Kafam çok karışık:(

t24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
718
6
33
Selam arkadaşlar.Bana bir konuda yardımcı olmanızı isteyeceğim.Benim yaklaşık 4 senelik bir ilişkim var.Şimdiye kadar karşı tarafın bir yanlışını görmedim Allah'tan.Farklı şehirlerdeyiz.Ben üniversite 3deyim o da çalışıyor.Gel gelelim soruna;neredeyse 4 yılda benim doğum günümde yada böyle yıl dönümlerinde hediye almamış birisi.Onun haricinde aldı almadı diyemem.Benim derdim hediye de değil.Benim derdim bana biraz ilgisiz davrandığını hissetmem.Yani ben onun doğum günü yaklaşınca kargolarla aynı güne denk gelsin diye uğraştım hep.Ama onun böyle bir uğraşını görmedim.Arar kutlar ancak hani insan bi kerede olsa ufacık birşey bekler.Onu yapmadı.Diğer sorun benim giyimime karışmakta.Beni sevdiğini hissediyorum ancak bazen bu giyim kıskaçlığı sinir ediyor.Ben çok aşırı açık bir insan değilimde.Diğer nokta ise;benim bayadır tanıdığım ortak arkadaşlarım olan bir arkadaşım var.Normal manada erkek arkadaş.Konuşurumda sürekli.Çok da efendi biridir kendisi.Bazen böyle çok ince laflar ediyor.Yani sevgilim bile etmiyor.Çok kibar davranır.Bu durum benim hoşuma gitse de aklımı çok karıştırıyor.Diyorum sevgilimle ilerde çok sorun yaşarmıyım diye.Onu seviyorum ancak ilgisiz tavırları beni deli ediyor.Yardımınızı bekliyorum.Bu noktada nasıl bir durum sergilemeliyim sevgilime karşı.Bu arada yeni mi farkettin ilgisizliği diyecek olan arkadaşlara,bu durumu şöyle açıklayım eskiden kör kütüktüm neredeyse fark etmedim şu anda daha çok gerçekleri görmek istediğimden olabilir.Teşekkürler.

hiç kimse dört dörtlük olamaz hiç kimse beklediği ilginin karşılığınıda alamam ama ztn ilgiliymiş bence aramasıda yeterli ki normaldede hediye alıyormuş bence bazı şeylere göz kapatmak gerekir şimdilik o kadar büyük bir sorun değil bence bazen şakayla karışık hiç sürpriz yapmıosun filan diye çaktırmadan bilinç altına gir nacizene benim düşüncem böyle

bemce sevgilinin hediye alma kültürü yok babasıda anasına almıyordur ikinci şık çok şımartmışsın, halen başka bir erkeğe sevebilirsin kuzum nişanlı değilsin ,sözlü değilsin daha iyisi varsa değerlendir,

Yorumlarınızı dikkate alacağım arkadaşlar.Ya çok şımarttım ya ben abartıyorum.Ona karşı birşey de söyleyemiyorum.Sırf bu nedenden kavga etmemek için.Başkalarının ilgisini görünce de keşke o da öyle olsa diyorum.Umarım hakkımda hayırlısı olur.

doğum günü ve yıldönümü bayanlar için çok öenmlidir.
4 yıl boyunca bunu işleseydiniz keske ..

ve gerçekleri görmeye başladığınıza göre o kişiyle ilgili tereddütünüz ve sevginiz ilk zamanlardaki gibi değil demektir.

evlilik cok farklı bir boyut. iyi değerlendir derim. hakkında hayırlısı olsun.

erkekler bir süre sonra nasılsa benim nasılsa beni seviyor felsefesine bağladıkları için tuhaf gelmedi yazdıkların.ama tabi karekteride etkili bu durumda.konuşursan bile ne kadar değişir bilmem ama arada sen bu durumdan rahatsızlığını belli etmelisin.herşey güllük gülistanlık değilken öyle göstermek sadece seni yorar.ayrıca o ilgilenen kişilerde erkek olduğuna göre sonradan onlarda aynı moda geçicekelrdir :) onun için sen emek verdiğin zamanını harcadığınla ile ilgili elinden geleni yaparsan daha iyi olucaktır.ama tabi işe yaramazsada bir ömür ilgisizlik çekmekde hoş değil..

Bazen diyorum ona karşı sevgim mi azalıyor? diye.Ancak bir insan hem sevip hem de ondan zamanla bıkmaya başlar mı ki? Çok karışık bi durumdayım malesef.Bu durum yüzünden kavgada yaratmak istemem.En iyisi sağlıklı düşünüp ona göre davranmalıyım.

hediye almasından ziyade,uzaktan uzaga cokta saglıklı bir ilişki yürütülebileceğini düşünmüyorum ben

Son düzenleme:
Hediye konusu önemli bence.
Hele ki doğumgünümde bana hediye verilmezse ben çok bozulurdum.
Bir de sen alıyormuşsun...
Bilmiyorum benim pek hoşuma gitmedi bu ilişki.

