseniz.. işte eşsiz bir hayattır. Kalbinin sesini dinle, bu kez mantıkla hareket ettirecek durum değil. Kalp yanılmaz.
Yani yıllarca tanıdığın biriyle evlenmek daha mı iyidir?

o ne kadar soru öyle:KK53:
öncelikle kafan bu kadar karışıkken bir karar vermeye çalışma.
sorularının tek bir doğru cevabı yok olamaz.
kimi çıkar seni sevenle evlen der. kimi çıkar aşk olmadan olmaz der.
daha küçüksün evlenme işini aklından çıkararak duygularını tart.
benim 22 yaşıma sorsan aşık olmadığım adamla evlenmem derdim.
benim bu yaşıma soruyorsan sevgi yeterli zira geriye kalan zaten o.
seni seven,merhametli ve bencil olmayan biriyse hemen kestirip atma.
Ben zaten evlilikten vazgeçtim şimdilik. Ve evet bu yaşlarda aşık olduğun biriyle mi evlenmek önemli yoksa ileriyi düşünüp seni mutlu edecek biriyle mi hayatına devam etmeli işte orası ince Bi detay.

Ask, kiminle evlenirsen evlen, bir kac yil icinde bitecek.
Flimlerdeki gibi degil yani, bir bakmissin adam karsinda gaz cikariyor :KK70:

Ask, sevgiye donusurse, o evlilik tadindan yenmez.seven insan kiyamaz..
Ustune dustugu icin rahatlikla onu gozden cikarir pozisyonundasin.
Kendini geri cekse, bu kez sen bu konunun tam tersi konu acarsin.

Sevmediginden eminsen, ona da yazik hayatini isgal etme umut verme gelecekle ilgili.
Sorun da orada ya aşık değilim ama seviyorum. İkisi çok farklı şeylermiş yeni öğrendim.

Yani yıllarca tanıdığın biriyle evlenmek daha mı iyidir?
Bakınız: Tembel Koala

7 yıllık ilişki sonrası, evli, mutlu, çocukluyum. Şükür evim var, barkım var, yüzümde eksilmeyen gülücük, kalbimde huzur var.

Emin ol, ne aileden ne de çevrenden görmediğin ilgiyi alakayı görüyorsun. Senin tek bir saçının teline kıyamaz. Sen parmağını kessen onun canı yanar. Ve zamanla aşk dolu gözlerine uzun uzun baktığında, gözlerinin derinliğinde kaybetmiş benliğini bulduğun doğrudur. O annen olur, baban olur, abin olur,kardeşin olur, eşin olur, dostun olur, hayat arkadaşın olur - kısacası seni tamamlayan olur ve en önemlisi de çocuğuna baba olur.

Ama kalbinin sesini dinle sana doğru yolu gösterecektir.

Kızların efendi adam yerine p.. tercihi diye bi başlık vardı ekşide. Valla bu çocuk sana kötü davransa, aldatan biri olsa falan gözünde daha değerlenirdi. Sen çok eminsin onun sana sevgisinden, vazgeçemeyişinden. Bu da onu cepte görmene neden olmuş gibi. Bence ayrıl, o zaman özlemeye başlar değerini anlarsın diye düşünüyorum

Seviliyorsun işte seviyorsun da devam et bence. Ne güzel senin hayatınd seni önenseyen biri olması. Bence aşk gelip geçici sevgi kalıcı sevgi varsa devam et

Back
X