kafam çok karışık:((

günde hiç abartısız 10 kere arıyor mesajların haddi hesabı yok zaten farklı şehirlerde olduğumuzdan görüşmememiz zor sanki hiç bişey olmamış gibi devam etmeye calışıyor kafayı yiycem suclama hep sen yaptın sen ettin ya kendime bakıyorumda neymişim ben ya diyoru m

çok üzülüyom ya hp aklımdasın..erkek arkadaşın için de çok üzülüyorum ama naapsak bilmiyorum yani..önce senin kendini tedavi etmen lazımm

evet önce benim kafamda her şeyi sıfırlamam gerek ama onunda böyle yapması saçma ben onu hiç birşeye zorlamadım şimdi sanki her şey benim yüzümden olmuş gibi davranması da saçma

evet önce benim kafamda her şeyi sıfırlamam gerek ama onunda böyle yapması saçma ben onu hiç birşeye zorlamadım şimdi sanki her şey benim yüzümden olmuş gibi davranması da saçma

ya böyle bi durumda saldırganlaşması normal yani cnm inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer.

bilmiyorum artık bu aralar hayatım o kadar darma dağınık olduki şuan onu düşünecek halde değilim işten ayrılma durumlarım olcak yeni bir iş bulma telaşım bide üstüne özel sorunlar

amin şuan kafam o kadar karışık ki 3 yıldır aynı yerde çalışıyorum ilk şimdi şimdi ben isityorum ayrılmayı onu nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum işemi üzüleyim yoksa erkek arkadaşımın hali nemi inanın şaşırdım

özelde anlattım size burda anlatmam doğru olmaz

Sen onu sewmiyosun
Baskasindan bahseden suankini hice sayandir kizma ama yasayan kisi bizzat yengem olucak kadindi ve dayimla nisanliyken ayrildilar...eski aklindaysa yenin olmaz ileri gidincede hersey sararda sarar.....seven insan ufak tefek seye of poff demez.sen onu sewsen biraz daha huzurlu mutly olursun bukonuyu acman bile onun hakkinda ki karmasikligi gosterir....oda sewdigini bilip sabrediyorsa bir tuhaflik olabilir arkadasm evlenmek icin saglam bir psikolaji lazim boyle olmaz.seziyor ve asarim diyemez dememeli saglikli bir temel aticak diyorsan azcik geri adin at zaman iste

ben zaten ileri için hiç bir zaman söz vermedim ve ben ona yalan söylemedim bil bile sevdi zorlama yoktu zaten kafamda başka biri varken evlenmem çok saçma olur öyle bişeyide inat olsun diye yapmam dayınızın durumuna da üzüldüm

Bu adamin psikolojisi bozuk bir dedigi bir dedigini tutmuyor bununlani bir yola cikicaksin sende bence bir doktora git senin durumunuda iyi gormuyorum..bukadr seye ragmen nasil ne yapaym diyosn bence doktora git ve oadami sil at

bir kere bana karşı tutumunuz çok yanlış dışardan hiç birşey göründüğü gibi olmuyor ne yazık ki bizim ne yaşadığımızı hangi zorluklardan geçtiğimizi biz biliriz yorumunuz içinde teşekkür ederim ama çok tepkili yaklaşıyorsunuz

Arkadasim sana bir tavsiye vereyim sakat beyinlerle ruhen bedenen sende sakatlanirsin saglikli bir iliskin olmali hayattan zewk alicam diyosan telefonunu silkapat sayfa ac kendine boyle surekli sorun yasatan erkekler takintili oluyor saplanti yapiyorlar...dikktli ol tahrik edici yada sicak olan hic birlaf etme ...biraz kafani dinle gez dolas buadamida sil at hayatindan yasanan iyi seyleri unut cunku bazen 4yanlis gercekten 1 dogruyu goturebiliyor sana kufur etmesi bile ileride yapicaklarinin gostergesi..dikktli ol

Peki sen bilirsin ilerde evlenince biriyle anlarsin insanlar normal insan ariyor sorunlu insan degil..kufurler edilmis sen kalkmis yaninda oldugundan bahsetmissin saglikli aile guzel bir gelecek senin anlattiklarina uymuyor hakkinda hayrlisi ii aksamlar

iyi değil ayrılıp bitiren son lafları sayan keni dönüp hiç birşey olmamış gibi davranan kendi hesap sormalar ne yaptın kimle konuştun telimi değiştirsem de evimi biliyor şuan farklı şehirlerdeyiz ikna etmenin yollarını arıyorum

Peki sen bilirsin ilerde evlenince biriyle anlarsin insanlar normal insan ariyor sorunlu insan degil..kufurler edilmis sen kalkmis yaninda oldugundan bahsetmissin saglikli aile guzel bir gelecek senin anlattiklarina uymuyor hakkinda hayrlisi ii aksamlar

tabiki bende evleneceğim insanla huzurlu olmak isterim ama şuanki insanla tüm bağlarım koptu küfür etmeden önce yanındaydım şimdi bırakın yanında olmayı görmek duymaka bile istemiyorum

Back
X