Yine banlanmak istemiyorum ya. Elin adamı icin kızını anana bırakmayı düşünebiliyorsun yani bravo...annem sen evlenince kızın bizim yanımızda kalsın dedi ben pek sıcak bakmadım
Bırakmayı düşünüyorum diye bişey yazmışmıyım ilk başlarda kalsın diyor onu yazdımYine banlanmak istemiyorum ya. Elin adamı icin kızını anana bırakmayı düşünebiliyorsun yani bravo...
İşi bırakınca ne olacak ? Eş adayınızın çocukları var mı ?Merhabalar 35 yaşındayım ilk eşimden boşandım bir tane çocuğum var ilkokula giden boşandıktan sonra çocuğumla beraber ailemin yanında yaşamaya başladım ailem özellikle de annem kızıma çok düşkün kızımı benden fazla düşünürler desem yeridir 2.evliliği düşünmüyordum ama ailem sürekli karşına iyi biri çıkarsa evlen diye telkinde bulundular 5 ay önce ablamın eşi aracılığıyla birisiyle tanıştım 48 yaşında ama yaşını hiç göstermiyor kafa yapılarımız uyuşuyor kızımla tanıştırdım onun da, onayını aldım evlenmeyi düşündüğüm kişi evlenince çalışmanı istemiyorum diyor açıkcası benimde işime geldi çünkü küçük yaşlardan beri çalışıp milletin kahrını çekiyorum ilerde pişman olur muyum bir de annem sen evlenince kızın bizim yanımızda kalsın dedi ben pek sıcak bakmadım bari ilk zamanlar bizde kalsın dedi bu sefer de hemen mi yanıma almalıyım bir süre sonra mı bilemedim iki konuda da fikir verirseniz sevinirim
Yaş farkının fazla olduğunun farkındasındır heralde.mâdem sıcak bakıyorsun adamın cinsel sorunları var mı onu test et.Merhabalar 35 yaşındayım ilk eşimden boşandım bir tane çocuğum var ilkokula giden boşandıktan sonra çocuğumla beraber ailemin yanında yaşamaya başladım ailem özellikle de annem kızıma çok düşkün kızımı benden fazla düşünürler desem yeridir 2.evliliği düşünmüyordum ama ailem sürekli karşına iyi biri çıkarsa evlen diye telkinde bulundular 5 ay önce ablamın eşi aracılığıyla birisiyle tanıştım 48 yaşında ama yaşını hiç göstermiyor kafa yapılarımız uyuşuyor kızımla tanıştırdım onun da, onayını aldım evlenmeyi düşündüğüm kişi evlenince çalışmanı istemiyorum diyor açıkcası benimde işime geldi çünkü küçük yaşlardan beri çalışıp milletin kahrını çekiyorum ilerde pişman olur muyum bir de annem sen evlenince kızın bizim yanımızda kalsın dedi ben pek sıcak bakmadım bari ilk zamanlar bizde kalsın dedi bu sefer de hemen mi yanıma almalıyım bir süre sonra mı bilemedim iki konuda da fikir verirseniz sevinirim
İşinizi ve çocuğunuzu bırakmamanızı tavsiye ederim. Eşinizden ayrıldığınız için çocuğunuz anne-babalı bir ortamda büyüyemiyor. Bir de kısa süre için bile olsa ilk zamanlar sizden ayrı kalmamalı diye düşünüyorum. Çünkü zamanla eşiniz onun olmadığı bir düzene alışabilir ve sonradan yanınıza almanıza sıcak bakmayabilir. Karşınızdaki kişi sizi, çocuğunuz ve işinizle birlikte olduğunuz gibi kabul etmeli.Merhabalar 35 yaşındayım ilk eşimden boşandım bir tane çocuğum var ilkokula giden boşandıktan sonra çocuğumla beraber ailemin yanında yaşamaya başladım ailem özellikle de annem kızıma çok düşkün kızımı benden fazla düşünürler desem yeridir 2.evliliği düşünmüyordum ama ailem sürekli karşına iyi biri çıkarsa evlen diye telkinde bulundular 5 ay önce ablamın eşi aracılığıyla birisiyle tanıştım 48 yaşında ama yaşını hiç göstermiyor kafa yapılarımız uyuşuyor kızımla tanıştırdım onun da, onayını aldım evlenmeyi düşündüğüm kişi evlenince çalışmanı istemiyorum diyor açıkcası benimde işime geldi çünkü küçük yaşlardan beri çalışıp milletin kahrını çekiyorum ilerde pişman olur muyum bir de annem sen evlenince kızın bizim yanımızda kalsın dedi ben pek sıcak bakmadım bari ilk zamanlar bizde kalsın dedi bu sefer de hemen mi yanıma almalıyım bir süre sonra mı bilemedim iki konuda da fikir verirseniz sevinirim
