kafam çok karışık:((

hayatında yeni biri var aynı iş yerinde sanırım ciddi düşünüyorlarmış evlenecekmiş

o seni unutmuş bile niye böle yapıosn anlamıyorum.ben bana böle yapan birini sevmeye devam edemezdim gerçekten yapamazdım hele ki hayatımda beni böle seven biri varken..böle yapma,onu unut diyorum başka çaren yok senin..unutmak zorundasın ya sana resmen ihanet etmiş hala nasıl onu sevebilirsin anlamıyorum...kendine bi iyilik yap ve unut.başka diyebilecek bişey yok

denemedim mi sanıyorsunuz ilk aşık olduğum adam unutamıyorum haklısnız bişey diyemiyorum

1 buçuk yıldır haytımda biri var mutluyuz aslında ama sürekli kavga ediyoruz tartışmalar benim yüzümden çıkıyor pireyi deve yapıyorum sevgimi alışkanlıkmı bilmiyorum bırakamıyorum haksızlıkmı yapıyorum anlamıyorum çok iyi davranıyor resmen ağızımın içine bakıyor ama bazen o kadar soğuyorum ki sürekli bağrıyorum üzüyorum sevdiği için bişey demiyor hep alttan alıyor ama onu sevip sevmediğimi tam bilmiyorum sizce ne yapmalıyım??

büyük ihtimal sizin ki alışkanlık olmuş canım çnkü gerçekten ona aşık olsan bağırıp çağırmaya kıyamazsın kavga etmeyin diye ağızının içine bakarsın

bizim kavgasız günümüz geçmiyor en fazla 12 saat dayana biliyorum sonra sen bana onu dedin niye dedin başlıyorum tartışmaya alışkanlık oldu artık bizim ilişkimiz böyle geldi böylede gider tabi nereye kadar gider bilemiyorum

sanırım haklısnız ne kendime nede ona eziyet çektirmeye hakkım var ben aklımda bitirmemişken ona zarar veriyorum en iyisi ayrılmaktı şuan onuda yaptık bitti

bende ilk başalrda üzüldüm ama şimdi içim rahat akşamında arayıp ağızına gelen herşeyi saydı ağıza alınmayacak şeyler söylendi şimdi anladım iyiki bitmiş diyebiliyorum

biliyorsunuz dün sevgilimden ayrıldım gece beni arayıp ağızına geleni saydı 1,5 yıldır benim hareketlerime bayılan ölüp biten adam dün açtı ağızını yumdu gözünü ben neymişim kendimi ne sanıyormuşum ben zaten seni sevmiyordumda gönül eğlendirdimde normalde her lafa cevabı olan ben sabır taşı oldum gece ağızımdan bir laf çıkmadı işin boyutunü küfürlere kadar vardırdı kapattı bitti aydıldık dedi sesimi bile çıkarmadım bidaha beni arama lanet olsun vs. şeyler söyledi sabah hiç bişey olmamış gibi hayatım ben şuraya gidiyorum haberin olsun diye mesaj atmış özür dilerim akşam üzrine çok geldim seviyorum ben seni gibi şeyler söyledi ben bırakmam seni sen benimsin sabahtan bu taraf arıyor açmıyorum frklı şehirlerdeyiz şuan gelemiyorda bir akıl verin en yapayım ben bitti bende ufacık bişey kalmadı içimde geceden sonra bardağı taşıran şeyler oldu yardım edin lütfen :(

ya acaba karşıdaki arkadaş da öle düşünüyor mu??ona çok üzüldüm ben gerçekten

biliyorsunuz dün sevgilimden ayrıldım gece beni arayıp ağızına geleni saydı 1,5 yıldır benim hareketlerime bayılan ölüp biten adam dün açtı ağızını yumdu gözünü ben neymişim kendimi ne sanıyormuşum ben zaten seni sevmiyordumda gönül eğlendirdimde normalde her lafa cevabı olan ben sabır taşı oldum gece ağızımdan bir laf çıkmadı işin boyutunü küfürlere kadar vardırdı kapattı bitti aydıldık dedi sesimi bile çıkarmadım bidaha beni arama lanet olsun vs. şeyler söyledi sabah hiç bişey olmamış gibi hayatım ben şuraya gidiyorum haberin olsun diye mesaj atmış özür dilerim akşam üzrine çok geldim seviyorum ben seni gibi şeyler söyledi ben bırakmam seni sen benimsin sabahtan bu taraf arıyor açmıyorum frklı şehirlerdeyiz şuan gelemiyorda bir akıl verin en yapayım ben bitti bende ufacık bişey kalmadı içimde geceden sonra bardağı taşıran şeyler oldu yardım edin lütfen :(

