- 24 Ocak 2021
- 12.911
- 29.709
- 548
Ahh o diziler hepsi ayrı bir kumpas gençlere ..Dizilerde fakir oğlan zengin kız aşkı izleyince bir şey zannediyolar galiba![]()
Konu sahibi umarım bebeği aldırıp ailesine geri döner..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh o diziler hepsi ayrı bir kumpas gençlere ..Dizilerde fakir oğlan zengin kız aşkı izleyince bir şey zannediyolar galiba![]()
Merhaba, biraz linç edileceksiniz ama gerçek bu, kaçarak evlenmişsiniz üstüne görünce ile yaşama ve kalabalık bir Aile aynı evde.!! Yani tamam sevmek aşık olmak evlenmek güzel şeylerde biraz da mantık lazım. Ev üstüne ev olmaz yeni evlisiniz nasıl rahat edeceksiniz hiç hesaplamasını yapmadınız ı.?? Birde çocuk ne deyim kendi düşen alamaz.. Allah yardım etsin. Çünkü insan bir kere dogar blr kere ölür ve evlenir onun için çok önemli dikkatli olunması gereken hayati durumlar..Müstehak , böyle bir hayat ve bir de çocuk, çok yazık...
Senaryo Loading..
Dogru söze ne hacet!!Dunyada kendi rahat ailesini birakip kaynanayla yasamaya kacip ilk aydan cocuk yapacak bir kadinin var olduguna inanmayi reddetme hakkimi kullaniyorum
Eşim kendinden çok farklı anlattı herşeyiEşiniz kaçmadan önce maddi durumu hakkinda yalan mi soyledi de kactiniz?
çünkü herkez yargılamada kimse ne yaşadığını ne çektiğini bilemez ben yargılamak için yazmadım neyin neolduğunu ne hata yaptiğimın farkındayım ama kimse ne yaşadığını bilemez ben aile istedim bu cahillikse cahilimSenaryo Loading..
Eşim kendinden çok farklı anlattı herşeyi
Yargilamiyorlar,sadece almis oldugun karara ofkeliler..2022'de kacmak.Eşim kendinden çok farklı anlattı herşeyi
çünkü herkez yargılamada kimse ne yaşadığını ne çektiğini bilemez ben yargılamak için yazmadım neyin neolduğunu ne hata yaptiğimın farkındayım ama kimse ne yaşadığını bilemez ben aile istedim bu cahillikse cahilim
Soylediklerinden bile emin olmadiginiz insanla nasil kaçtiniz hani dardaydim ilk onume cikana gittim deseniz o da değil. Aile evinde rahat olan bir insan bilip bilmeden nasıl kaçar? Hadi kaçtiniz evi, durumu gordunuz ayni gün geri evinize kaçsaydiniz.Nolurdu yani, cocuk yapana kadar durup bbeklemişsin
Babamın arkadaşın oğlu beni çok istedi onlar babama baskı sonrada bana baskı maddi durumları iyi onla evrlenceksin ondan başka kimseye vrrmem dyordu haytımdaki insan 3 defa istemeye geldi hayır dedi 6 ay uğraştım lakin olmadıAileniz evlenmenize neden karşıydı?
Kaçmadan aile olunmuyor mu? Gelselerdi, ailenizden izin alıp, o içinizde ukde kalan şeyleri de yaprak evlenseydiniz, ne engelledi sizi?Eşim kendinden çok farklı anlattı herşeyi
çünkü herkez yargılamada kimse ne yaşadığını ne çektiğini bilemez ben yargılamak için yazmadım neyin neolduğunu ne hata yaptiğimın farkındayım ama kimse ne yaşadığını bilemez ben aile istedim bu cahillikse cahilim
Babamın arkadaşın oğlu beni çok istedi onlar babama baskı sonrada bana baskı maddi durumları iyi onla evrlenceksin ondan başka kimseye vrrmem dyordu haytımdaki insan 3 defa istemeye geldi hayır dedi 6 ay uğraştım lakin olmadı
Ayrı odanızın olduğu, yediğinizin önünüzde yemediğinizin arkanızda olduğu, size of bile denmeyen baba evinden çıkıp 2 göz evde kaynanalı görümceli çocuklu eve , o evin oğlan çocuğunun genç odasına gelin giderken tam olarak neyin iyi olacağını düşündünüz?Kızlar 3 aylık evliyim eşimle kaçarak evlendim çok güzel bir hayatım vardı çunkü ailem çok rahattı herkez ayrı odası vardı ayrı yaşantısı vardi aile kurayım dedim lakin evlenince daha iyi olcak sandım ama yanıldım ne düğünüm ne bir kıyafet ne bir yüzüğüm nede istediğim gibi bir odam oldu bunlsr önemsiz ama yinede içimde biryerde ukte 2 aylık hamile olduğumu öğrendim eşimle hep kavga ediyoruz evet çok erken hamile kaldım ama aldıramazdımda düşünün bilmediğın ildesiniz kimsem yok kayınvaldemle yaşıyorum görümcem var oğlu var kendimi bi kafeste hissediyorum ne burda bir arkadaşım nede bir kahve içebilceğim yer artık herşeyden yavaş yavaş soğudum en çokta eşimden ne yapmam lazım bilmiyorum tedaviyemi gitsem bana bi fikir vrrin lütfen
Keşke babanin arkadasinin ogluyla evlenseymişsin ne vardi şimdi bak soğumuşsun bile adamdan.
Adam emekli yaşı vsr sırf rahatKeşke babanin arkadasinin ogluyla evlenseymişsin ne vardi şimdi bak soğumuşsun bile adamdan.