Kafam çok karışık.

SEPB

Allahın dediği olur...
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
111
19
98
Merhaba arkadaşlar ben yeni sayılırım kk. Size bir iki soru sormak istiyorum sizce erkek arkadaşımın ailesi ile tanışmalımıyım 4 buçuk yıl oldu fakat birşeylerin ciddiye binmesine 3-4 sene var üniversite son sınıftayım. Birde benim babam mezhep konusu yüzünden erkek arkadaşımı istemiyor. ?

ailelerin karsı cıkmasına ragmen evlenıp sonra yapamayıp buraya konu acan cok.
anne ve babalar herseyı bilir. nıye biliomusun cünkü senın yasından cok tecrubelerı vardır.
yasanmısları yedıklerı kazılar vardır. bunların sonucu=tecrubeleridir.

sizin aranızda sorun olmayabılır lakin ileride aileler arası bı sorun olur, cocugunuz olur yetıstırme tarzınız problem olur, eşinin ailesi veya senin ailen cocuga kendılerıne gore bıseyler ogretır dıgerıne batar. aranız gerılır. yıpranırsınız.

bu yazıdıgım tamamen bu forumdan cıkardıklarım, gördüklerim, okuduklarım.
umarım böyle olmaz ama bence bıraz daha bekle.
eğer olurda karar verıp tanısırsan ve evlenırseniz, arkadas tavsıyesi; eşinin ailesiyle fazla yüzgüz olma, mesafeli ol, aynı sekilde eşinide kendi ailenle yüzgöz etme, mesafelerini koru. mumkun oldugunca az sorun cıkar böyle olursa. mezhep farkından demıorum yanlış anlama. genelde böyle olmalı yoksa cıvıyor mevzu..

tanışmanın şu an için avantajı var mı bilmiyorum ama tanışma derim. Çevremde gördüğüm şeylerden yorum yapıyorum tanışıp evine girip çıktıktan sonra ilerde kv bir sorun yaşadığınızda şimdiki tanışmlar bile yüze vurulabiliyor, arkadaşında da dediği gibi mesafe iyidir her zaman için

Senelerdir erkek arkadaşım arada sırada söyledi annesiyle tanışmamı ve ben hiç oralı olmadım seninde dediğin gibi yüz göz olmak felan bana göre değil ve şimdi diyorum mezun olunca tanışayım ama ne bileyim ailemi ikna edip tanışmam daha doğrumu olur bilmiyorum. Aramızda ki mezhep ayrımı aslında babam ailesini tanımak isterse hiç problem olmaz çok uç değil düşüncelerimiz ama babamı ikna etmek çok zor kimseyi üzmek istemiyorum ve hep kendim üzülüyorum ilişkimiz çok yeni değil ve artık sıkılmaya başladım rutinlikten o yüzden birşeyler biran önce bitsin istiyorum ama acele ediyorum şöyle özetliyeyim son sınıftayım okuyorum ve kıyafet yerine tamamen ceyiz dizme merakım başladı bazen çok rahatsız oluyorum bu durumdan :)

söz nisan gibi bir durum yoksa tanısmanın da manası yok bence

mezhep konularında ayrım 2012 Türkiye'sinde hala oluyor mu ya, bence çok saçma

Malesef ki oluyor canım ve bu durum düşündükçe insanı üzmekten yıpratmaktan başka birşey yapmıyor

tanışma bence...
ciddiye binince ailen kabullenince daha doğru olur...

Ciddiye binmeden tanışma.
Ciddiye binmeden tanışınca tuhaf bi şey oluyor.Arada derede saçma bi durum da kalıyorsun

Merhaba arkadaşlar ben yeni sayılırım kk. Size bir iki soru sormak istiyorum sizce erkek arkadaşımın ailesi ile tanışmalımıyım 4 buçuk yıl oldu fakat birşeylerin ciddiye binmesine 3-4 sene var üniversite son sınıftayım. Birde benim babam mezhep konusu yüzünden erkek arkadaşımı istemiyor. ?

Aılen eger bu sekılde mezhep fılan takıntı sorun yapıosa bu ıs olmaz cunku ıkımkısı ewlenırken aılelerde deeee ewlenıyorrr ıkı kısınının karraarıyla. Olmuyor

Normalde bır ıkı seneden sonra kıs arkadasını erkek arkadasını tanıman normal evet amaaaaa bole bı sorun varsa Bu ıs yurumezzzzz her seye ramen aılenıde cıgneyemezsın

merhaba arkadaşlar ben yeni sayılırım kk. Size bir iki soru sormak istiyorum sizce erkek arkadaşımın ailesi ile tanışmalımıyım 4 buçuk yıl oldu fakat birşeylerin ciddiye binmesine 3-4 sene var üniversite son sınıftayım. Birde benim babam mezhep konusu yüzünden erkek arkadaşımı istemiyor. ?

canım tanışma bence evlenmenize uzun süre var anladığım kadarıyla şimdi tanışırsan eğer sürekli hal hatır sorup görmen lazım olcak kafanı ağrıtma boşyere;)yanlış konuştuysam affola;)

dıyelım kı tanıştın. yarın öbür gun aılen karşı cıkınca ne olacak sence karsı taraf sonucta el oglu oluyor bence bıyerden sonra

senın sevgılının anası babası dıdısı .... bu lıste var ya bu lıste

sonradan işler ters gıderse senın adın dunden razıydı olur

erkek tarafında hıcbı kıymetın kalmaz...

Haklısınız galiba duygusal değil mantıklı davranmam lazım. Teşekkürederim hepinize fikirleriniz için ;) Babamı da her ne olursa olsun ikna etmeye çalışıcam. Ne yardan ne atadan vazgeçerim.

Back
X