Merhabalar umarim birilerinin karsisina cikar cunku tavsiyeye ihtiyacim var. 9-10 aylik bi iliskimin oldugu bi sevgilim vardi bu iliskinin bir araliginda ondan ayrildim cunku kafami cok karistiriyordu ve bazen sanki isteyerek kizlarla yakinlasiyor gibi geliyordu. Cunku benim de bazi erkek arkadaslarim var ve sanki benim de onun inadina yaptigimi dusunup o da aynisini yapiyormus gibiydi. Sonra ozledim ve bir ay sonra falan tekrar sevgili olduk. Tum bu zaman icinde hep onu arkadaslari konusunda uyardim. Sapik ve garip arkadaslari var. Ama onun oyle olmadigina eminim cunku eskiden zorbaliga ugrayan birisi oldugu icin simdi bu insanlarla arkadaslik kurmazsa yalniz kalacagini dusunuyor. Bir bulusmamizda arkadaslarinin beni cok tiksindirdiginden bahsettim, ne kadar sapik ve garip olduklarindan. O da bana abartmamami soyleyince sinir oldum cunku hakli oldugumu bilmesine ragmen arkadaslarina laf soyletmiyordu. Bulusmanin sonunda sarilmak istedi bende onceden soyledigi seyden biraz rahatsiz oldugum icin sarilirken biraz isteksiz gozukmusum. Aksaminda sacma sapan seyler yazdi yok sen git yapay zekayla sevgili ol yok bilmem ne. Ayrildi benden. Sonra baska bir sevgili yapmis. Yaklasik 2-3 gun once kiz bundan ayrildi lezbiyenmis. Cocukla surekli goz goze geliyoruz. Arkadaslarim beni izledigini falan soyluyolar. Ben sanirim hala seviyorum ama o benden ayrildigi icin adim atarsam yuzsuz gibi hissederim. Napicam bilmiyorum.