Kafam çok karışık :((

nephilim

Bir Umuttu Yaşatan İnsanı
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2008
266
16
118
39
Merhabalar kızlar.

Önceki konumdan belki hatırlayan vardır.Sevgilimden bahsetmiştim ve çoğu kişi de bi geleceğimiz olmadığı yorumunu yapmıştı bana.

Bugünlerde kafam öyle karışık ki.

Yeni biri şuan konuştuğum görüştüğüm.Öyle güzel öyle tatlı bi insan ki.

Bu ilişkimde yaşamadığım daha doğrusu onun bana yaşatmadığı herşeyi yaşatıyo bana.

Romantik desen romantik yakışıklı desen fazlasıyla işi gücü yerinde esprili düşünceli hassas ve kısa sürede öyle düşkünleşti ki bana

Kafam cidden çok karışık ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.7,5 aylık bi ilişkim var.

Onu kandırıyomuşum gibi bi his var içimde huzursuzum, diğer yandan bi o kadar da mutluyum.

Lütfen bana bi fikir verin ne yapayım şimdi ben.?

Ayaklarımı yerden kesen bu insanla yoluma devam mı edeyim?

Yoksa bana bi çift güzel söz söyle ne olur diye yalvardığım 7,5 aylık ilişkimle mi?

Ki bu insan bana zamanında biz senle günü birlik yaşıyoruz diyen benim arkamdan o gidince biter işte diye konuşan bi insan.

Ha şimdi bunları yapıyor mu ? Hayır, aynı şehirlerde değiliz ama bitmedi. Artık bi geleceğimiz var diye düşünüyo mu bilemiyorum ama...

Fikirlerinize çok ihtiyacım var, daha önce böyle bişey geldi mi başınıza ?

Nasıl çıkacağım ben bu ikilemden ?

Şimdi ben tam anlayamadım bu 7,5 aylık ilişki zamanında bitmiş ama şu an tekrar mı görüşmek istiyor veya senmi unutamıyorsun

Şimdi ben tam anlayamadım bu 7,5 aylık ilişki zamanında bitmiş ama şu an tekrar mı görüşmek istiyor veya senmi unutamıyorsun

Yok tatlım.O ilişkim bitmedi devam ediyo hala.
Şimdiyse bi başkası aklımı çok fena karıştırdı :5:

haydi bakalım hepten hatlar karıştı biraz daha açık anlat bakayımm

bi kere eski ilişkin buradada çok onaylanmamış üstelik sen gidince bu iş biter diyen bir insan sana değil senin sevgine bağlı demektir.. ama ne olursa olsun aldatılmayı haketmiyor onunla görüşmeyi bırak hatta zamanında bıraksaydın şu anda hayatına giren ayaklarını yerden kesen insan ile gayet mutlu yoluna devam edecektin bunu yaşamayacaktın..

yeni insan için bişey diyemeyeceğim ama hayatında su an biri oldugunu bilse emin ol çok üzülürdü

Neden seni umursamayan, saymayan birini düşünüp kafanı karıştırıyorsun anlamadım

Aklın yolu bir ; nerde mutluysan orada olacaksın

haydi bakalım hepten hatlar karıştı biraz daha açık anlat bakayımm

Şimdi benim 7,5 aydır devam eden bi ilişkim var.
Şuan aynı şehirlerde değiliz erkek arkadaşımla.
Ve ben bi kaç gün önce yeni biriyle tanıştım ve beni görmek için 300 küsür km yol geldi.
Öyle etkilendim ki.Öyle güzel bi adam ki.
İkisinin arasında kaldım ve ne yapacağımı bilemiyorum ben.
Anlatabildim mi ? :43:

