Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb canım.. eski sevgilinle ne kadar süre birlikteydiniz??
1 buçuk yıldır haytımda biri var mutluyuz aslında ama sürekli kavga ediyoruz tartışmalar benim yüzümden çıkıyor pireyi deve yapıyorum sevgimi alışkanlıkmı bilmiyorum bırakamıyorum haksızlıkmı yapıyorum anlamıyorum çok iyi davranıyor resmen ağızımın içine bakıyor ama bazen o kadar soğuyorum ki sürekli bağrıyorum üzüyorum sevdiği için bişey demiyor hep alttan alıyor ama onu sevip sevmediğimi tam bilmiyorum sizce ne yapmalıyım??
sanırım haklısnız ne kendime nede ona eziyet çektirmeye hakkım var ben aklımda bitirmemişken ona zarar veriyorum en iyisi ayrılmaktı şuan onuda yaptık bitti
biliyorsunuz dün sevgilimden ayrıldım gece beni arayıp ağızına geleni saydı 1,5 yıldır benim hareketlerime bayılan ölüp biten adam dün açtı ağızını yumdu gözünü ben neymişim kendimi ne sanıyormuşum ben zaten seni sevmiyordumda gönül eğlendirdimde normalde her lafa cevabı olan ben sabır taşı oldum gece ağızımdan bir laf çıkmadı işin boyutunü küfürlere kadar vardırdı kapattı bitti aydıldık dedi sesimi bile çıkarmadım bidaha beni arama lanet olsun vs. şeyler söyledi sabah hiç bişey olmamış gibi hayatım ben şuraya gidiyorum haberin olsun diye mesaj atmış özür dilerim akşam üzrine çok geldim seviyorum ben seni gibi şeyler söyledi ben bırakmam seni sen benimsin sabahtan bu taraf arıyor açmıyorum frklı şehirlerdeyiz şuan gelemiyorda bir akıl verin en yapayım ben bitti bende ufacık bişey kalmadı içimde geceden sonra bardağı taşıran şeyler oldu yardım edin lütfen![]()
inanın sizin yorumlarınıza o kadar çok ihtiyacım varki birinin akıl vermesine aksine bana yardımı oluyorsunuz aradım yapamıyacağımızı olmayacağını anlattım sebeblerini saydım kırmadan dökmeden bitirdim oda kabul etti tamam dedi ama akşamına aradı sayması gerekmezdi heleki küfür asla bu yaşa kadar kimseden duymadığım şeyleri söyledi sinirlenmeninde bir adabı usulu vardır o ise çok şeyi aştı saygı da kalmamışsa daha fazla eziyet çekmenin anlamı yok şimdi ise hiç bişey olammaış gibi davranıyor niye surat yapıyorsun ben ne yaptım sana diye şeyler yazıyor inanın kafam o kadar karışık ki
normalde garip bir durum ama biz sevgiliden çok farklıydık ailesiyle arası yoktu daha doğrusu aile adına bir kavram yoktu anne babam olma olayı oldu bizde maddi manevi ben durdum yanında aldığı nefese kadar anlatırdı sorunlarını hep destek olup yanında oldum anne baba hak getire zaten bu kadar düşkünlük oldu