• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafam cok karisik

banahuzurgerek

yalniz kalmayi ogrendim..
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
968
43
43
35
Gunaydin arkadaşlar...
Kafam o kadar karışık ki sabaa kadar uyuyamadim sanırım uyudugumda saat 5 buçuk falandi şimdide kalktım eşimi işi gönderdim ve yine sorularla basbasayim evde....ben çok bunaldim hiç dertlesebilecegim arkadaşım yok..esim zaten benim dert sebebim dün alsam gelmiş tatile gideriz hep birlikte diyo bende sadece hi Tamm dedim...sürekli bi kendince konuşma çabasında jyanaşma cabasinda ben biraz soğuk duruyrm ama farkettim ki davranışının farkında ama sormuyor veya sorsa bile kendini haklı cikaricak birşey bulacak...bense düşündum tatile gitsek bile çocuk burnumdan getiricek ben tatil değil sarılık yapacağım ve yum tatil boyu kitabımı alıp oturup kitap okumayı düşünüyrm çocuktan fırsat bulursam..kimse beni yanlış anlamasın çocuğu sevmediğim veya bencil olduğum için değil sadece daha bir yıllık evliyikm ve bu ilk uzun tatilimiz olacak başbaşa olmak istiyrm..ve ayrıca çocuk her geçen gün tuhaf davraniyr en son en ufak şeyde sen kal biz babamla gidicez seni goturmicez..babam seni dovucek...gibi laflar ediyor...neyse ben nasıl bi tavır takinmaliyim arkadaşlar eşime karşı...sizden başka dertesip akıl alacağım kimsem yok

Çocuk siizn değil mi?
Kaç yaşında ki hem onun söylediklerine pek takılmayın adı üstünde çocuk..

Çocuk siizn değil mi?
Kaç yaşında ki hem onun söylediklerine pek takılmayın adı üstünde çocuk..
benim değil..4 yaşında çocuk olduğunu biliyorum ama çok zoruma gidiyr ben elimden geleni yapiytm hatta annesinden daha çok özen gösteriyorum biseyler öğretmeye çalışıyorum ama bana öyle söylemesi çok üzüyor..bide bu lafları gorumcemn yanında falan solese oda hemen kocami gaza getirmeye çalışır ...zaten dün gorumcem bendeydi ve gerckten beni deli ediyor yok si Başka yere tasinamazsnz çocuk burDa oturrken yok çocuğu tatile götürmek zorundasınz ve belli etmesede herşeye karışmayi çok istiyor

Sizin eski konularinizi hatirliyorum. Isiniz Cok zor.. Ben oz evladima yeri geliyo sinirleniyorum..annesi bakmiyormu siz tatildeyken o baksin yaaa

Yani ben artık sizin 'çocuktan' oldukça rahatsız olduğunuzu düşünmeye başladım. Daha dün böyle bir konunuz yok muydu?

Bir de eşimin çocuğu demek çok mu zor? Sürekli çocuk çocuk çocuk.
bu gün hep hemfikiriz.:-)

ben de böyle düşünüyorum bütün konularında.aslında fazlasıyla rahatsız çocuktan ama dile getirmiyor.:KK66:

çocuk senin olsa,onu bırakıp tatil yapmak içine sinermiydi.:KK43:

benim değil..4 yaşında çocuk olduğunu biliyorum ama çok zoruma gidiyr ben elimden geleni yapiytm hatta annesinden daha çok özen gösteriyorum biseyler öğretmeye çalışıyorum ama bana öyle söylemesi çok üzüyor..bide bu lafları gorumcemn yanında falan solese oda hemen kocami gaza getirmeye çalışır ...zaten dün gorumcem bendeydi ve gerckten beni deli ediyor yok si Başka yere tasinamazsnz çocuk burDa oturrken yok çocuğu tatile götürmek zorundasınz ve belli etmesede herşeye karışmayi çok istiyor