yaw canım benim ya valla o kadar çok istiyorum ki sana yardımcı olmayı...yani sen ayrıldık deyince demekki kan beynine sıçradı ve ağzına geleni söyledi ama küfür falan ağır şeyler yani ne kadar sinirlenmiş olsa da keşke söylemeseydi böle şeyler.ya seni kaybtme korkusuyla böyle dengesizleşti galiba...yani cvp verme diyorum ben çünkü zaten sağlıklı bi ilişki değildi.bitmesi bence en doğrusu..sen fikir sordun ben de söyledim..bilmiyorum bu sonuçtan dolayı kendimi sorumlu hissetmeli miyim..eşime anlattım ayrıl dedim diye bana kızdı..sen insanların hayatlarına ne karışıyosun diye...allah hakkında hayırlı olanı versin..

inanın sizin yorumlarınıza o kadar çok ihtiyacım varki birinin akıl vermesine aksine bana yardımı oluyorsunuz aradım yapamıyacağımızı olmayacağını anlattım sebeblerini saydım kırmadan dökmeden bitirdim oda kabul etti tamam dedi ama akşamına aradı sayması gerekmezdi heleki küfür asla bu yaşa kadar kimseden duymadığım şeyleri söyledi sinirlenmeninde bir adabı usulu vardır o ise çok şeyi aştı saygı da kalmamışsa daha fazla eziyet çekmenin anlamı yok şimdi ise hiç bişey olammaış gibi davranıyor niye surat yapıyorsun ben ne yaptım sana diye şeyler yazıyor inanın kafam o kadar karışık ki

inanın sizin yorumlarınıza o kadar çok ihtiyacım varki birinin akıl vermesine aksine bana yardımı oluyorsunuz aradım yapamıyacağımızı olmayacağını anlattım sebeblerini saydım kırmadan dökmeden bitirdim oda kabul etti tamam dedi ama akşamına aradı sayması gerekmezdi heleki küfür asla bu yaşa kadar kimseden duymadığım şeyleri söyledi sinirlenmeninde bir adabı usulu vardır o ise çok şeyi aştı saygı da kalmamışsa daha fazla eziyet çekmenin anlamı yok şimdi ise hiç bişey olammaış gibi davranıyor niye surat yapıyorsun ben ne yaptım sana diye şeyler yazıyor inanın kafam o kadar karışık ki

yani sevmediğin biriyle birlikte olmak mantıklı değil..o da zamanla kabullenecektir inşallah... onun için de çok üzülüyorum gerçekten ama sen başkasını düşünürken olmazdı...yani bunu kabullenmesi de çok tuhaf geldi bana zaten..:31:

normalde garip bir durum ama biz sevgiliden çok farklıydık ailesiyle arası yoktu daha doğrusu aile adına bir kavram yoktu anne babam olma olayı oldu bizde maddi manevi ben durdum yanında aldığı nefese kadar anlatırdı sorunlarını hep destek olup yanında oldum anne baba hak getire zaten bu kadar düşkünlük oldu

normalde garip bir durum ama biz sevgiliden çok farklıydık ailesiyle arası yoktu daha doğrusu aile adına bir kavram yoktu anne babam olma olayı oldu bizde maddi manevi ben durdum yanında aldığı nefese kadar anlatırdı sorunlarını hep destek olup yanında oldum anne baba hak getire zaten bu kadar düşkünlük oldu

bak şimdi iki kat daha fazla üzüldüm ya seni ailesi, her şeyi yerine koydu demekki...ama yapcak bişey yok...:5:

koyduysa o zaman bu şekilde davranmasına gerek yoktu ben ona yalan söylemedim o aklımda biri olduğunu bile bile kabul etti ben hiç bir şeye zorlamadım ama şimdi gel gelelim ki bütün suç benim oldu tamam onuda anlıya biliyorum ama ben ona karşı hep dürüst oldum

yani evet bu ilişki ileriye gitse ilerde de sinirlenince böle yapacak demkki yani insan bunu düşünüyor..aslında böle herşeyi alttan alarak değil de daha farklı bi strateji izleseydi ilişkinizde seni de kazanabilirdi ve unuttururdu eskiyi..ama malesef strateji yok...neyse arıyo mu hala bişey olmamış gibi?

günde hiç abartısız 10 kere arıyor mesajların haddi hesabı yok zaten farklı şehirlerde olduğumuzdan görüşmememiz zor sanki hiç bişey olmamış gibi devam etmeye calışıyor kafayı yiycem suclama hep sen yaptın sen ettin ya kendime bakıyorumda neymişim ben ya diyoru m

Back
X