• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam Çok karışık

Duygu1988

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2010
68
15
98
İzmir
....................................................................................................

Son düzenleme:
ailesinin sen istemediginden, sevgilinin senden utandigindan, seni arkadaslariyla tanistirmadigindan önce seni aldatmasini sorun etmelisin :1closedeyes:
bence yapman gereken sey belli:delphin:

zor bir durum bir yanda aldatma bir yandan ailesinin seni istememesi diğer yanda da sevgilinin seni kimseyle tanıştırmaması.çocuğun yaptığı hiç bir doğru yok ki hepsi yanlış yanlış yanlış.üzülerek söylüyorum ama işin zor seviyorsa niye aldatıyor ben onu anlamış değilim demekki bir şeyler ters gidiyor.yani sonu yok gibi bu durumun.ailesi eğitim yönünden seni eksik buluyorsa sende dışarıdan ünivi okursun tatlım.ama sorun sadece aile değil erkek arkadaşın çok hatalı vede düzelmez bir insan 7 de ne ise 70 de o olurmuş yani boşuna emek verme zaman kaybetme.aklınıda sürekli ona takıp üzülme başka şeylerle uğraş kurslara git bence.olmayacak duaya amin denmezmiş.sen şans verdikçe o hala devam ediyor yanlışlarına.Allah yardımcın olsun vede doğru kararı verirsin kısa zamanda inş.

ailesinin sen istemediginden, sevgilinin senden utandigindan, seni arkadaslariyla tanistirmadigindan önce seni aldatmasini sorun etmelisin
bence yapman gereken sey belli (Canım tabıkıde haklısın doru söluosun benım zaten en cok kafama taktıgımda bu ama inan cok zorlanıorum denedım kac defa bitti dedimmm olmuyooo yapamadımmm Kendime sormuyomuyum neden senı aldatan bırıyle bırlkdesın die ama kendım bile cevabını bulamıorumm :(((:(:(

Ayşecimmm çok tesekkür ederım düşüncelerını bana sölediğinnn için evet hep yanlışşş heppp yanlışşş düzelmıcekde haklısın biliyorummm işin en kötu tarafıda bişeylerin farkında olupda devam etmekkk :( kendımı coook zorluyorummm onun yaptıkları aklıma gelıyor ve ondan nefretttt ediyorummm ama benı ona baglayan bişi var bunuda kendım bilmıyorumm Ailesinee gelincee üni = okurummm ama onların yaptıklarını unutamıcammm o yuzden caba gösterrmıyorumm ya bılmıorum işte cok karısğımmm

göz göre göre kullanılıyorsun....
herşey ortada daha ne bekliyorsun adamdan....:umursamaz:

tatlım 6 yıllık qeçmişi olabilir bi insanla.Ama qörüşmesine müsade ediceğin anlamına gelmez ki bu .guclubacismile eğer unutamadıysa niye seninle sevgili ? :olmaz: bence ilk başta bunlara müsade ederek yanlış yapmışsın.ailesinin seni üniv mezunu değilsin diye istememesi çok qurur kırıcı.alsanaalsanasmile bi insanı elindeki diplomaya göre seçip yargılayamazsın ki.senin iyi veya kötü olduğunu bu diplomaya göre mi karar vereceklermiş.:oklava: o kişi sende saplantı olmuş bence.bu kadar olumsuz şeyler bir araya gelmiş hem senden utanan bi insanla niye birlikte olasın ki.kafamçokkarıştı o insanla konuş ve ya beni olduğum gibi kabul et gerçekten bi sevgili ol ne o kızla ne de başkasıyla görüş sadece benimle ol gerçekten seviyorsan ailene de durumu iyice anlat de ya da bundan sonra ben böyle bir ilişki de yokum de.pişman olma ve yoluna devam et. seni gerçekten seven bi insan mutlaka çıkar.mutlu olmaya bak kimse senden daha kıymetli değil..:1hug:

tatlım 6 yıllık qeçmişi olabilir bi insanla.Ama qörüşmesine müsade ediceğin anlamına gelmez ki bu .guclubacismile eğer unutamadıysa niye seninle sevgili ? :olmaz: bence ilk başta bunlara müsade ederek yanlış yapmışsın.ailesinin seni üniv mezunu değilsin diye istememesi çok qurur kırıcı.alsanaalsanasmile bi insanı elindeki diplomaya göre seçip yargılayamazsın ki.senin iyi veya kötü olduğunu bu diplomaya göre mi karar vereceklermiş.:oklava: o kişi sende saplantı olmuş bence.bu kadar olumsuz şeyler bir araya gelmiş hem senden utanan bi insanla niye birlikte olasın ki.kafamçokkarıştı o insanla konuş ve ya beni olduğum gibi kabul et gerçekten bi sevgili ol ne o kızla ne de başkasıyla görüş sadece benimle ol gerçekten seviyorsan ailene de durumu iyice anlat de ya da bundan sonra ben böyle bir ilişki de yokum de.pişman olma ve yoluna devam et. seni gerçekten seven bi insan mutlaka çıkar.mutlu olmaya bak kimse senden daha kıymetli değil..:1hug:

Yazdıkların sözlerın cok hosuma gitti öncelıkle bana destek olmak üzere yazdgın ıcın cokk teşekkür ederim evet bende buna musade ettiğim için cok pişmanımmm keşke dıorum keşke ilk yakaladıgımda kesip atsaydım belkı ozaman sımdıkınden cok dha rahat kopabilme şansımmm olurdu ama yapmadımm şans üstüne şans verdimm aslında en buyuk HATAYI ben yaptımm dediğin gibi gercekden bende saplantı oluştuu bu ilşkiye ona karşı koyamıorumm ailesının hakaretlerı benı ıstememeleri çok acı verıoo ama ben hiç bişe yapamıorum bunlara karşılık hala onunla oluşummm bana YÜZSÜZLÜK gibi gelıyoor çok daha kötu oluyorumm aklımda ona dair hep bi şüphe hep aldatılma korkusu :( var zaten ona göre o kızla konuşuşu aldatma değilmiş... bu konuda çook pişkinnn.. hatasını asla kabul etmez bilmıorum yaaa neye nerden başlıcagımı neyı nasıl yapıcgımı hiç bilmıorumm... yardımın için cok tesekkur ederımm

merabalar önce... bitirmek çok zordur bunu en iyi ben bilirim heralde... 1,5 yıllık bi ilişkiyi bitirdim ben de her şeye göz yumdum aldattı, ilgisizleşti, bahaneler üretti neler neler bi türlü vazgeçemedim, bırakamadım... ama 2 hafta önce bi cesaret ettim bitti dedim, sonra çok pişman oldum arkadaşlarım elimden tuttu arama dedi, unutcaksın dedi, ağladım, hastalandım daha bir sürü şey... şu anda acaip bi rahatlama var üstümde, ha aklıma gelmiyo mu geliyo özellikle geceleri ama doğru olan bu, doğruyu yapmış olmanın müthiş rahatlığı var üzerimde... ne demek istediğimi anladın heralde...

Back
X