Merhabalar 35 yaşındayım ilk eşimden boşandım bir tane çocuğum var ilkokula giden boşandıktan sonra çocuğumla beraber ailemin yanında yaşamaya başladım ailem özellikle de annem kızıma çok düşkün kızımı benden fazla düşünürler desem yeridir 2.evliliği düşünmüyordum ama ailem sürekli karşına iyi biri çıkarsa evlen diye telkinde bulundular 5 ay önce ablamın eşi aracılığıyla birisiyle tanıştım 48 yaşında ama yaşını hiç göstermiyor kafa yapılarımız uyuşuyor kızımla tanıştırdım onun da, onayını aldım evlenmeyi düşündüğüm kişi evlenince çalışmanı istemiyorum diyor açıkcası benimde işime geldi çünkü küçük yaşlardan beri çalışıp milletin kahrını çekiyorum ilerde pişman olur muyum bir de annem sen evlenince kızın bizim yanımızda kalsın dedi ben pek sıcak bakmadım bari ilk zamanlar bizde kalsın dedi bu sefer de hemen mi yanıma almalıyım bir süre sonra mı bilemedim iki konuda da fikir verirseniz sevinirim
Doğru söylüyorsun da bu mantıkla da boşanan kaç kişi tekrar evlenebilir ki?Ben hiç kızını bırakma filan demeyeceğim açıkçası, evlenecekse kızını ailesine bırakması ehven, elin adamıyla aynı eve sokacağına. Bazı riskler herkesin malumudur sanırım.
Ya evlenir tabi ki çoğu kişi de evleniyor ama bin kere düşünmeli çocuğu varsa, hele de kızsa. Tabi ki her erkeğe de pedofili, sapık gözüyle de bakacak değiliz güvenilir biri de olabilir ama bunu aklı başında bir kadın anlar ancak, o taraklarda bezi var mı güvenilir mi vs. İşi bırakmayı düşünen birisi olduğundan konu sahibinden o enerjiyi almadımDoğru söylüyorsun da bu mantıkla da boşanan kaç kişi tekrar evlenebilir ki?
2 tane kızı var biri 20 diğeri 24 yaşında büyük olan evli küçük olan ünide okuyorİşi bırakınca ne olacak ? Eş adayınızın çocukları var mı ?
Yerinizde olsam böyle bir işe kalkışmamMerhabalar 35 yaşındayım ilk eşimden boşandım bir tane çocuğum var ilkokula giden boşandıktan sonra çocuğumla beraber ailemin yanında yaşamaya başladım ailem özellikle de annem kızıma çok düşkün kızımı benden fazla düşünürler desem yeridir 2.evliliği düşünmüyordum ama ailem sürekli karşına iyi biri çıkarsa evlen diye telkinde bulundular 5 ay önce ablamın eşi aracılığıyla birisiyle tanıştım 48 yaşında ama yaşını hiç göstermiyor kafa yapılarımız uyuşuyor kızımla tanıştırdım onun da, onayını aldım evlenmeyi düşündüğüm kişi evlenince çalışmanı istemiyorum diyor açıkcası benimde işime geldi çünkü küçük yaşlardan beri çalışıp milletin kahrını çekiyorum ilerde pişman olur muyum bir de annem sen evlenince kızın bizim yanımızda kalsın dedi ben pek sıcak bakmadım bari ilk zamanlar bizde kalsın dedi bu sefer de hemen mi yanıma almalıyım bir süre sonra mı bilemedim iki konuda da fikir verirseniz sevinirim
Ben almak istemiyorum demedim annem onlarda kalması konusundaYerinizde olsam böyle bir işe kalkışmam
Mutlu olmak evet sizin de hakkınız ama bir kız çocuğunuz var iken bunu erteleyebilirsiniz.
Yaş farkıda oldukça fazla.
Kızınızı neden yanınıza almak istememenize de anlam veremedim.
Umarım ağrısız başınıza dert almazsınız.