Tamam seni hatırladım şimdi herşeyden soğumuştun dimi tepkisizsin artık olaylara karşı..
Üf bu görümcelere gıcık oluyor sanane be kadın! Zaten senin derdin çocuğu dışlamak değilki.
O yaşlar sıkıntılı yaşlar çocugu bir pskologa götürseniz?
Belki de sizi kabullenmek istemiyor

Siz eşinizle evlendiğinizde bunu bilerek evlenmediniz mi? O sizin de evladınız sayılır,daha ufacık ne zararı var ki.Siz doğurmuş olsanız asla bu düşüncede olmazdınız. O da hissettiği için size bu lafları ediyor emin olun

Yani ben artık sizin 'çocuktan' oldukça rahatsız olduğunuzu düşünmeye başladım. Daha dün böyle bir konunuz yok muydu?

Bir de eşimin çocuğu demek çok mu zor? Sürekli çocuk çocuk çocuk.
zor değil ama her seferinde eşimin çocuğu yazmak zor nasıl hitap ettiğim önemli değil suan ki hissettiklerini önemli çocuğu çok seviyorum ama kocamla başbaşa kalmak istiyorum..ve çocuğun büyüdükçe beni resmen düşman ilan edeceğini düşünuyrm çünkü annesi sanırım biraz biseyide işliyor çocuğun kafasına..bakın yaşadıklarım o kadar zor ki suan mutsuzlugun dibindeyim dün evde kendi kendime ağladım arayıp dertlesecegm kimsem yok..evin içinde ağla ağla sonra otur tv izle gece başını yastığa köy ama milyon tane sorunla..

Sizin eski konularinizi hatirliyorum. Isiniz Cok zor.. Ben oz evladima yeri geliyo sinirleniyorum..annesi bakmiyormu siz tatildeyken o baksin yaaa
annesi suan çocuğu komple bana ver desem Tamm al ama nafakasini ver dicek bi kadin...ahh ahh son bir yıldır yaşadıklarim bi ben bi allah bilir

bu gün hep hemfikiriz.:-)

ben de böyle düşünüyorum bütün konularında.aslında fazlasıyla rahatsız çocuktan ama dile getirmiyor.:KK66:

çocuk senin olsa,onu bırakıp tatil yapmak içine sinermiydi.:KK43:
bakın yemin ederim çocuğu istemiyor değilim ben onu bilerek evlendim sadce kocamla başbaşa özel anlarım olsun istiyorum..zaten yarın öbürgün kendim çocuk dogursam zaten başbaşa hiç bişey yapamayacağım o zaman zaten onuda bırakmam gittiğim her yere goturrm .ben eşimin çocuklu olduğunu bilerek evlendim esimde benim bekar bir kız olduğunu bilerek evlendi yani başbaşa kalmak istiyecegimi bilerek evlendi ben çocuğu sevmeseydim zaten esim çocuğu hiç istemiyrdu eşimi gaza getirip çocuğa hiç bakmazdim o çocuğun günahı yok senin yavrun o direeyek hep arasını işittim...benin derdim çocuk değil yasadiklarim

Siz eşinizle evlendiğinizde bunu bilerek evlenmediniz mi? O sizin de evladınız sayılır,daha ufacık ne zararı var ki.Siz doğurmuş olsanız asla bu düşüncede olmazdınız. O da hissettiği için size bu lafları ediyor emin olun
evet benimde evladım..kendinizi benim yerime koyun bir yıllık evlisimiz ve eşinizle ilk uzun tatiliniz başbaşa olmak istemezmisiniz kocanuzla başbaşa anlarimiz olsun istemezmisiniz...yoksa cocik yaramazlık yapınca eşiniz tarafından azarlanmak her türkü şeyiyle ilgilenip en ufak şeyde tartışmak eşinizle yanyana bile oturamamak mi isterdiniz

evet benimde evladım..kendinizi benim yerime koyun bir yıllık evlisimiz ve eşinizle ilk uzun tatiliniz başbaşa olmak istemezmisiniz kocanuzla başbaşa anlarimiz olsun istemezmisiniz...yoksa cocik yaramazlık yapınca eşiniz tarafından azarlanmak her türkü şeyiyle ilgilenip en ufak şeyde tartışmak eşinizle yanyana bile oturamamak mi isterdiniz
Canım biz uzaktan yorum yapıyoruz,burdan bakınca istemiyomuş gibi duruyorsunuz. Kendimi sizin yerinize koyuyorum da büyük konuşmak istemem ama başka çocuğu olan biriyle evlenmezdim ki ben zaten.

