• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafam cok karisik

esim öldürür beni öyle bişey yapsam...ben kadına soledim benimle iyi geçin yoksa yediğin her yaktı gittiğin bari birlikte olduklarını eşimle yaşadıklarını onu nasıl evine aldığını herşeyi herkese anlatırım onc kocana sonra arkadaşlarına rezil ederim seni dedim.ama kadın arsız hani ondan bahsetmek istemiyrm ama kadında ar namus kavramları pek yok. Tam şeytan esim biz nisnaliykentaktigi alyana oo benle evliyken takmiyrdum simdimi aluans takiyorsun demiş insan...beni her gördüğümde baştan aşagi süzüp kocamın elini tutiyorsamn yüzü hes karış oluyor..ki kendiside evli..kadın beni katiyen cekemiyr..
o zaman size sabır diliyorum en kısa zamanda düzelir umarım :KK61: kadın insan değil resmen

eee neden evlendin bile bile seni isteyende çoktu çevrende hatırladığım yazmıştın yani..evlendin bu çocuğu hep getirme isteğinden bahsediyor muydu..neyse ya baştan baştan baştan böyle sorulara gerek yok..sen ne yapacağını biliyorsun artık başlamışsın zaten..inşallah adam edersin ama bizim fikrimizi biliyorsun..Allah yardımcın olsun kocana da akıl fikir versin inşaallah..derslerine sıkı sarıl.
sarildim zaten...beni bekarken isteyen vardı her genç kız gibi ama ben hiç yanasmadim öyle hemen her önüne gekenle gezip tozan biri olmadım hiç..hattabir kaç ay evvel duydum ki beni gerçekten çok sevdiğini bildiğim ama uyusmadigimzi aile yapısı olarak anlasamayacagimizi düşündüğüm biri beni arkadasna sormuş arkadaşımda evlendi o demiş beni istemedi evlenmem daha okulum var diyordu ben onu çık sevmiştim ınş eside seviyordur uzmez demiş...çocuk suan yüksek lisans yapıyor
eee neden evlendin bile bile seni isteyende çoktu çevrende hatırladığım yazmıştın yani..evlendin bu çocuğu hep getirme isteğinden bahsediyor muydu..neyse ya baştan baştan baştan böyle sorulara gerek yok..sen ne yapacağını biliyorsun artık başlamışsın zaten..inşallah adam edersin ama bizim fikrimizi biliyorsun..Allah yardımcın olsun kocana da akıl fikir versin inşaallah..derslerine sıkı sarıl.
derslerime sarılıp eşimi pekumursamama yolunda gidicem zaten . Kendimede bakiyrm artik

belli zaten çocuğu düzgün yetiştirememişler şimdi siz düzgün yetiştirmeye çalışınca da rahatı mı bozuluyo neyse artık müdahale edip duruyo :KK12:
eşinizin cidden çocuk nasıl yetişir diye bi kaygısı olsa keşke de azcık araştırsa ama yok sanırım öyle bi niyeti
şu durum da siz fazla bile yapmışsınız ayrılmayı düşünmüyosanız kendinizle ilgillenmeye devam edin ve eşinize de çocuk nasıl yetişir biri anlatsın yani bi büyk olur aile terapisti olur
size davranışları da hoş değil zaten ama onlar için napılabilir hiç bilmiyorum tatlı dilden de mi anlamayan biri eşiniz
tatlı dil derken sessiz sakin eşimin dediklerini aksini dusunmiyrm solemiyrm benden iyisi yok o ne derse o. Yani... Ben ona anlatınca pek anlamıyor bende anlatmaktan vazgeçtim kendi bildiği davranıp egitsin

bence siz de çocukta uzmandan yardım almalısınız,sizi eleştirmek işin kolay yani ama tahmin edebiliyorum ki her ne kadar başta çocuğu biliyor olsanız da tamam deseniz de birlikte yaşamaya başlayınca durumlar değişmiştir.bu sadice tamam demekle aşılmaz bence, sonuçta evlilik zaten hayatınızda yenilik demek bir de 4 yaşında bir bebek onun sorumluluğu.. sizin ona onun size alışması kabullenmesi gerek bunu da biz eşiniz o bu değil siz yapabilirsiniz pedegog ve piskolog yardımı ile ,böyle giderse 4 yaşında bir bebeğin size bakışı bile sizi rahatsız mutsuz edecek siz de eşinize baskı yapacaksınız bir yandan da kendinize kızacaksınız o bir bebek ben gaddar mıyım diye..halbuki uzman yardımı ile sorunları aşabilirsiniz,,annesinin ne yaptığı tutumu sizi bağlamaz siz ona birşeyler öğretmeye çalışıyorum diyorsunuz ama acaba bunu nasıl yapıyorsunuz farkında olmadan bağırarak mı mimiklerinizle kızarak mı vsvsvs

Back
X