kafam çok karışık :(

pnarask

sevmek sevilince güzel :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
1.476
514
163
merhaba herkese erkek arkadaşımın benden çok önce çok sevdiği bir kız varmış ilişkimizin başlarında onu hala sevdiğinden şüphe duyuyodum ve bir gün konuşmuştuk bu konuyu bana o sadece çocukluktu benim ilk aşık olduğum insan sensin demişti dün facesine girdim kızın soyismini arattırmış benim kontrol ettiğimi biliyor görürüm diye galiba soyismi yazıncada çıkıyor çünkü. onu hala kafasından atamadığından korkuyorum :( sormadım daha öyle bişey yoksada söyleye söyleye aklına düşürcem kızı diye.. ne yapmalıyım sizce ne düşünceğimi bilemedim :(

onu unutmamış olsaydı senle değil onla olurdu ... :ssz:
kafanı kurcalayıp mutsuz olma,tadını çıkarrrr ... :51:

Unutamamaktan degil öylesine merak etmiş olabilir.sana karşı davranislari normalse iliskiniz iyiyse kurcalama bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eskiye ragbet olsa bit pazarina nur yagar demisler atalarimiz gecmisi kurcalamanin anlami yok daha simdiden guvenmeyip kontrol etmissiniz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

onu unutmamış olsaydı senle değil onla olurdu ... :ssz:
kafanı kurcalayıp mutsuz olma,tadını çıkarrrr ... :51:

doğru söylüyosunuz kendime zarar veriyorum böyle düşündükçe çok teşekkür ederim cevabınız için

şu aratmalara o kadar takmayın bence
merak edip ne yapıyor diye bakmıştır

sürekli olmuyorsa üzerinde durmaya değmez

Unutamamaktan degil öylesine merak etmiş olabilir.sana karşı davranislari normalse iliskiniz iyiyse kurcalama bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah'ıma şükür bi sorunumuz yok aynen kurcalamamak en iyisi galiba teşekkür ederim cevabın için canım

aklına düşürme canım benim kendine güven ve hiiiççç umursama, benim erkek arkadaşımın eski kız arkadaşı da ona çok düşkünmüş her dediğini yaparmış ara sıra söyler ama ben amaan ben daha güzelim daha tatlıyım der geçerim
herşeyin çözümü coolluk :)

merhaba herkese erkek arkadaşımın benden çok önce çok sevdiği bir kız varmış ilişkimizin başlarında onu hala sevdiğinden şüphe duyuyodum ve bir gün konuşmuştuk bu konuyu bana o sadece çocukluktu benim ilk aşık olduğum insan sensin demişti dün facesine girdim kızın soyismini arattırmış benim kontrol ettiğimi biliyor görürüm diye galiba soyismi yazıncada çıkıyor çünkü. onu hala kafasından atamadığından korkuyorum :( sormadım daha öyle bişey yoksada söyleye söyleye aklına düşürcem kızı diye.. ne yapmalıyım sizce ne düşünceğimi bilemedim :(

Başka bi konuya giricektim ama sevgilimin eski sevgilisi kou olunca buraya girdim direkt..

Ne kadar çıkmışlar onlar *
siz ne kadardır berabersiniz ?

Eskiye ragbet olsa bit pazarina nur yagar demisler atalarimiz gecmisi kurcalamanin anlami yok daha simdiden guvenmeyip kontrol etmissiniz

haklısınız hiç açmıyım bu konuyu ona teşekkürler cevabınız için

Başka bi konuya giricektim ama sevgilimin eski sevgilisi kou olunca buraya girdim direkt..

Ne kadar çıkmışlar onlar *
siz ne kadardır berabersiniz ?

5 ay falan çıkmışlar galiba 2 seneyi geçti canım bizimde

Valla ben kizardim niye arattin diye , belki meraktir ama etmesin merak sen eski sevgilini merak ediyor musun ??

aklına düşürme canım benim kendine güven ve hiiiççç umursama, benim erkek arkadaşımın eski kız arkadaşı da ona çok düşkünmüş her dediğini yaparmış ara sıra söyler ama ben amaan ben daha güzelim daha tatlıyım der geçerim
herşeyin çözümü coolluk :)

evet canım coolluk gerekiyor bazen boşvermeye çalışıyorum bu konuyu ona açıpta keyfimizi kaçırmıcam teşekkür ederim cevabın için

şu aratmalara o kadar takmayın bence
merak edip ne yapıyor diye bakmıştır

sürekli olmuyorsa üzerinde durmaya değmez
sürekli olmuyo canım ama inşallah merak edipte bakmıştır teşekkür ederim cevabın için

Valla ben kizardim niye arattin diye , belki meraktir ama etmesin merak sen eski sevgilini merak ediyor musun ??
etmiyorum canım tabi ilk görünce arayıp bağırasım geldi ama ya dedim bişey yoksa boşuna tartışma çıkartmayım yada yüz yüzeyken sakin bi şekilde neden arattırdın aşkım mı desem ki boşvermeye çalışıyorum ama aklımın bi köşesinde şüphe :( teşekkür ederim canım cevabın için

ayda yılda bir merak eder bakarsa kavga sebebi değildir bence bir yere kadar. ama sadece bir isme düzenli bakarsa kötü niyet ararım.

etmiyorum canım tabi ilk görünce arayıp bağırasım geldi ama ya dedim bişey yoksa boşuna tartışma çıkartmayım yada yüz yüzeyken sakin bi şekilde neden arattırdın aşkım mı desem ki boşvermeye çalışıyorum ama aklımın bi köşesinde şüphe :( teşekkür ederim canım cevabın için

Kafan karismasin yine sen istedigini yap tabi ama ben sorardim bide 2 yil olmus benimde 2 yillik iliskim var whatsaptan sadece benimle konusur geçen baktim gorulme tarihi farkli bulustugumuzda aldim telefonu elime kimle konustunda sildin dedim :D biraz takintiliyim ben

Aynı bizim durumumuz gerçekten..

BEnimde sevgilimde eski takıntısı var gibi hissederdim..

benim erkek arkadaşımın benden önce en uzun o olmuş galiba ama sürekli ayrılmış kız bundan biz 5 aylık falan çıkarken ayrılmıştı benden arkadaşımada o kızı unutamadığı söylemiş sonra geri döndü çok pişman oldu ama içimden çıkmıyo o kızı sevmediğini biliyorum ama aklımda hep o kızla ilgili soru işaretleri var ondan böyle onunla küçücük bi olay bile olsa yiyip bitiriyorum kendimi :(

E seninki gene iyiymiş.Benim dengesiz eski kız arkadaşından bahsediyodu bi ara
Erkek milletine güvenilmez
Kendilerini bişey sanıyolar dengesizler
Benimki bide sürekli başka kızlara bakıyo yanımda ama kendisi bana göz açtırmaz:53:

Back
X