Canım biz uzaktan yorum yapıyoruz,burdan bakınca istemiyomuş gibi duruyorsunuz. Kendimi sizin yerinize koyuyorum da büyük konuşmak istemem ama başka çocuğu olan biriyle evlenmezdim ki ben zaten.
)bende pişmanım böyle bir evlilik yaptığıma...içim bombos artik..eşime karşı nasıl davranmaliyim bilmiyrm...beni anlamiyr hep kendisini haklı görüyor

annesi suan çocuğu komple bana ver desem Tamm al ama nafakasini ver dicek bi kadin...ahh ahh son bir yıldır yaşadıklarim bi ben bi allah bilir
Demek ki annesi de sirf siz huzursuz olun diye cocugu kullaniyo.. ve cocugu size karsi dolduruyo mu ne.. cocugun size soylediklerinden oyle dusundum.. cocugu sevmediginizi dusunen arkadaslar var, oz cocugunuz olsa birakip tatile gidermiydiniz filan diyen var.. yaaa oz cocugu degil ve oz cocugu gibi sevmesi de zaten mumkun degil Nasil kendi dunyaya getirmis gibi sevsin ki.. annelik bambaska, baskasinin cocuguna annelik yapmak kolay olmasagerek, hele ki kendi henuz anne olmamisken.. sorumluluk Cok zor ve evde keyfince uzanmak varken surekli bir baskasinin cocuguyla ilgileniyor ve adi uvey anne,,, tum yaptigi goze batacak dusunsenize bir

konu sahibinin 2. evliliği olsa,çocuk da kendinin olsa bırakır tatile gönül rahatlığı ile gidermiydi.çocuğum da benimle olsa demez miydi.ben olsam çocuğumsuz bir yere gitmem,gitmiyoruzda.onlarsız boğazımızdan bir şey geçmiyoır.kocası da çocuğunu bu tatile götürmek istiyor bence böyle düşünmesi çok doğal.yanlış olan eşinden boşanınca çocuğundan da boşananlardır.:KK66:

Demek ki annesi de sirf siz huzursuz olun diye cocugu kullaniyo.. ve cocugu size karsi dolduruyo mu ne.. cocugun size soylediklerinden oyle dusundum.. cocugu sevmediginizi dusunen arkadaslar var, oz cocugunuz olsa birakip tatile gidermiydiniz filan diyen var.. yaaa oz cocugu degil ve oz cocugu gibi sevmesi de zaten mumkun degil Nasil kendi dunyaya getirmis gibi sevsin ki.. annelik bambaska, baskasinin cocuguna annelik yapmak kolay olmasagerek, hele ki kendi henuz anne olmamisken.. sorumluluk Cok zor ve evde keyfince uzanmak varken surekli bir baskasinin cocuguyla ilgileniyor ve adi uvey anne,,, tum yaptigi goze batacak dusunsenize bir
yazinizi okuyup ağladım dusnun nasıl dolmuşum...inanın ben öz annesinden daha çok ilgileniyrm yediğine ictigine özen gosteriyrm aman sağlıklı yesin aman et yesin muz yesin kötü kelime öğrenmesin ahlaklı bi cocik olsun..ama çok zoruma gidiyor çok...bugun tüm gün evi dip köşe temizlicem yemek yapicam oturup kitap okucam...yarın esimin işi var yin evde tekin yani yarın yine kahvaltı yapıp esim gidicem ben alicak kitabımı okucam yemek yapicam markete inerim belki esim fok geç gelir eminim..bu yani hayatım...kendi kendime mutlu olmaya calisiyrm

bakmayın o zaman çocuğa. bi zahmet babası bakıversin işe gitmesin gerekiyorsa ya da işten geldiğinde çocukla ilgilenmeyin yokmuş gibi davranın. siz ilgilenmezseniz bütün sorumluluk babaya ya da bir şekilde o bilmiş görümcenize kalır. bak demek kolay ama iş başa düşünce ne yapacaklar bilmiyorum....

