Kafam cok karısık ..

Loveliiess

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
302
12
118
Denizli
6 ay once cok sevdigim sevgilimden ayrıldım o benım icin herseydı hayatımı ona adamıstım ama benden ayrıldı hala tam olarak nedenını bile bilmiyorum o sıralarda bana destek olan 7/24 mesaj atan arayan bi erkek arkadasım vardı onun sayesinde derdimi unuttum msjlarindan etkilenmis olacagim kii ondan hoslandıgimi hissettim ama tabi baslarda gecici oldugunu anlayamamistim ayrıldıgım sevgilim bana gerı donmek istedi ama sonradan konusmaya basladıgım arkadasımla bi iliskiye basladıgım icin icim kan aglasa da kabul etmedim edemedim... Simdi aylar gecti anlik heyecanim bitti eski sevgilimi unutamadıgımı anladım ama simdiki cocuk o kadar iyi o kadar tatlı o kadar sempatik ki... Onu birakamiyorum mesajlasmaya doyamiyorum... Aılesıyle arasıı berbat, ona ben destek oldum ben karnını doyurdum her turlu ihtiyacına ben kostum haliyle bana coook baglandıı... O kadar sevgi dolu bakıyo ki bana, o kadar asik ki... Ben ona nasil bunu yapabildim hala bilmiyorum Ama onu sevmiyorum bundan eminim, sadece zor gunlerimde yanımda oldugu icin farkli bi bag var icimde. Simdi ne yapmalıyım bilmiyorum arkadaslarım diyor ki SENI GERCEKTEN SEVIYOR SAKIN BIRAKMA; ZAMANLA SENDE ISINIRSIN... Ama 5,5 ay gecmis ben bu cocuga ne zaman ısınacagım

bence ilişkide en çok seven olmak büyük bir yük büyük bir acıdır en çok seven her zaman en çok özler en çok üzülür en çok bağlanır en çok vazgçemez en çok seven olmak bence o kdr da güzel olmaz .. Şimdi duruma bakılırsa sen en çok seven olmadğına göre sırtında pek de fazla bir yük yok .. bence emin ol öteki türlüsünü yaşasan şuanki sevgilini asla bırakmaz ve bu durumdan hiç rahatsız olmazdın .
Bence eeski de kalan adı üstünde eski sevgilini artık unut ve şuan ki sevgilinle mutluluğu doya doya yaşa .. Hiç sevmesen bu kdr çok fedakarlık yapamazdın ki ona karşı demekki sende seviyorsun . çünkü erkeklerin kızlarla çıkma amaçları farklıdır çoğunun sevmeseler bile çıkarlar ama kızlar öyle değil ki bizim ne gibi bi amacımız olabilir ki düzgün bir insan olduktan snra o yüzden bence sen de onu seviyorsun sadece acaba neden bağlanamıyorum dedirten sorunun cevabı hala daha eskisinii düşünüyorr olman .. Kendince kararlar vermen lazım bence senin . Mesela eskisinden tamamen vazgeçmiş olsaydın için yana yana değil de çok rahatlıkla artık ben seni istemiyorum diyebilirdin ilk önce ondan tamamen vaazgeçmen gerek ondan sonra herşey zaten düzelecektir ..

buna benzer bir ilişki bende yaşadım..
yol yakınken dön.
olmuyor arkadaşım sadece iyi niyetle ,onun iyi olmasıyla olmuyor.. gerçekten sevmek aşık olmak çok farklı.
yapamıyorsun zaten.
karşı taraf için zor bir durum ama aşılabilinir.

Iliskide en cok seven en cok yorulan en cok uzulendır bunu bilirim. Suan uzerimde o yuk yok yatıp kalkıp onu dusunmuyorum acikcasi.. Eskiyi unutunca rahata erecegimi soyluyorsun. Peki ben onu nasıl unutacagım aklımdan cıkaracagım onu da soyler mısın?

