erkekler bir süre sonra nasılsa benim nasılsa beni seviyor felsefesine bağladıkları için tuhaf gelmedi yazdıkların.ama tabi karekteride etkili bu durumda.konuşursan bile ne kadar değişir bilmem ama arada sen bu durumdan rahatsızlığını belli etmelisin.herşey güllük gülistanlık değilken öyle göstermek sadece seni yorar.ayrıca o ilgilenen kişilerde erkek olduğuna göre sonradan onlarda aynı moda geçicekelrdir :) onun için sen emek verdiğin zamanını harcadığınla ile ilgili elinden geleni yaparsan daha iyi olucaktır.ama tabi işe yaramazsada bir ömür ilgisizlik çekmekde hoş değil..[/QUOT
Çok güzel yazmışsınız.Bende o kadar sene boşa gitsin istemem.Sonuçta bende sevmiyorum tamamen soğudum diyemem.Seviyorum.En ufak bişey olsa üzülen yine benim.O yüzden daha ılımlı bir şekilde bu durumu atlatmaya çalışacağım inşallah.
Selam arkadaşlar.Bana bir konuda yardımcı olmanızı isteyeceğim.Benim yaklaşık 4 senelik bir ilişkim var.Şimdiye kadar karşı tarafın bir yanlışını görmedim Allah'tan.Farklı şehirlerdeyiz.Ben üniversite 3deyim o da çalışıyor.Gel gelelim soruna;neredeyse 4 yılda benim doğum günümde yada böyle yıl dönümlerinde hediye almamış birisi.Onun haricinde aldı almadı diyemem.Benim derdim hediye de değil.Benim derdim bana biraz ilgisiz davrandığını hissetmem.Yani ben onun doğum günü yaklaşınca kargolarla aynı güne denk gelsin diye uğraştım hep.Ama onun böyle bir uğraşını görmedim.Arar kutlar ancak hani insan bi kerede olsa ufacık birşey bekler.Onu yapmadı.Diğer sorun benim giyimime karışmakta.Beni sevdiğini hissediyorum ancak bazen bu giyim kıskaçlığı sinir ediyor.Ben çok aşırı açık bir insan değilimde.Diğer nokta ise;benim bayadır tanıdığım ortak arkadaşlarım olan bir arkadaşım var.Normal manada erkek arkadaş.Konuşurumda sürekli.Çok da efendi biridir kendisi.Bazen böyle çok ince laflar ediyor.Yani sevgilim bile etmiyor.Çok kibar davranır.Bu durum benim hoşuma gitse de aklımı çok karıştırıyor.Diyorum sevgilimle ilerde çok sorun yaşarmıyım diye.Onu seviyorum ancak ilgisiz tavırları beni deli ediyor.Yardımınızı bekliyorum.Bu noktada nasıl bir durum sergilemeliyim sevgilime karşı.Bu arada yeni mi farkettin ilgisizliği diyecek olan arkadaşlara,bu durumu şöyle açıklayım eskiden kör kütüktüm neredeyse fark etmedim şu anda daha çok gerçekleri görmek istediğimden olabilir.Teşekkürler.
hediye almasından ziyade,uzaktan uzaga cokta saglıklı bir ilişki yürütülebileceğini düşünmüyorum ben[/QUO
Hediye sorunu tam konu değil ama önemli olan ilgili olması.Zaten ilgili olunca hediyeyide düşünür.Bazen yanındaki bile yüzüne bakmıyor,ilgilenmiyor.Yani ne olacağını bilemeyiz tabi.Birde giyim konusu tabi.Bu aralar çok bunaldım.Sürekli ağlayasım geliyor.Ne yapacağımı bilmez haldeyim.Benim sorunum ilerde evlenince de mi böyle olacak.Onu düşünüyorum.Önemli olan bana değer verip,sevmesi.Uzaklık yakınlık farketmez.Değer vermiyorsa yanında olsa ne fayda.Yorumuna saygım sonsuz.Teşekkürler.
Hediye konusu önemli bence.