Neden seni umursamayan, saymayan birini düşünüp kafanı karıştırıyorsun anlamadım

Aklın yolu bir ; nerde mutluysan orada olacaksın

Yaşanmışlıklar mı geçirdiğimiz zamanlar mı nedir bilmiyorum beni engelliyo.
Off çıkamıorum işin içinden mantiğim kalbimi yenemiyo kalbimde mantığını kavga edip duruyolar işte:43:

bence sen baskasiyla görüstüysen digerine karsi hicbir seyin yok demektir..

ama o kiside bunu hakketmiyor keske daha önceden ayrilip biraz zaman verip kendine öyle birseyler olsaydi..

ben suna inaniyorum suanda 300 km yoldan gelen kisi ne kadar iyi olursa olsun

bunun sonuda olmaz cünkü aldatmanin cezasi malasef bu sekilde sonucaniyor

7 bucuk aylık olanı bılmemde..suan aklını karıstıran o romantık erkekte bıgun yok olacak emın ol:1::1: sen mantıklı olanı yap,ısın ask yonunu dusunme bıgun o bıter..anlasabıldıgın hangısıyse onu sec,hayat arkadası olacaksınız sonucta..hayatın ezıyete donusmesın anlasamadıgın bırıyle..

cevabını kendin vermişsin aslında.
seni düşünen umursayan adamla birlikte ol.
"eğer 2 kişi arasında kalıyorsan ikincisini seç çünkü eğer birincisini gerçekten sevseydin ikincisi olmazdı..."

dıger yandan henuz devam eden bı ılıskın varken araya baskasının gırmesı pek hos olmamıs..ama sen ılıskın varken baskasından etkılenebılıyorsan 7 bucuk aylık ılıskının temellerı pek saglam degılmıs zaten

bence sen baskasiyla görüstüysen digerine karsi hicbir seyin yok demektir..

ama o kiside bunu hakketmiyor keske daha önceden ayrilip biraz zaman verip kendine öyle birseyler olsaydi..

ben suna inaniyorum suanda 300 km yoldan gelen kisi ne kadar iyi olursa olsun

bunun sonuda olmaz cünkü aldatmanin cezasi malasef bu sekilde sonucaniyor

Aldatmak.ne kadar soğuk bi kelime değil mi.? :26:

teşekkür ederim canım yorumun için.Ben başımı vuracak taş arayayım en iyisi :43:

7 bucuk aylık olanı bılmemde..suan aklını karıstıran o romantık erkekte bıgun yok olacak emın ol:1::1: sen mantıklı olanı yap,ısın ask yonunu dusunme bıgun o bıter..anlasabıldıgın hangısıyse onu sec,hayat arkadası olacaksınız sonucta..hayatın ezıyete donusmesın anlasamadıgın bırıyle..

Aşksız bi hayat düşünemiyorum ki ben. Çok mu hayalperest oldum :26:

Canım o niye yok olsun ki yahuu :43:

cevabını kendin vermişsin aslında.
seni düşünen umursayan adamla birlikte ol.
"eğer 2 kişi arasında kalıyorsan ikincisini seç çünkü eğer birincisini gerçekten sevseydin ikincisi olmazdı..."

Beni bu hale o getirdi bana yaptıklarıyla, umursamazlığıyla, ilgisizliğiyle iletişimsizliğiyle. :14:

Aşksız bi hayat düşünemiyorum ki ben. Çok mu hayalperest oldum :26:

Canım o niye yok olsun ki yahuu :43:

evlenınce hıc romantık olmuyorlar..onun her halını goruyorsun,kahramanken sıradan ınsan oluverıyorlar:1:
bu arada bende bekarken cogu kez,bırıyleyken baskasından etkılendım ve ondan ayrılıp dıgerıne basladım..ama emın ol hıcbırı kalıcı olmuyor..gercek askı yasadıgında onun ustune kımseyı getıremıyorsun..sadece onunla evlenmek ıstıyorsun..belkıde benım gıbı 8 sene aradan sonra evlenıyorsun..