o eskssinden seni daha çok düşünen biri var karşında , ondan daha çok değer veren seven her istedğini yapacak biri peki şimdikini de sallama şunu düşün esksiyleyken yapamadğın şeyleri yaap özgürce istediğin gibi git gönlünce gez şimdiki sevgilne söylesen bence bir sorun çıkarmaz anlayışlı olur .. biraz konuşmasak de bir kaç günü yalnızca kendine ayır her zaman yapmak istediğin ama erteledğin şeyleri yap özgürlüğünün tadını çıkar biraz kafanı dinle bazen insana kafa dinlemek yalnız kalmak o kadar iyi geliyor ki , yaz ayındayız spora git kurslara git .. okuyorsan şimdiden bir saatliğine vaktini derslere ayır ne biliyim kitap oku sinemaya git tek başına yap ya da arkadaşlarınla takıl o zaman kafan dağılır .. ha bir de en önemlisi illa onu düşünmemem gerek diyerek kendini zorlama aklına geldiğinde düşünmekten çekinme düşün elbet sonu gelecektir ayrıldığınız için düşünceni de bir sonuca bağlayacaksındır düşündükten sonra sonunda artık o benim değil herşey yaşandı ve bitti onun başka ilişkileri olabilir diye içinden tekrar edersen elbet kabullenirsin .. istediin kadar ağla istediğin kadar üzül üzülmemek için kendini tutma .. işte tutmadığın zaman tamamen unutursun ..

Son düzenleyen: Moderatör:
aşık olmadığını anladıysan yol yakınken dön bence.öbürtürlü hem ona hem kendine kötülük yaparsın.karşınadaki insanın gözlerine aşkla bakmak varken,neden kendini zorlayasın ki.

Dogru, haklısın. Ama iste bırakamıyorum icim acıyo sanki, bi yandan da alıskanlık var. Of offf

Dogru, haklısın. Ama iste bırakamıyorum icim acıyo sanki, bi yandan da alıskanlık var. Of offf

seni cok iyi anlıyorum.. bunu bende yaşadım ama inan dur demezsen mutlu olamazsın. olamayacaksın. tek taraflı sevgi yetmiyor çünkü sen onu arkadas gördügün icin olmuyor.

Coook tesekkur ederim yazdıklarının cok faydası oldu :)

aşık olmadığını anladıysan yol yakınken dön bence.öbürtürlü hem ona hem kendine kötülük yaparsın.karşınadaki insanın gözlerine aşkla bakmak varken,neden kendini zorlayasın ki.

Değil mi? Bende oyle dusunuyorum ama iste beni her dakika ask cumlelerine bogması bi saniye bile yalnız bırakmaması en kucuk kavgamızda aglaması.. Bunlar benı cok dusunduruyo eger bitirirsem o ne hale gelir kimbilir :18:

Bencede bitirmelisin. O seviyorken senin birşey hissetmemen ona haksızlık olur.

Sevdiğine git. Böyle tam olarak mutlu değilsin, aklında o var.:44:

Sevdigime gidemiyorum cünkü benden cok özür diledigi günlerce pesimden kosturdugu halde ben yeni bi iliskiye basladigim ıcın onu kabul edememıstım simdi artik bana karsi kin beslıyo nefret edıyo benden

Sevdigime gidemiyorum cünkü benden cok özür diledigi günlerce pesimden kosturdugu halde ben yeni bi iliskiye basladigim ıcın onu kabul edememıstım simdi artik bana karsi kin beslıyo nefret edıyo benden

Şuan da sen pişmansın ve seviyorsun. En azından elinden geleni yap. Konuş bence. Daha sonra olmasa bile en azından elimden gelen her şeyi yaptım diyeceksin. Ama adım atmazsan aklın hep orada takılı kalacak.

seni cok iyi anlıyorum.. bunu bende yaşadım ama inan dur demezsen mutlu olamazsın. olamayacaksın. tek taraflı sevgi yetmiyor çünkü sen onu arkadas gördügün icin olmuyor.

Evet evet cok dogru soyluyorsun arkadas olarak gordugum ıcın sevmedigim icin onda sureklı kusur buluyorum o da uzuluyo nasıl ayrılacagımı dahı bılmıyorum daha once ayrilmaya calistim ama cok yalvardı cok agladii

Ona kiyip da nasil bitirecegim ama isin orasi da var

Hiç olmazsa bi kere üzülecek. Emin ol en doğrusu bu. Devam etmek ona haksızlık olur, onun gerçekten iyiliğini istiyorsan bunu yapmalısın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…