• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam çok karışık

baybi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
289
1
33
Antalya
................................................

Son düzenleme:
sonsuz mesafe :1: en az 1 2 saatlık yer olsun cnm mısafır qıbı qelsın qıtsın daha ıyı yakın olunca (bku) cıkıyo valla arada mesafe olması herzaman ıyıdır...

Biz Bursadayız kayınvalidem Trabzonda ama yakınımda olmasını isterdim çünkü çok severim ii anlaşırız...Tayinci olduğumuz için burdan sonra inş. yakın olan bir ile gitmek istiyoruz...

geçerken uğradım ya da gelirken şunu al diyecek kadar yakın olmamak kafi bence..

saat derken?
herkesin öyle bir lüksü var mı? şu kadar saat mesafede olayım şeklinde.
hayatımızı daha çok işimiz belirliyo kayınvalidemiz değil..

ya kızlar kayınvaldenizle aranızda kaç saatlik mesafe var ...yada en az kaç saatlik mesafe olmalı bunu öğrenmek istiyorum ..karar aşamasındayım lütfen yardım edin tecrübeli hanımlar

Uçakla 3 saat :)

Almanyada kendileri :D O kadar uzak ki kaç km olduğunu bile hesaplamıyorum :ssz:

ya kızlar kayınvaldenizle aranızda kaç saatlik mesafe var ...yada en az kaç saatlik mesafe olmalı bunu öğrenmek istiyorum ..karar aşamasındayım lütfen yardım edin tecrübeli hanımlar

valla değişir ister amerikada olsun ortalıgı karıstırmak isteyınce her türlü karıstırır bunun için soruyorsan uzaklıgın faydası yok...ama sen yinede aynı binada oturma

ya kızlr bende sekiz senelik evliyim ..bizde tayinciyiz annemlerde kayınvaldemlerle aynı yerdeler, bıktım artık tek başıma biryere kadar uzak kalmakta diye düşünüyorum şuan ,bilmiyorum yinede armızda şuan 8 saatlik mesafe en azında 1 saat olsa iyi olmazmı kızlar

valla değişir ister amerikada olsun ortalıgı karıstırmak isteyınce her türlü karıstırır bunun için soruyorsan uzaklıgın faydası yok...ama sen yinede aynı binada oturma

aynı bina değil be kardeşim ...ölürüm aynı bina olsa 1 saatlik meafe nasıl sizce

ya kızlr bende sekiz senelik evliyim ..bizde tayinciyiz annemlerde kayınvaldemlerle aynı yerdeler, bıktım artık tek başıma biryere kadar uzak kalmakta diye düşünüyorum şuan ,bilmiyorum yinede armızda şuan 8 saatlik mesafe en azında 1 saat olsa iyi olmazmı kızlar

şekerim kaynanadan kaynanaya değişir bu durum anlasabılıyorsanız yakın olman iyi tabı ...ama fitnelik varsa biraz 1 saatten fazla yakın olmasın

geçerken uğradım ya da gelirken şunu al diyecek kadar yakın olmamak kafi bence..

saat derken?
herkesin öyle bir lüksü var mı? şu kadar saat mesafede olayım şeklinde.
hayatımızı daha çok işimiz belirliyo kayınvalidemiz değil..

biz tayinciyiz dedimya ..evet biz belirliyoruz yani aynı il değilde 1 saat mesafedeki ili seçebiliriz hem eşimde çok istiyor..bilmiyorum karasızım

kızlar şunuda söylim ben ev hanımıyım eşim çalışıyor

bizim aramızda 12 saat var canım ama kayınvalidemle armızdada bir sorun yok çok şükür:34: ne varlığı belli ne yokluğu 9 tane çocuğu var ama tek başına yaşamayı seviyor gelmez gitmez aramaz biz gidersek görürüz benimkide böyle işte :1::1::1::1:

yakın olsa zırt pırt gelir 2 dk bile olsa yeter.uzak olsa yol uzun der aylarca kalır,hayatın zindan olur.mesafe önemli değil.önemli olan kayınvaliden nasıl biri.mesafeli mi yapışkan mı?gerçi anlaşılmıyor.sonradan huy değiştiriyorlar mübarekler.:19: benimki arabayla 5 dk lık mesafede ayda bir ya gelir ya gelmez.arada bir ben giderim.2-3 günde bir de telefon.onlar yaşlı ben hamile ve çocuklu.eşim gider bazen kahvaltıya erkenden.gönülleri olur.:49:

Yürüyerek gidip gelinecek mesafede olmasın yeter.

Ayrı şehirde olmak da zor olmalı.Bu sefer gidip kalmak gerekiyor.Bütün senenin acısı kalınan sürede çıkıyor zaten:)

o kayınvalidene bağlı, nasıl biridir kendileri?

benim evin 15dk uzaklıkta. ama çok sık gelip gitmez yada karışmaz:nazar:. ama bir arkadaşın k.validesi 10 saat uzaklıkta, her dakika arar karışır.

ha bu arada ben çalışıyorum. arkadaşım ev hanımı.onun evine sık kalmaya geliyor.

Son düzenleme:
biz tayinciyiz dedimya ..evet biz belirliyoruz yani aynı il değilde 1 saat mesafedeki ili seçebiliriz hem eşimde çok istiyor..bilmiyorum karasızım[/QUOTE

aynı semtte aynı binada hatta aynı evde yaşayanları düşününce..
endişeniz biraz abartılı geldi bana..

ev hanımı olduğunuz için büyükler herdaim müsait olduğunuzu düşünebilir.
daha sık gidip gelebilirler.
ama 1 saatlik mesafe de öyle pek yakın sayılmaz..

Back
X