• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam çok karışık

Bu söylediğinin dogru olmadigiyla ilgili sayfalarca yazabilirim sana ama konumuzla ilgisi yok :)

Yakin zamanda kadinlarimizin calismasi gerektigiyle ilgili bir konu açılırsa senide beklerim.

Şuan için isin zor. Ne söylersek havada kalacak gibi.
Sabretmeye gönüllü oldugun sürece senin icin sadece dua edebilirim.
Allah razı olsun. Ben idare etmeliyim severek evlendim cok seviyorum diye diye hep ezildim o kadar doluyum ki

Kendine yazık ediyorsun. Niye evlendin bu adamla? Yani biraz anlamış olmalısın. Bazen memlekette hiç erkek yok herhalde diyorum. Kendinize bunu neden yapıyorsunuz kızlar. Evlenmeyin. Kimse bu koşullarda evlenmesin. Erkeklerin hiç bir çabası kalmıyor. Özen göstermiyorlar, çalışmıyorlar, ilgisizler. Ne işin var kayınvalide evinde? Çok üzülüyorum. Hepimizin çocukları var bizim de kızlarımız evlenecek. Çıtayı çok düşürüyorsunuz. KendiniE değer verin. Evlenmek zorunda değilsiniz. Hadi ayıkla şimdi pirincin taşını. Sana yazık değil mi?

Rahata alışmış eşin ekmek elden su gölden. Kv kp bir sey demiyor mu iş konusunda?

adam halinden memnun heralde
aynı evde yaşamaktan

kv ve kp ile konuşun
oğullarına para vermesinler nakit olarak
cebine para koyan olmazsa belki çalışır

Kendine yazık ediyorsun. Niye evlendin bu adamla? Yani biraz anlamış olmalısın. Bazen memlekette hiç erkek yok herhalde diyorum. Kendinize bunu neden yapıyorsunuz kızlar. Evlenmeyin. Kimse bu koşullarda evlenmesin. Erkeklerin hiç bir çabası kalmıyor. Özen göstermiyorlar, çalışmıyorlar, ilgisizler. Ne işin var kayınvalide evinde? Çok üzülüyorum. Hepimizin çocukları var bizim de kızlarımız evlenecek. Çıtayı çok düşürüyorsunuz. KendiniE değer verin. Evlenmek zorunda değilsiniz. Hadi ayıkla şimdi pirincin taşını. Sana yazık değil mi?
Sonunu goremiyorsun bazen cok seviyorsun gözün hic birsey gormuyor esimi cok seviyorum ama yasadiklarım cok zor gercekten bir mucize olsada hersey yoluna hirse keske :(

Sonunu goremiyorsun bazen cok seviyorsun gözün hic birsey gormuyor esimi cok seviyorum ama yasadiklarım cok zor gercekten bir mucize olsada hersey yoluna hirse keske :KK43:
Önce kendini sev.

Rahata alışmış eşin ekmek elden su gölden. Kv kp bir sey demiyor mu iş konusunda?
Arada konusuyorlar esim sinirli bir yapida bunyuzden konu hemen tartisma pozisyonuna geliyor hir sekilde kapaniyor onlarda sen konus diyip duruyolar

Back
X