Kafam Çok Karışık...

010712

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
1.488
812
198
Merhaba Hanımlar.
bugün itibariyle adetim 5 gün gecikti ki daha önce 1 gün bile gecikme yaşamamış biriyim. hem de tam korunmayı bıraktığımız ay olunca ben de hamilelik şüphesine kapıldım. bugün kanda hcg baktırdım 1.20 sonucu çıktı. negatif sonuçmuş. eee o zaman benim adetim niye gecikti ki... birkaç gün sonra testi tekrar yaptırsam mı?? geç döllenme olabilir mi?? tecrübesi olan arkadaşlar lütfen bu durumuma yorum yapar mısınız??

Normal duzenli regl olanlarin yilda birkez gecikme olmasi normalmis. sen bunu kafana takma.
hapla korunuyosan onu biraktigindan da olabilir. bide gecikme oldugu zaman rahim kendini gebelige hazirliyomus diye duydum.
Ama gec dollenme olayina gelince insallah oyle olur ama sen bu ihtimale kaptirma bence kendini. cunku duzenli regl oluyosan zaten gec dollenme neden olsun. Genelde pkolarda olur gec dollenme fln..
Uzun lafin kisasi insallah saglikli sihatli cok beklemeden kavusursun bebegine. kafan karismasin cok takarsanda dra git kist fln varsa da gecikme yapar...

Normal duzenli regl olanlarin yilda birkez gecikme olmasi normalmis. sen bunu kafana takma.
hapla korunuyosan onu biraktigindan da olabilir. bide gecikme oldugu zaman rahim kendini gebelige hazirliyomus diye duydum.
Ama gec dollenme olayina gelince insallah oyle olur ama sen bu ihtimale kaptirma bence kendini. cunku duzenli regl oluyosan zaten gec dollenme neden olsun. Genelde pkolarda olur gec dollenme fln..
Uzun lafin kisasi insallah saglikli sihatli cok beklemeden kavusursun bebegine. kafan karismasin cok takarsanda dra git kist fln varsa da gecikme yapar...

cevabın için teşekkür ederim. birkaç gün daha bekleyip doktora gitmeyi düşünüyorum. hapla korunmuyorduk. eşim korunuyordu. adet olacağım gün aynı adet belirtilerini yaşadım ve bekledim olcak die ama sonraki gün hiçbir belirtim kalmadı. şuan da kendimi hamile gibi hissediyorum.üst bacaklarımın iç kısmında ara ara gerilme hissediyorum ve sağ kasığımda da hafif batmalar olup geçiyor. hayırdır inşallah...

Back
X