gelelim benim esas yorumuma çocuklu adamı kabul ederseniz başı şeyleri mecburen sineye çekeceksiniz. yok ilk tatilmiş yok bilmem ne gibi anlamlar yüklemyin gerek yok. tatile mi gittiniz gidin yüzün kitap okuyun vs babası ilgilensin. ya da görümcenizide götürün halası değil mi bakıversin... sizin göreviniz çocuğa bakıcılık etmek değil ona ablalık etmek olsun. çok pişmansanızda boşanın gitsin ama eminim ki bu dediklerimin hiçbirini yapmayacaksınız. bazı insanlar sadece konuşur ama iş icraate gelince bişey yapamazlar. eski konularınızı biliyorum sanırım sizde bu bahsettiğim insanlar gibisiniz :KK14:

konu sahibinin 2. evliliği olsa,çocuk da kendinin olsa bırakır tatile gönül rahatlığı ile gidermiydi.çocuğum da benimle olsa demez miydi.ben olsam çocuğumsuz bir yere gitmem,gitmiyoruzda.onlarsız boğazımızdan bir şey geçmiyoır.kocası da çocuğunu bu tatile götürmek istiyor bence böyle düşünmesi çok doğal.yanlış olan eşinden boşanınca çocuğundan da boşananlardır.:KK66:
bakın ben çocukla hiç gitmeyelim demiytm bu ilk tatilimz diyrm doğal alarak başbaşa olmak istiyrm ki esim sadece vicdanını rahatkatiyr..tatile gittiğimizde ben çocuğa bakacağım esim tatil yapacak cocik durmayinca bana bagiricak...benim yüzüm düşünce ne bu süratsizlik diyip yine kizicak...eşime kendimde dedim bak bej cocik dogurmadan basabasa yapbileceklerimizi yapalım sonra zaten Yapamayacagiz o zaman zaten esim bırakmak isteaede ben birakmm evladını

bakmayın o zaman çocuğa. bi zahmet babası bakıversin işe gitmesin gerekiyorsa ya da işten geldiğinde çocukla ilgilenmeyin yokmuş gibi davranın. siz ilgilenmezseniz bütün sorumluluk babaya ya da bir şekilde o bilmiş görümcenize kalır. bak demek kolay ama iş başa düşünce ne yapacaklar bilmiyorum.... Bu sefer aldığımda akşamları ilgilenmedim çocukla esim bağırdı çocuğa ve sabredemedi bir saat bile hemen hadi yatalim dedi erkenden yattık...gorumcem sadece abisinin yanında yigenini seviyor nedense normalde hiç girmese demez ne yapıyor diye

gelelim benim esas yorumuma çocuklu adamı kabul ederseniz başı şeyleri mecburen sineye çekeceksiniz. yok ilk tatilmiş yok bilmem ne gibi anlamlar yüklemyin gerek yok. tatile mi gittiniz gidin yüzün kitap okuyun vs babası ilgilensin. ya da görümcenizide götürün halası değil mi bakıversin... sizin göreviniz çocuğa bakıcılık etmek değil ona ablalık etmek olsun. çok pişmansanızda boşanın gitsin ama eminim ki bu dediklerimin hiçbirini yapmayacaksınız. bazı insanlar sadece konuşur ama iş icraate gelince bişey yapamazlar. eski konularınızı biliyorum sanırım sizde bu bahsettiğim insanlar gibisiniz :KK14:

Back
X