Hediye konusu önemli bence.
Hele ki doğumgünümde bana hediye verilmezse ben çok bozulurdum.
Bir de sen alıyormuşsun...
Bilmiyorum benim pek hoşuma gitmedi bu ilişki.

Haklısın gerçekten.Bazende diyorum bi hediye yüzünden de kavga çıkarmak ne kadar doğru diye düşünüyorum.

Kendimden örnek vereyim.
İlk yıldönümümüz sevgilimle bi'gün önce sevgilimin ağzından dökülen cümleler "bitanem ya yarın benim odayı güzelce bi'temizlesek mi" İşin kötü tarafı ciddiydi ay bak yine sinirim bozuldu

Allah'tan beklediğim özel günler dışında romantikliğini yapıyo da ordan kurtarıyo, daha zaman çok işliyorum özel günlerin önemini

Malesef benimki de "seviyorum, seviyoruz, bilmiyo musun?" kafasında olanlardan, adamlar ilk 3 aydan sonra rahat takılıyolar

bence seni normal olan erkek arkadaşnda etkiliyor onun inceliklerini farkettikçe sevgilinin açıklarını görüyorsun 4 yıldır almamışsa bundan sonrada hediye alçağını bi jest yapıcağını düşünmüyorum zamanlada soğukluk olcak gibime geliyor hislerini tartıp ona göre davranmanı önerebilirm sadece

Bence erkek arkadaşının sana olan ilgisizliği yüzünden diğer arkadaşın ufacık ilgisi bile seni heyecanlandırıyor. Çok normal..Sen çantada keklik değilsin ki seni ilgisiz bıraksın..Erkek arkadaşınla beklentilerini konuş. Kendini düzeltmediği müddetçe sen o ilgiyi dışarıda arayacaksın ve bu işin sonu ayrılığa gidecek.

Haklısın gerçekten.Bazende diyorum bi hediye yüzünden de kavga çıkarmak ne kadar doğru diye düşünüyorum.

Mesele hediye değil ki canım, sana gösterdiği değer.. Sen onun doğum günü için vakit harcıyorsun, emek veriyorsun, planlar yapıyorsun bir yandan da bu kadar titiz davranıyorsun ki aynı şeyi yapmak onun da aklına gelsin.. Haksız mıyım?..

İnsanlar birbirine değeri sadece "-seni seviyorum" "-ben de seni" ile değil ufak tefek jestlerle de göstermeli bence..

1. karşı tarafın yanlışı görmedim derken sanırım aldatmadan bahsediyorsun. ayrı şehirlerdeyken zaten seni aldatıp aldatmadığını bilemezsin
2. bugüne kadar senin doğum gününü bile önemsememiş olması ( kusura bakma ama sen onun için özel birisisin telefon etmekle olmaz bu iş) seven insan süpriz yapar. bu arada birbirine uzak şehirlerde misiniz?
3.kıyafetine karışması. bence kişi kendinde olmayanın başkasında da olmadığını düşünür. yani GÜVEN meselesi
4.o sana ilgi göstermediği halde sen ona sürekli ilgi göstermişsin. süprizlerle falan. belki de o yaptıklarını görsün de o da aynı şekilde yapsın diyedir ama bu hesap tutmaz malesef. daha çok şımarırlar.
5.sana nazik ve ilgili davranan bir erkek senden hoşlanıyordur. ve sen de erkek arkadaşından göremediğin ilgiyi ondan gördüğün için hoşuna gitmesi gayet normaldir.

tavsiyeme gelince, sen de ona senin ona davrandığın gibi davran ama gözüne sokmadan. aramıyorsa arama, ilgi yoksa ilgi verme.. işte her ne yapıyorsa aynısını yap. sanki normal birşeymiş gibi davran. nedenini sorduğunda ise bahaneler uydur. yoğundum, unutmuşum, ben de tam seni arayacaktım vs. seni ayrılmakla tehdit ederse sakin yeme. numaradır. birkaç gün aramaz belki ama dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır. sonra da nimetlerini afiyetle ye :)

Sen de ona hediye alma. O sana ne yapıyorsa sen de öyle karşılık ver. Bir de bunu dene. O seni iki kez arıyorsa mesela sen bir kez ara. O iki kez gelirse sen bir kez git. Anlatabildim mi? Kaçan kovalanır. Sana ne kadar değer veriyorsa sen de o kadar değer ver.

Evet canım ayrı şehirlerdeyiz.Tamamdır teşekkür ederim tavsiyelerin için :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…