Aldatmak.ne kadar soğuk bi kelime değil mi.? :26:

teşekkür ederim canım yorumun için.Ben başımı vuracak taş arayayım en iyisi :43:

gercekten yazarken pek bir anlam ifade etmedi ama sen deyince kötü geldi..

sonucta 7.5 aylik olanda cok yeni iliski aslinda yani herseyin cok güzel olacagi zaman

ama benim anladiigm sen ikisiylede uzaksin ve anladigim kadariyla sen uzaktan iliski yürütemiyorsun

yani onun icin ya birini sececeksin ama bu durumu anlatmazsan nasil olur ?

anlatirsan olacaklar belli bence ikisinide birak sen yaninda yakininda biriyle ol,belkide uzaktan iliskilerde iyi degilsin

en azindan 7.5 aylik bir iliskide bu kadar yilginlik varsa,

digeriyle nerde tanistin ve neden geldi?

Geleceğiniz olmadığını düşünüyorsa hemen çek git , hiç uğraşma... Sonu gelmez çünkü, o düşünmüyorsa.
Hele ki seni mutlu eden biri çıkmışken karşına. Arkana bile bakma bence...
"o giderse biter" diyen, sana iki çift güzel sözü çok gören bir adam mı? Yoksa seni görmek için 300 km yol gelen bir adam mı? Zaten 7.5 aydır beraber olduğun kişi seni mutlu etseydi, o 2. adam asla hayatına girmezdi.
Bırak onu. O anlık ilişkilerle takılsın. Sen de mutlu olmaya bak.

Son düzenleme:
gercekten yazarken pek bir anlam ifade etmedi ama sen deyince kötü geldi..

sonucta 7.5 aylik olanda cok yeni iliski aslinda yani herseyin cok güzel olacagi zaman

ama benim anladiigm sen ikisiylede uzaksin ve anladigim kadariyla sen uzaktan iliski yürütemiyorsun

yani onun icin ya birini sececeksin ama bu durumu anlatmazsan nasil olur ?

anlatirsan olacaklar belli bence ikisinide birak sen yaninda yakininda biriyle ol,belkide uzaktan iliskilerde iyi degilsin

en azindan 7.5 aylik bir iliskide bu kadar yilginlik varsa,

digeriyle nerde tanistin ve neden geldi?

Ahh ne güzel anlamışsın beni. Teşekkür ederim.

Uzaktan ilişki yürütmede problem yok aslında canım benim yaa.Sadece bana yaşattığı eksiklikler odunlukları ilişkimi bu hale getirdi.

Nasıl anlatırım ne derim bilemiyorum ki işte bende.Veya anlatmalımıyım ?

Diğeri o malum sitede bi arkadaşımın arkadaşıydı Konusmaya başladık ve seni görmek tanımak istiyorum diye geldi işte.

Ve çok kaliteli eğlenceli bi kaç saat geçirdik birlikte... :43:

Geleceğiniz olmadığını düşünüyorsa hemen çek git , hiç uğraşma... Sonu gelmez çünkü, o düşünmüyorsa.
Hele ki seni mutlu eden biri çıkmışken karşına. Arkana bile bakma bence...
"o giderse biter" diyen, sana iki çift güzel sözü çok gören bir adam mı? Yoksa seni görmek için 300 km yol gelen bir adam mı? Zaten 7.5 aydır beraber olduğun kişi seni mutlu etseydi, o 2. adam asla hayatına girmezdi.
Bırak onu. O anlık ilişkilerle takılsın. Sen de mutlu olmaya bak.

Canımm benim teşekkür ederim yorumun için.

Bende öyle düşünüyorum hatta biliyorum, dedim yaa beni bu hale getiren o oldu.
Yoksa ben bunu yapacak kadar kötü biri değilim. Yoksa yaptığım için bile kötü müyüm ? :43:
bırak onu diyosun ama yapamıyorum öyle küt diye ki.
Nasıl olacak nasıl söylerim bilemiyorum ki... :5:

Back
X