Hele ki doğumgünümde bana hediye verilmezse ben çok bozulurdum.
Bir de sen alıyormuşsun...
Bilmiyorum benim pek hoşuma gitmedi bu ilişki.
Selam arkadaşlar.Bana bir konuda yardımcı olmanızı isteyeceğim.Benim yaklaşık 4 senelik bir ilişkim var.Şimdiye kadar karşı tarafın bir yanlışını görmedim Allah'tan.Farklı şehirlerdeyiz.Ben üniversite 3deyim o da çalışıyor.Gel gelelim soruna;neredeyse 4 yılda benim doğum günümde yada böyle yıl dönümlerinde hediye almamış birisi.Onun haricinde aldı almadı diyemem.Benim derdim hediye de değil.Benim derdim bana biraz ilgisiz davrandığını hissetmem.Yani ben onun doğum günü yaklaşınca kargolarla aynı güne denk gelsin diye uğraştım hep.Ama onun böyle bir uğraşını görmedim.Arar kutlar ancak hani insan bi kerede olsa ufacık birşey bekler.Onu yapmadı.Diğer sorun benim giyimime karışmakta.Beni sevdiğini hissediyorum ancak bazen bu giyim kıskaçlığı sinir ediyor.Ben çok aşırı açık bir insan değilimde.Diğer nokta ise;benim bayadır tanıdığım ortak arkadaşlarım olan bir arkadaşım var.Normal manada erkek arkadaş.Konuşurumda sürekli.Çok da efendi biridir kendisi.Bazen böyle çok ince laflar ediyor.Yani sevgilim bile etmiyor.Çok kibar davranır.Bu durum benim hoşuma gitse de aklımı çok karıştırıyor.Diyorum sevgilimle ilerde çok sorun yaşarmıyım diye.Onu seviyorum ancak ilgisiz tavırları beni deli ediyor.Yardımınızı bekliyorum.Bu noktada nasıl bir durum sergilemeliyim sevgilime karşı.Bu arada yeni mi farkettin ilgisizliği diyecek olan arkadaşlara,bu durumu şöyle açıklayım eskiden kör kütüktüm neredeyse fark etmedim şu anda daha çok gerçekleri görmek istediğimden olabilir.Teşekkürler.
Haklısın gerçekten.Bazende diyorum bi hediye yüzünden de kavga çıkarmak ne kadar doğru diye düşünüyorum.
1. karşı tarafın yanlışı görmedim derken sanırım aldatmadan bahsediyorsun. ayrı şehirlerdeyken zaten seni aldatıp aldatmadığını bilemezsin
2. bugüne kadar senin doğum gününü bile önemsememiş olması ( kusura bakma ama sen onun için özel birisisin telefon etmekle olmaz bu iş) seven insan süpriz yapar. bu arada birbirine uzak şehirlerde misiniz?
3.kıyafetine karışması. bence kişi kendinde olmayanın başkasında da olmadığını düşünür. yani GÜVEN meselesi
4.o sana ilgi göstermediği halde sen ona sürekli ilgi göstermişsin. süprizlerle falan. belki de o yaptıklarını görsün de o da aynı şekilde yapsın diyedir ama bu hesap tutmaz malesef. daha çok şımarırlar.
5.sana nazik ve ilgili davranan bir erkek senden hoşlanıyordur. ve sen de erkek arkadaşından göremediğin ilgiyi ondan gördüğün için hoşuna gitmesi gayet normaldir.
tavsiyeme gelince, sen de ona senin ona davrandığın gibi davran ama gözüne sokmadan. aramıyorsa arama, ilgi yoksa ilgi verme.. işte her ne yapıyorsa aynısını yap. sanki normal birşeymiş gibi davran. nedenini sorduğunda ise bahaneler uydur. yoğundum, unutmuşum, ben de tam seni arayacaktım vs. seni ayrılmakla tehdit ederse sakin yeme. numaradır. birkaç gün aramaz belki ama dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır. sonra da nimetlerini afiyetle ye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?