sevinccc Guru Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2007 169 11 318 41 Balıkesir 28 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi sevinccc #1 Merhaba arkadaşlar, eğer eşiniz sizi sevgiliyken aldatma niyetine girmiş ve siz bunu yeni öğrenmişseniz ne yapardınız?
Merhaba arkadaşlar, eğer eşiniz sizi sevgiliyken aldatma niyetine girmiş ve siz bunu yeni öğrenmişseniz ne yapardınız?
Hasatvakti Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Ekim 2015 2.545 5.235 78 28 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi sevinccc #2 sevinccc .!.: Merhab arkadaşlar, eğer eşiniz sizi sevgiliyken aldatma niyetine girmiş ve siz bunu yeni öğrenmişseniz ne yapardınız? Genişletmek için tıkla... Allah düsmanımın basına vermesin. Bu kadarını tahayyül bile edemezdim. Beynim durdu valla Hayatı burnundan getir bacım.
sevinccc .!.: Merhab arkadaşlar, eğer eşiniz sizi sevgiliyken aldatma niyetine girmiş ve siz bunu yeni öğrenmişseniz ne yapardınız? Genişletmek için tıkla... Allah düsmanımın basına vermesin. Bu kadarını tahayyül bile edemezdim. Beynim durdu valla Hayatı burnundan getir bacım.
S siradanuye Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2015 2.306 5.822 73 28 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi sevinccc #3 Hiç bişey yapmazdım Eski defterleri karistirmazdim Şimdiki hayatıma bakardım Ne gerek var eskiyi karıştırmaya
Hiç bişey yapmazdım Eski defterleri karistirmazdim Şimdiki hayatıma bakardım Ne gerek var eskiyi karıştırmaya
sevinccc Guru Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2007 169 11 318 41 Balıkesir 28 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi sevinccc #4 Acayip derece karışmış durumdayım hazmedemiyorum güvenim sarsıldı
S siradanuye Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2015 2.306 5.822 73 28 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi sevinccc #5 sevinccc .!.: Acayip derece karışmış durumdayım hazmedemiyorum güvenim sarsıldı Genişletmek için tıkla... Böyle bişeyi nerden öğrendiniz kim söylediyse sizin mutlulugunuzu kıskanıyor demekki Evlenmissiniz olmuş bitmiş Böyle bişeye ortalık karıştırmak denir
sevinccc .!.: Acayip derece karışmış durumdayım hazmedemiyorum güvenim sarsıldı Genişletmek için tıkla... Böyle bişeyi nerden öğrendiniz kim söylediyse sizin mutlulugunuzu kıskanıyor demekki Evlenmissiniz olmuş bitmiş Böyle bişeye ortalık karıştırmak denir
sevinccc Guru Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2007 169 11 318 41 Balıkesir 28 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi sevinccc #6 Facebook arşivini karıştırdım orda msjlarda kalmış
S selin deniz Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Aralık 2014 5.669 4.736 118 28 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi sevinccc #7 eğer eşiniz evliliğiniz boyunca size sadık kaldıysa bir falsosunu görmediyseniz bişey yapmanıza gerek yok
eğer eşiniz evliliğiniz boyunca size sadık kaldıysa bir falsosunu görmediyseniz bişey yapmanıza gerek yok
S siradanuye Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2015 2.306 5.822 73 28 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi sevinccc #8 sevinccc .!.: Facebook arşivini karıştırdım orda msjlarda kalmış Genişletmek için tıkla... Sorun eşinize bu ne demek oluyor neden böyle yaptın neden halen duruyor mesajlar diye açıklamasını yapsın uzatmayin sonuçta sizi seçti sizinle evlendi Not: Vallahi dedektif gibisiniz maşallah nasılda didik didik ediyorsunuz herşeyi huzurunuzu kaçırmak için
sevinccc .!.: Facebook arşivini karıştırdım orda msjlarda kalmış Genişletmek için tıkla... Sorun eşinize bu ne demek oluyor neden böyle yaptın neden halen duruyor mesajlar diye açıklamasını yapsın uzatmayin sonuçta sizi seçti sizinle evlendi Not: Vallahi dedektif gibisiniz maşallah nasılda didik didik ediyorsunuz herşeyi huzurunuzu kaçırmak için
obiranneee savaşla,aşkı karıştırmayan üye Kayıtlı Üye 21 Mart 2015 321 377 23 34 28 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi sevinccc #9 Sonucta artik evlisiniz ve gecmiste kalmis birsey...huzurunuzu bozmaya degmez.