Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar kayınvaldenizle aranızda kaç saatlik mesafe var ...yada en az kaç saatlik mesafe olmalı bunu öğrenmek istiyorum ..karar aşamasındayım lütfen yardım edin tecrübeli hanımlar
ya kızlar kayınvaldenizle aranızda kaç saatlik mesafe var ...yada en az kaç saatlik mesafe olmalı bunu öğrenmek istiyorum ..karar aşamasındayım lütfen yardım edin tecrübeli hanımlar
valla değişir ister amerikada olsun ortalıgı karıstırmak isteyınce her türlü karıstırır bunun için soruyorsan uzaklıgın faydası yok...ama sen yinede aynı binada oturma
ya kızlr bende sekiz senelik evliyim ..bizde tayinciyiz annemlerde kayınvaldemlerle aynı yerdeler, bıktım artık tek başıma biryere kadar uzak kalmakta diye düşünüyorum şuan ,bilmiyorum yinede armızda şuan 8 saatlik mesafe en azında 1 saat olsa iyi olmazmı kızlar
geçerken uğradım ya da gelirken şunu al diyecek kadar yakın olmamak kafi bence..
saat derken?
herkesin öyle bir lüksü var mı? şu kadar saat mesafede olayım şeklinde.
hayatımızı daha çok işimiz belirliyo kayınvalidemiz değil..
bence bi kaç günlük yol mesafesi olmalı :) ama bizimde özel arabayla yarım saat![]()
biz tayinciyiz dedimya ..evet biz belirliyoruz yani aynı il değilde 1 saat mesafedeki ili seçebiliriz hem eşimde çok istiyor..bilmiyorum karasızım[/QUOTE
aynı semtte aynı binada hatta aynı evde yaşayanları düşününce..
endişeniz biraz abartılı geldi bana..
ev hanımı olduğunuz için büyükler herdaim müsait olduğunuzu düşünebilir.
daha sık gidip gelebilirler.
ama 1 saatlik mesafe de öyle pek yakın sayılmaz..