kafam çok karışık...

Neye karar verdin konu sahibi e_ve_e e_ve_e
cnm kesin karar verdim almayacağım...akşam eşim mutlaka konuşacaktır benimle sırnaşık sırnaşık küs kalamaz o...
ozmnda bi şekilde ağzından laf alıcam annesinin söylediğine dair sonra annesini aricam olur mu ki?

cnm kesin karar verdim almayacağım...akşam eşim mutlaka konuşacaktır benimle sırnaşık sırnaşık küs kalamaz o...
ozmnda bi şekilde ağzından laf alıcam annesinin söylediğine dair sonra annesini aricam olur mu ki?
Bence olmaz, yeterince yorum yazdım
Ama sence oluyosa, olacak artık napalım
Hayırlısı

Basit bir hediyeden bahsediyoruz, eşinizin kardeşine alacağı bir ev hediyesinden farkında mısın?
Maddi olarak sizi sarsmıyorsa, niçin dert olsun ki? Mutlu bile olmalısınız ablalık abilik yapacağınız için.

Buradaki esas sorun senin eltin canım bilmem farkında mısın; onun etkisinde kaldığını düşünüyorum. Niye sana bu şekilde anlatıyor? Farkında bile değilsin, eltin kendi hiddetinin bir kısmını sana zerk etmiş bile. Eşime kızacağıma, eltime kızarım ben önce. Eşin garibim de eltin ile kaynın arasındaki duruma şahit olduğu için, hediye işinin anne tavsiyesi olduğunu söyleyememiş sana belli ki. Senin tek düşüneceğin nokta:

"Eşim, bu öneriyi annesinin sunduğunu niçin benden gizleme ihtiyacı hissetti, acaba benzer durumlarda bilmeden ağır tepki mi göstermiştim?"
Bu soruyu kendime sorar, önce kendime bakardım ben olsam. Sonra da açık açık eşime aynı soruyu sorarım.
Yemişim eltisini, kimden duydun diye sorarsa da söylerim. Benim karı-koca ilişkimi düşünse o elti, alacağım hediyenin samimiyetine kurt sokmaz.

Ay basit bi hediye nerelere gelmiş... İnsan unutabilir ya kv anne de öneride bulunabilir ne var?
Bu bile bu denli sorun edilmemeli bence.
basit bir hediye dediğin 1.500 liralık çamaşır makinası...kredi ödediğim için bana basit gelmiyo..ayrıca eşim bana annesinin söylediğini söylese bnm tepkim annenlerle ortak alalım ozmn neden bize söylüyo derdim ve evet yine almazdım...kendisinin alabilecek gücü varken bana söylememeli diye düşünürdüm...ben zaten hayr olsun diye kendim araştırdım ama işin içine kv girince asla....

yarın size haber vericem bakalım durum neyi gösterecek...tşk yorumlar için
bencede lafı ağzından alırsan ara kv.söyle kibarca karışmaması gerektiğini
ben herzaman şunu bilir şunu söylerim insanların arkasından atıp tutacagıma yüzne söylerim kötü bilirlersede bilsinler...umrum dışı

bencede lafı ağzından alırsan ara kv.söyle kibarca karışmaması gerektiğini
ben herzaman şunu bilir şunu söylerim insanların arkasından atıp tutacagıma yüzne söylerim kötü bilirlersede bilsinler...umrum dışı
aynen öyle yapıcam huzurumuz bozuluyo böyle saçma sapan şeyler yüzünden

bunlar kp ile oturuyordu bazı sorunlar sonucu evini ayırdı yatak odası ve oturma grubu vardı büyük eşya olarak sadece beyaz eşyası eksikmiş ondanda buzdolabı ve bulaşık makinası almışlar ne sebeple çam.mak bıraktılar anlamadım bu planlı bişey gb. geliyor bana çünkü takılarla sadece eşyayı alacaklardı..
ayrı eve çıkma cesaretini gösteren çamaşır makinasınıda alsın. Hem çamaşır gibi daha acil bir ihtiyaç dururken bulaşık makinasını alan eltiniz tam bir su kurnazı.

kızlar hepinize günaydın...ben dün dayanamayıp saat 5 gb.kv aradım eşim xe makina alınmamış biz alalım diyor haberin varmı anne dedim oda hayır dedi utanmadan.sonra ben dedimki anne bak biz zaten ucu ucuna denk getiriyoruz birde bu borcun altına giremem dedim oda daha e xle ((buradaki diğer kaynım)) beraber alın dedi bende hayır anne eşim sadece biz alacağız dedi bana ve ben 1500 2000 lik bişeyin altına giremem dedim ve bunları netce söylememe rağmen hala bana'' yok kızım 1500 değil 1300 makinanın fiyatı ''diyor ya...tlf.saçlarını yolasım geldi valla...bende son alarak biz alamayız anne haberin olsun dedim kapattım.akşamda eşimle konuştuk sakin sakin ben annesini aradığımı söyledim oda bana keşke aramasaydın ne gerek vardı söylemene falan dedi ve almayacağımızı kesinleştirerek kapattık konuyu...herkeze çok çok teşekkür ederim

Belki kizacagini dusunmus tepkinden cekinmistir esin.. Bu kadar celallenmeye ve sevmedigin biri yuzunden de huzurunu kaçırmaya gerek yok..
Iki kardes birleşip alsinlar.. Aynisi tekrarlanirsa duzgunce soylersin soylemen gerekeni..

kızlar hepinize günaydın...ben dün dayanamayıp saat 5 gb.kv aradım eşim xe makina alınmamış biz alalım diyor haberin varmı anne dedim oda hayır dedi utanmadan.sonra ben dedimki anne bak biz zaten ucu ucuna denk getiriyoruz birde bu borcun altına giremem dedim oda daha e xle ((buradaki diğer kaynım)) beraber alın dedi bende hayır anne eşim sadece biz alacağız dedi bana ve ben 1500 2000 lik bişeyin altına giremem dedim ve bunları netce söylememe rağmen hala bana'' yok kızım 1500 değil 1300 makinanın fiyatı ''diyor ya...tlf.saçlarını yolasım geldi valla...bende son alarak biz alamayız anne haberin olsun dedim kapattım.akşamda eşimle konuştuk sakin sakin ben annesini aradığımı söyledim oda bana keşke aramasaydın ne gerek vardı söylemene falan dedi ve almayacağımızı kesinleştirerek kapattık konuyu...herkeze çok çok teşekkür ederim

Fenasın gelin :D yani kayınvalideni aramayıp eşine alamayız desen yeterdi bence.
İyi bari kavgasız gürültüsüz çözülmüş

Fenasın gelin :KK70: yani kayınvalideni aramayıp eşine alamayız desen yeterdi bence.
İyi bari kavgasız gürültüsüz çözülmüş
ama bak oda nasıl fena her yolu denedi aldırmak için...ohhh valla rahatladım bugün

Back
X