Kafam çok karışık

Burayı evlendikten sonra mı keşfettiniz?
Zira önce keşfetseydiniz, kaçmazdınız.
Gül gibi ailenizi bırakıp kayınvalide evine yerleşmezdiniz.
Hayır burası da değil sadece, hiç mi aklınız ermedi yaptığınızın saçma olduğuna? Etrafınızdan, haberlerden ne bileyim, hiç mi?

Ne desek az kalır, olumlu yanı yok. Mübarek gün kınamak, yargılamak, kırmak istemiyorum ama insan kendine acımazsa kimse acımaz.
Bile bile ateşe yürümüşsünüz, nitekim yanmışsınız.
Pek bir önerim yok.
Eşinizi ikna edin ayrı eve çıkın, belki ona olan sevginiz yeniden canlanır, belki kurtarırsınız hayatınızı.
😐😑😐😑

Müstehak , böyle bir hayat ve bir de çocuk, çok yazık...
Merhaba, biraz linç edileceksiniz ama gerçek bu, kaçarak evlenmişsiniz üstüne görünce ile yaşama ve kalabalık bir Aile aynı evde.!! Yani tamam sevmek aşık olmak evlenmek güzel şeylerde biraz da mantık lazım. Ev üstüne ev olmaz yeni evlisiniz nasıl rahat edeceksiniz hiç hesaplamasını yapmadınız ı.?? Birde çocuk ne deyim kendi düşen alamaz.. Allah yardım etsin. Çünkü insan bir kere dogar blr kere ölür ve evlenir onun için çok önemli dikkatli olunması gereken hayati durumlar..

Eşiniz kaçmadan önce maddi durumu hakkinda yalan mi soyledi de kactiniz?
Eşim kendinden çok farklı anlattı herşeyi
Senaryo Loading..
çünkü herkez yargılamada kimse ne yaşadığını ne çektiğini bilemez ben yargılamak için yazmadım neyin neolduğunu ne hata yaptiğimın farkındayım ama kimse ne yaşadığını bilemez ben aile istedim bu cahillikse cahilim

Soylediklerinden bile emin olmadiginiz insanla nasil kaçtiniz hani dardaydim ilk onume cikana gittim deseniz o da değil. Aile evinde rahat olan bir insan bilip bilmeden nasıl kaçar? Hadi kaçtiniz evi, durumu gordunuz ayni gün geri evinize kaçsaydiniz. 😬 Nolurdu yani, cocuk yapana kadar durup beklemişsiniz.

çünkü herkez yargılamada kimse ne yaşadığını ne çektiğini bilemez ben yargılamak için yazmadım neyin neolduğunu ne hata yaptiğimın farkındayım ama kimse ne yaşadığını bilemez ben aile istedim bu cahillikse cahilim
Yargilamiyorlar,sadece almis oldugun karara ofkeliler..2022'de kacmak.
Sosyal medyanin ve haber kanallarinin bu kadar ulasilabilir oldugu bir zamanda,gozunu kulagini kapatmak..

Adama koru korune inanmak..
Bir kadin olarak evden kacan kisilerin hikayelerinin nasil bittigini de bilmen gerekirdi.
Bu yontemlerinle ikna olmuyorum ben..
Kacma gibi bir dezavantaji aile istedim demek suretiyle avantaja ceviremezsin.
Ben bu sekilde dusunuyorum.Katilirsin veya katilmazsin.Benim yorumum sadece.

Soylediklerinden bile emin olmadiginiz insanla nasil kaçtiniz hani dardaydim ilk onume cikana gittim deseniz o da değil. Aile evinde rahat olan bir insan bilip bilmeden nasıl kaçar? Hadi kaçtiniz evi, durumu gordunuz ayni gün geri evinize kaçsaydiniz. 😬 Nolurdu yani, cocuk yapana kadar durup bbeklemişsin

Aileniz evlenmenize neden karşıydı?
Babamın arkadaşın oğlu beni çok istedi onlar babama baskı sonrada bana baskı maddi durumları iyi onla evrlenceksin ondan başka kimseye vrrmem dyordu haytımdaki insan 3 defa istemeye geldi hayır dedi 6 ay uğraştım lakin olmadı

Kaçmadan aile olunmuyor mu? Gelselerdi, ailenizden izin alıp, o içinizde ukde kalan şeyleri de yaprak evlenseydiniz, ne engelledi sizi?

Babamın arkadaşın oğlu beni çok istedi onlar babama baskı sonrada bana baskı maddi durumları iyi onla evrlenceksin ondan başka kimseye vrrmem dyordu haytımdaki insan 3 defa istemeye geldi hayır dedi 6 ay uğraştım lakin olmadı

Keşke babanin arkadasinin ogluyla evlenseymişsin ne vardi şimdi bak soğumuşsun bile adamdan.

Kızlar 3 aylık evliyim eşimle kaçarak evlendim çok güzel bir hayatım vardı çunkü ailem çok rahattı herkez ayrı odası vardı ayrı yaşantısı vardi aile kurayım dedim lakin evlenince daha iyi olcak sandım ama yanıldım ne düğünüm ne bir kıyafet ne bir yüzüğüm nede istediğim gibi bir odam oldu bunlsr önemsiz ama yinede içimde biryerde ukte 2 aylık hamile olduğumu öğrendim eşimle hep kavga ediyoruz evet çok erken hamile kaldım ama aldıramazdımda düşünün bilmediğın ildesiniz kimsem yok kayınvaldemle yaşıyorum görümcem var oğlu var kendimi bi kafeste hissediyorum ne burda bir arkadaşım nede bir kahve içebilceğim yer artık herşeyden yavaş yavaş soğudum en çokta eşimden ne yapmam lazım bilmiyorum tedaviyemi gitsem bana bi fikir vrrin lütfen
Ayrı odanızın olduğu, yediğinizin önünüzde yemediğinizin arkanızda olduğu, size of bile denmeyen baba evinden çıkıp 2 göz evde kaynanalı görümceli çocuklu eve , o evin oğlan çocuğunun genç odasına gelin giderken tam olarak neyin iyi olacağını düşündünüz?

Babam herşekilde kabul ederim diyor ama ben eşimden soğumak istemiyorum sonuç ayrılma olsaydı zaten direk aileme dönerdim burada fikir sormazdım çeker giderdim kimsenin anlamadiği bu işte ben pişman drğilim sadece soğudum ve kafeste sıkişmış gibi hissediyrum kendimi

Kaçmadan önce yazsaydiniz ya buraya hey Allah'ım yarabbim. Ev tutup taşının. Ne diyelim başka

Back
X