Kafam çok karışık :((

evet öyle yapıcam ve zamana yayıcam.
Üzülmek istemiyorum kii :5:

Tatlım önceki konularınıda biliyorum senim bak şuan bu ruh halin ile ikisinede saygısızlık ediyorsun ve bir ilişki içerisindeyken başka biri ile görüşebiliyorsan mevcut ilk ilişkinin hiç bir değeri kalmamıştır mantığını kullan. İkinci insana ise hemen güvenme şuan ki sevgilinin tutumları yüzünden onu ilah olarak görüyorsundur yanılma payında var bence dediğim gibi mantığını kullan ve empati kur sevgiden ziyade ne olursa olsun kimseye de saygısızlık gösterme.

aynı anda iki erkekle görüşüyosunuz sanırım. bu aşamada hangisiyle mutluysan ve hangisi sana gelecek için güven veriyosa onunla devam et. ve diğerine de haksızlık etmeden seçimini bir an önce yap. onların yerinde sen de olabilirdin o yüzden bu durumu uzatma bence. sonuçta sevgilin başka kızla görüşse bu senin de hoşuna gitmezdi.

şuan kı ayaklarını yerden kesen adam o dıeger çocuktan kaynaklıo onun sna veremedıklerı yuzunden .

Evet o 7.5 luk olandan ayrılmalısın 'AMA' diğeri için değil guzelım.

Kendin için o adam seni hak-etmıyor.

şuan kı ayaklarını yerden kesen adam o dıeger çocuktan kaynaklıo onun sna veremedıklerı yuzunden .

Evet o 7.5 luk olandan ayrılmalısın 'AMA' diğeri için değil guzelım.

Kendin için o adam seni hak-etmıyor.

Dediğini çook çook önceden yapmam gerekiyordu haklısın...:43:

zararını nersınden donsen kardır . topla cesaretini ve ayrıl .

hem bu adamın karsına çıkması ondan hoslanman belkıde bunlar bı işaret .

Belkide ayrılık kararını vermen için sana yardımcı olucak bı ısaret. sevgılı kulsun belkıde .

çunku benım gıbı 4 yılını ve hayallareını umutlarını yıtırmenı ıstemem daha fazla acı çekmeden bıtırmelısın hayırlıysa zaten tekrar olur.

zararını nersınden donsen kardır . topla cesaretini ve ayrıl .

hem bu adamın karsına çıkması ondan hoslanman belkıde bunlar bı işaret .

Belkide ayrılık kararını vermen için sana yardımcı olucak bı ısaret. sevgılı kulsun belkıde .

çunku benım gıbı 4 yılını ve hayallareını umutlarını yıtırmenı ıstemem daha fazla acı çekmeden bıtırmelısın hayırlıysa zaten tekrar olur.

Cnım benim çook çook teşekkür ederim sanaaa :16:

Çok iyi geldi söylediklerin.

Sen de üzülme hiç bişey için olur muu ? :16:

zaten eğer eski ilk birlikte olduğun kişiye aşık olsaydın şu an bi başkasına ilişkini bitirmeyi düşünecek düzeyde hisler beslemezdin. bence bu işi uzatmadan bitir ve bi adım at.

cnm bir insan ancak bir kişiyi sevebilir bu mantıklı olanı ama gel görki kalbımız bole demıyor.bence sen gercekten sevseydın ıkıncı kısıyı gözun dahi görmezdi en güzeli bir karar almalısın ve zaman yaymalısn cnm benım

Back
X